Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο υποψήφιος μαύρος Πάπας υποστηρίζει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη

Θα έχετε ακούσει για τον Γκανέζο Καρδινάλιο Πήτερ Τάρκσον (Peter Turkson, γεννήθηκε το 1948) υποψήφιο για τον Παπικό θρόνο του οποίου τυχόν εκλογή κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι θα «επαληθευτεί» η γνωστή προφητεία του αγίου Μαλαχία (Καθολικού αγίου) ο οποίος έλεγε ότι ο τελευταίος Πάπας πριν το τέλος του κόσμου θα λέγεται Πέτρος (βλέπε εδώ).

Ιδού κάποια νεότερα στοιχεία:

Ο Turkson γεννήθηκε στο Wassaw Nsuta της Δυτικής Γκάνας από μητέρα Μεθοδίστρια και Καθολικό πατέρα.

Τον Οκτώβριο του 2011 ο Καρδινάλιος Turkson έκανε έκκληση για τη δημιουργία μιας «παγκόσμιας δημόσιας αρχής» και μιας «παγκόσμιας κεντρικής τράπεζας» που θα ελέγχει τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που έχουν καταστεί παρωχημένα και συχνά αναποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των κρίσεων. Το έγγραφο με τον τίτλο, «Προς μια Μεταρρύθμιση των Διεθνών Χρηματοπιστωτικών και Νομισματικών Συστημάτων στα Πλαίσια μιας Παγκόσμιας Δημόσιας Αρχής», (‘Towards Reforming the International Financial and Monetary Systems in the Context of a Global Public Authority’) ήταν πολύ συγκεκριμένο, και ζητούσε μέτρα για τη φορολόγηση των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.

Με άλλα λόγια – μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια Νέα Τάξη Πραγμάτων στο φορολογικό σύστημα.

Ο «μαύρος Πάπας» θέλει μια Παγκόσμια Τράπεζα

Ως απάντηση στην παγκόσμια οικονομική κρίση που ξεκίνησε το 2008, ο Καρδινάλιος Turkson και ο επίσκοπος Mario Toso επεξεργάστηκαν μια πρόταση για τη μεταρρύθμιση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος με τη δημιουργία μιας παγκόσμιας Δημόσιας Αρχής και μιας Παγκόσμιας Τράπεζας που θα είναι για το συμφέρον όλων των αναπτυσσόμενων χωρών. Το έγγραφο των 40 σελίδων παρουσιάστηκε επίσημα τον Οκτώβριο του 2011.

«Η οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση την οποία βιώνει ο κόσμος καλεί όλους, το κάθε άτομο και τους λαούς, να εξετάσουν σε βάθος τις αρχές και τις πολιτισμικές και ηθικές αξίες στη βάση της κοινωνικής συνύπαρξης», λέει το έγγραφο. Το έγγραφο καταδίκασε αυτό που αποκαλεί «ειδωλολατρία της αγοράς» καθώς και τη «νεο-φιλελεύθερη σκέψη» που αποβλέπει, λέει, αποκλειστικά σε τεχνικές λύσεις στα οικονομικά προβλήματα. "Στην πραγματικότητα, η κρίση αποκάλυψε συμπεριφορές, όπως ο εγωισμός, η απληστία και η συλλογική συσσώρευση αγαθών σε μεγάλη κλίμακα", ανέφερε, προσθέτοντας ότι η παγκόσμια οικονομία χρειάζεται μια «ηθική της αλληλεγγύης» μεταξύ πλούσιων και φτωχών χωρών. Μετάφραση; Αλληλεγγύη των ελίτ και παγκόσμιος έλεγχος.

Ο Καρδινάλιος Turkson έχει πει ότι «αν ο Θεός θα επιθυμούσε να δει ένα μαύρο ως Πάπας, χάρη στο Θεό».

Ο χρονικογράφος της Καθολικής Εκκλησίας Rocco Palmo χαρακτήρισε τον Turkson ως έναν μοναχικό μελετητή της Αγίας Γραφής στη "Γερουσία" του Πάπα και πιστεύει ότι το οι πιθανότητες να είναι ο νέος Πάπας είναι αυξημένες λόγω του διορισμού του ως εκπροσώπου της Δεύτερης Συνόδου για την Αφρική το 2009. Με την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου XVI, ο Turkson θεωρείται “papabile” (πιθανός διάδοχος) στο επερχόμενο παπικό κονκλάβιο.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Αυτός ο μαυρούκος παπάμπιλι θα κάνει και ωραίο κοντράστ μέσα στα άσπρα αμφιάκια του, καλέ! το γλωσσοφάγατε το... παλικάρι, για Όνομαα!

