Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Πιπιλή: Έξω οι Άγιοι από τις στάσεις!



Να αφαιρεθούν τα ονόματα Αγίων και εκκλησιών από τις στάσεις των τρόλεϊ, του Τραμ και του Μετρό ζήτησε η Φωτεινή Πιπιλή από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε γιατί, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης: «Την περασμένη φορά έμπλεξα τους Αγίους και αντί να πάω στον Άγιο Αντώνιο, βρέθηκα στον Άγιο Δημήτριο».

«Γιατί να μην δοθεί το όνομα του Αντώνη Τρίτση σε μια από τις στάσεις ή ονόματα επιφανών Ελλήνων που δόξασαν την χώρα. Γιατί να μην προσθέσουμε, είπε, στη στάση "Μέγαρο Μουσικής" και το "Μαρία Κάλλας"», διερωτήθηκε και ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος συμφώνησε.

Πηγή: Βηματοδοτης

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ;;;

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΛΕΥΚΟΣ!!!

Κυριάκος είπε...

Μπορεί να μπερδεύτηκαν! Ίσως διαβάζοντας «Εξοδος» να νόμιζαν ότι ήταν από την Π.Δ. και περιμένουν πότε θα γραφτεί αλλιώς.
Γιατί, να μη δωθεί το όνομα «ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ» ή «Έξω από δω αλήτες» στις εξόδους, ώστε να ξέρουν προς τα που να κατευθυνθούν;

Ανώνυμος είπε...

Κ.Πιπιλή,
Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Σωπάστε και σεβαστείτε την Θρησκεία και τα πιστεύω μας. Αν δε σας αρέσει, είναι προτιμότερο να φύγετε εσείς από την Ελλάδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Μα τα ονοματα των στασεων, δοθηκαν επειδη ετσι λεγονταν οι περιοχες στις οποιες γινονταν οι στασεις. Μηπως να αλλαξουμε και το ονομα των γειτονιων και των περιοχων και λοιπων τοπωνυμιων, σε ολη τη χωρα?
Ο Αντωνης Τριτσης, γιατι ηταν επιφανης Ελληνας?
Αν δοθει σε σταση το ονομα τους "επιφανους" Ανδρεα Παπανδρεου και του επιφανους πατερα του, Γεωργιου Παπανδρεου και μπερδευτω απο σταση σε σταση, τι γινετε?

Ανώνυμος είπε...

Άκουσον-άκουσον να αφαιρεθούν τα ονόματα των Αγίων γιατί μπερδεύτηκε.. που ζω ρε με δαύτους.
Ποιά είναι η πιπιλή ρε παιδιά, που νομίζει ότι βρίσκετε το τετράποδο!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ;;;

Δηλαδή αν ήταν οι στάσεις με ονόματα κάποιον γνωστών ενός "Αντονη" και "Γιώργου" δεν θα μπορούσε να είχε μπερδεφτεί το ίδιο ;

Εδώ είναι προφανές το μένος κατά οτιδίποτε της θρησκείας!

Προτείνο καλήτερα το ξεκούμπιασμα άλλων όντος αχρήστων οδών όπως: "Παπανδρέου", "Καραμανλή" , "Μητσοτάκη" γνήσιων προδώτων του έθνους!!!

Και της κ. Πιπιλή να της φτιάξουμε μια στάση "Δια..ου" όστε με άνεση να την στείλουμε εκεί που αγαπάει, αυτήν και όλη την σπείρα ομοφρονούντων

maritsa mariki είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΛΕΓΕΣΤΕ ΧΕΙΣΤΙΑΝΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ.ΣΥΧΩΡΑΜΕ ΑΝ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΜΟΥ

Andrew είπε...

Απλά εμετική!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΕΥΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΠΙΠΙΛΗ
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤO FACEBOOK
" ΜΗΝ ΞΗΦΙΖΕΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"