Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΗΠΑ: Πατέρας θύματος του μακελειού στο σχολείο Sandy Hook γελάει πριν δώσει συνέντευξη Τύπου



Infowars.com / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Καθώς ανεξήγητοι παράγοντες στο τραγικό μακελειό στο σχολείο Sandy Hook συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια, ανεξάρτητοι ερευνητές έχουν επισημάνει ένα περίεργο βίντεο όπου ο Robbie Parker*, ο πατέρας της 6χρονης Emilie Parker, που σκοτώθηκε στο σχολείο, ρωτά εάν θα πρέπει να διαβάσει από μια κάρτα, και του λένε ότι θα πρέπει, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που πραγματοποιήθηκε την επόμενη ημέρα μετά το μακελειό της Παρασκευής.
Η οικογένεια Parker. Η αδικοχαμένη Emilie στην άκρη δεξιά.
Η Huffington Post περιέγραψε την ειλικρινή δήλωση του Parker λέγοντας ότι «προσπαθούσε να κρατήσει τα δάκρυα του και αγωνίζονταν να πάρει ανάσα», αν και φαίνεται ένα χαμόγελο και ένα σύντομο γέλιο λίγο πριν πλησιάσει το μικρόφωνο. Την πλήρη συνέντευξη τύπου μπορείτε να δείτε εδώ.

Προσπαθούν άραγε τα κατεστημένα media να κατευθύνουν τις αντιδράσεις των θυμάτων;


Δήλωση από τον Alex Jones: "τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στον κ. Parker και το υπόλοιπο της οικογένειάς του, καθώς και σε όλες τις άλλες οικογένειες που υποφέρουν από αυτή την τραγωδία. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι των media ή της κυβέρνησης του έχουν δώσει μια κάρτα και του λένε τι να πει, ενώ κατευθύνουν την αντίδρασή του σε αυτή την εκδήλωση, έτσι αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί. "

*Σχ. ΚΟ: Ο Robbie Parker φέρεται να είναι Μορμόνος. 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο τύπος είναι πιο fake από πλαστική σακούλα. Αν αυτός είναι πατέρας που μόλις έχασε το παιδί του εγώ είμαι ο πάπας Ιννοκέντιος και γράφω σε αυτομάτη μετάφραση από τα λατινικά.
Δες και συνεντεύξεις άλλων "γονέων", όλο κλαψ-λυγμ-σνιφ αλλά ούτε ένα κανονικό δάκρυ, ούτε ταλαιπωρημένα πρόσωπα ούτε τίποτε.
Και όλως τυχαίως μες στη δυστυχία τους, εκτός που έχουν διάθεση να μιλάνε στις τηλεοράσεις, ζητούνε νόμους απαγόρευσης όπλων. Δες εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=EXVBFkpDcfM

Ο Alex Jones άλλος fake, αμέσως να μετριάσει την κατάσταση, ότι δηλαδή είναι όντως πατέρας θύματος, απλά η κυβέρνηση προσπαθεί να τον κατευθύνει.
Το FBI έχει δικούς του ανθρώπους σε διάφορες συνωμοσιολογικές ομάδες για damage control, μόλις πάει να βγει κάποια πολύ βρώμικη αλήθεια αυτοί είναι εκεί για να την στρέψουν αμέσως σε άλλες, πιο ανώδυνες εκδοχές.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iTBODoBaCns

konion είπε...

Τὸ θέμα εἶναι ἐὰν κατευθύνονται ἢ ὄχι. Δὲν ἀποδεικνύεται αὐτὸ ὅμως ἔτσι εὔκολα, μόνο μὲ τὶς ἀντιδράσεις τῶν γονέων, θέλει περαιτέρω ἔρευνα.

Ανώνυμος είπε...

Κατι σχετικα-ασχετο:

Εχετε ακουσει για την πιθανη μεγα εκρηξη του Ηλιου εντος 2013;
Πιθανο δεν ειναι να γινει κοκκινος ο ουρανος;
Θα επακολουθησουν μπλακ αουτ κ τετοια.
Δε ξερω, λεω ..