Andrew είπε...

To Petrus=Peter, το Romanus που κολλάει όμως?

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδια τι στολη ειναι αυτη στην πρωτη εικονα?σαν αιγυπτιος Φαραω ειναι παρα σαν χριστιανος επισκοπος.εμας των ορθοδοξων,ακομη και τα χρυσοποικιλτα και πλουσια αμφια εχουν μια χαρη!

Ανώνυμος είπε...

http://www.naftemporiki.gr/video/615660

Ανώνυμος είπε...

"Ελάβομεν ήδη μέριμναν να καταστρέψωμεν την επιρροήν της χριστιανικής ιερατικής τάξεως και να προκαλέσωμεν ούτω την αποτυχίαν της αποστολής της ,διότι άλλως θα ηδύνατο επί του παρόντος να μας ενοχλή επί πολύ. Η επιρροή της επί των λαών καταπίπτει καθημερινώς.
Η ελευθερία της συνειδήσεως έχει ήδη διακηρυχθεί απανταχού.
Ελάχιστα συνεπώς έτη υπολείπονται ακόμη ,μέχρι της πλήρους καταρρεύσεως της χριστιανικής θρησκείας.
Ευκολώτερον ακόμη θα καταβάλωμεν και τας άλλας θρησκείας με τας οποίας όμως είναι ακόμη πολύ ενωρίς να ασχοληθούμε.
Θα περιωρίσωμεν τον κλήρον και τους κληρικούς εντός πλαισίων τόσο στενών ,ώστε η επιρροή τους να είναι μηδαμινή εν συγκρίσει προς εκείνην την οποίαν είχαν άλλοτε.
Όταν θα επιστή η στιγμή να καταστρέψωμεν ολοκληρωτικώς την Παπικήν αυλήν, δάκτυλος αοράτου χειρός θα δείξη εις τους λαούς την αυλήν ταύτην.
Αλλ' όταν οι λαοί θα επιπέσωσι κατ'αυτής θα εμφανισθώμεν ως υπερασπισταί της δια να μην επιτρέψωμεν να χυθεί αίμα.
Δια του αντιπερισπασμού τούτου θα διεισδύσωμεν εις το εσωτερικόν του φρουρίου οπόθεν δεν θα εξέλθωμεν ειμή! όταν θα το έχωμεν καταστρέψει καθ' ολοκληρίαν"
Ένα απόσπασμα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών ,που νομίζω εξηγεί πολλά , όπως λχ γιατί"είδε" το Βατικανό την "ανάγκη" μίας παγκόσμιας κυβέρνησης. Επίσης και το γιατί φημολογείται ότι όλοι οι καρδινάλιοι είναι πλέον μασώνοι,καθώς επίσης και το γιατί η παιδεραστία έγινε τρόπος ζωής για πολλούς καθολικούς ιερείς.
Υπάρχουν εξομολογήσεις εκ μέρους ενός πρώην διδασκάλου υψηλόβαθμου σε τεκτονικές στοές των ΗΠΑ και μάγου ,ο οποίος ισχυρίζεται ότι μετά την μύησή του στον τρίτο βαθμό της μασωνίας ,του ζητήθηκε να γίνει καθολικός ιερέας. Υποθέτω κάτι τέτοιο θα το έχουν ζητήσει και από άλλους πολλούς.
Ελπίζω να μην θελήσουν να βάλουν και στην δική μας εκκλησία το
'σκουλήκι",αν και οι κοινές προσευχές μόνο ανησυχίες και υπόνοιες μπορούν να δημιουργήσουν.
Νομίζω ότι αυτούς τους καιρούς από τις χριστιανικές εκκλησίες χρειάζεται κοινή δράση! και όχι κοινή προσευχή. Σήμερα όσο ποτέ τίθεται θέμα επιβίωσης της χριστιανικής πίστης. Η Αποκάλυψη στον Ιωάννη μας ειδοποιεί για την έλευση ενός καινούριου διωγμού. Ενδεχομένως οι χριστιανικές εκκλησίες να έχουν μείνει ακέφαλες,να μπορούσε άραγε κάποιος να δημιουργήσει ένα αρραγές χριστιανικό μέτωπο ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και στην έλευση του αντιχρίστου?