Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

«Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξ αιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Έτσι γεννηθήκαμε» λένε οι κτηνοβάτες στη Γερμανία



Μια μικρή ομάδα ανδρών που έχουν «σεξουαλικές σχέσεις» με τα κατοικίδια ζώα τους, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Potsdamer Platz του Βερολίνου νωρίτερα αυτό το χρόνο για να διαμαρτυρηθούν για ένα νόμο που κυρώθηκε από την άνω βουλή του κοινοβουλίου, την Bundesrat, που απαγορεύει την κτηνοβασία.

Η κάτω βουλή του κοινοβουλίου, η Bundestag, πέρασε αυτή τη νομοθεσία στα τέλη του περασμένου έτους, ως μέρος ενός ευρύτερου νόμου για την προστασία των ζώων που φέρνει την Γερμανία να συμμορφωθεί με μια οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι Γερμανοι «ζωόφιλοι», όπως αυτοαποκαλούνται (‘zoophiles’), αντιμετωπίζουν τώρα πρόστιμα ύψους μέχρι και 25.000 ευρώ για όλες τις μορφές του σεξ με ζώα.

Ένας από τους διαδηλωτές είπε στη γερμανική ιστοσελίδα The Local είπε ότι η οργάνωσή τους, που ονομάζεται ΖΕΤΑ (Ζωόφιλοι Δεσμευμένοι για Ανοχή και Διαφωτισμό), θα προσβάλει το νόμο με το αιτιολογικό ότι ψηφίστηκε από τους "φανατικούς"* για τα δικαιώματα των ζώων που διαδίδουν ψευδή προπαγάνδα για τους ανθρώπους που έχουν σεξουαλικές σχέσεις με ζώα.  
(* "Ζωοφιλοβικοί" ή "κτηνοβατοφοβικοί";;;)
 
«Νιώθουμε σαν εγκληματίες. Αυτό όλα γίνονται εξαιτίας των φανατικών διαδηλωτών για τα δικαιώματα των ζώων, που νομίζουν ότι βλάπτουμε τα ζώα», δήλωσε ο διαδηλωτής.

Ένας άλλος διαδηλωτής πρόσθεσε ότι η ποινικοποίηση του σεξ με τον σκύλο του συνιστά «διάκριση». «Είμαστε μια μειονότητα που υφίσταται διακρίσεις και πρόκειται να το πάμε αυτό στα δικαστήρια», είπε.

Οι υπέρμαχοι της κτηνοβασίας μοίραζαν φυλλάδια στους περαστικούς που έλεγαν «Αγαπάμε τα ζώα. Απορρίπτουμε κάθε είδους βία και κακοποίηση και πονάει η ψυχή μας να βλέπουμε τα ζώα να υποφέρουν. Είμαστε υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων αλλά γινόμαστε στόχος διακρίσεων παρ’ όλα αυτά».

Το φυλλάδιο καταλήγει στον υπαινιγμό ότι η κτηνοβασία είναι τώρα πλέον μια «φυσιολογική» και «αποδεκτή» συμπεριφορά που είναι γενετικά κληρονομική και μη αναστρέψιμη.

"Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να μην είμαστε «ζωόφιλοι» και έτσι προσπαθούμε να χειριστούμε (sic) αυτή την κλίση μας με υπευθυνότητα", αναφέρει το φυλλάδιο.

Ένας εκπρόσωπος μιας εταιρείας παραγωγής βίντεο που παρήγαγε ένα ντοκιμαντέρ για την κτηνοβασία που παρουσιάστηκε στο Βερολίνο την ημέρα πριν από την εκδήλωση, τόνισε ότι ο ίδιος πιστεύει ότι υπάρχουν εκατομμύρια «ζωόφιλων» στη Γερμανία που θα επηρεαστούν από τη νέα νομοθεσία.

«Η απαγόρευση αυτή σημαίνει ότι εκατομμύρια άνθρωποι Γερμανία ποινικοποιούνται» δήλωσε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ / 17.4.2013
Φαίνεται τα θέματα ηθικής δεν αγγίζουν τόσο τον καθημερινό άνθρωπο, γι αυτό μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει κανείς. Εγώ όχι μόνο θ' απαντήσω αλλά και θα κάνω ανθρώπους που είναι ανώμαλοι και διεστρταμμένοι να αισθανθούν ότι είναι πράγματι ένα βδέλυγμα ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Το εξωφρενικό είναι ότι, δεν τους φτάνει να κάνουν τις ανωμαλίες τους κρυφά από την κοινωνία, αλλά θέλουν να αναγκάσουν την ομαλή κοινωνία να δεχτεί τις διαστροφές τους. ΄Ετσι, μετά από τις παρελάσεις τους αξιώνουν γάμο μεταξύ τους, υιοθέτηση παιδιών μεταξύ τους,και τώρα μένει ακόμη και η ακραία μορφή διαστροφής, η κτηνοβασία. ΄Εννοια σας, διεστραμμένα άτομα. Δεν πρόκειται να δείτε βασιλεία ουρανών. Την ημέρα της Κρίσεως θα κληρονομήσετε την κόλαση ή αλλοιώς τη βασιλεία του διαβόλου. Για να μην είναι τότε αργά για σας, φροντίστε να μετανοήσετε από τώρα και να επανέλθετε στο δρόμο του Θεού !

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα ρε σε τι βάθος διαστροφής έχει καταπέσει ο άνθρωπος.
Ο πλασμένος "κατ' εικόνα" και "καθ' ομοίωσιν".
Για άλλη μια φορά επαληθεύεται η ρήση "δίχως Θεό όλα επιτρέπονται".
"Ελευθερωθήκαμε" από τον Θεό και πού καταλήξαμε; Να μην ξέρουμε τι μας γίνεται, τί είναι σωστό τί λάθος, τί φυσιολογικό τί παρα φύσιν. Σκοτώνουμε έμβρυα και το λέμε "δικαίωμα". Δίνουμε παιδιά να τα μεγαλώσουν 2 άντρες ή 2 γυναίκες. Διαστρέφουμε την ιστορία. Λοιδορούμε την αλήθεια.
Τί προκοπή περιμένουμε;

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ωραία τα λέτε, απλώς μην κάνετε -σαν ορισμένους (εκ των οποίων και βουλευτής της Ελληνικής Βουλης)- το κοινότυπο λάθος να τα βάζετε ολα στο ίδιο τσουβάλι, είναι τελείως διαφορετικό η πράξη καθαρά για σαρκική απόλαυση με χρήση οποιασδήποτε μεθόδου -στην προκειμένη περίπτωση κτηνοβασία/"ζωοφιλία" (για να μην παρεξηγηθεί και κανένας)- και η εναλλακτική (για εσάς ανώμαλη) επαφή με ανθρώπινα όντα. Ναι, όσο απομακρυνώμαστε από τον Θεό έρχεται το χάος αλλά αυτό γιατί αγριεύουμε σαν τα ζώα, όχι επειδή εχουμε ζευγάρια ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών· και στο κάτω κάτω μην εψαπατάτε τον εαυτό σας πιστεύοντας ότι με το να είσαι ετερόφιλος/η είσαι άξιος και κερδίζεις την αγάπη του Θεού ή με το να είσαι ομοφυλόφιλος/η είσαι γέννος του διαβόλου.