Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Την ταμπέλα του «ομοφοβικού» έδωσαν στον Αλαίν Ντελόν επειδή είπε ότι «εμείς οι άνδρες είμαστε φτιαγμένοι για να αγαπούμε τις γυναίκες»!



Μετά την Γιέλενα Ισινμπάγιεβα, και ο Αλαίν Ντελόν μπαίνει στην μαύρη λίστα των απανταχού υποστηρικτών των ομοφυλόφιλων. (αν και βρισκόταν στις μαύρες λίστες των "προοδευτικών" από παλιά, λόγω Λε Πεν και Front National) Όπως πληροφορούμαστε από (ανυπόγραφο, φυσικά) άρθρο στο καθεστωτικό Πρώτο Θέμα, ο Αλαίν Ντελόν προχώρησε σε "ομοφοβικό παραλήρημα" (!) επείδη, άκουσον-άκουσον, δήλωσε ότι "η ομοφυλοφιλία πάει κόντρα στην φύση"!

Ο 77χρονος ηθοποιός συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής «C à vous» του καναλιού France 5, όπου τοποθετήθηκε γύρω από το θέμα των γάμων μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ γράφει ότι με όσα δήλωσε ο Ντελόν άφησε… «άφωνη την παρουσιάστρια Αν-Σοφί Λαπί».

«Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν υπάρχουν πια διαφορές, δεν υπάρχει πια σεβασμός. Δεν έχω κάτι με τους γκέι που τα βρίσκουν, όμως, εμείς οι άνδρες είμαστε φτιαγμένοι για να αγαπούμε τις γυναίκες», δήλωσε.

Ο Γάλλος ηθοποιός δεν έκρυψε ποτέ ότι είναι αντίθετος στους γάμους ομόφυλων ζευγαριών, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας Figaro δήλωσε πως αδιαφορεί παντελώς για τους ομοφυλόφιλους, παρόλα αυτά δε συμφωνεί με τα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά και συμπλήρωσε πως παρότι πολλοί του λένε να «εκμοντερνιστεί» εκείνος αρνείται πεισματικά να δεχθεί την εποχή που πάει κόντρα στη φύση.

Άλλος ένας «οπισθοδρομικός» «ομοφοβικός» «φασίστας» λοιπόν...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περί των πραγματικών FEMEN

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63881570

Ανώνυμος είπε...

Αδικο εχει;;;

Ελεος πια!!!

Η ομοφυλοφιλια ειναι ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!!

Ειναι δικαιωμα ενος ανθρωπου να συναψει ομοφυλοφιλικη σχεση...
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ, ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ "ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ"
ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ!!!

Τα ομοφυλοφιλικα ζευγαρια ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ (τα παιδια) ΘΑ ΕΧΟΥΝ η' ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΓΟΝΕΙΣ" ΤΟΥΣ η' ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ "ΣΤΟΡΓΗ" ΚΑΙ "ΑΓΑΠΗ"

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ
ΕΛΛΗΝΑΣ - ΛΕΥΚΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...


Ήδη αναδημοσιεύθηκε στον "Ορίζοντα".

Από τους σπουδαίους ηθοποιούς του παλαιού καλού , ευρωπαϊκού κινηματογράφου , πιστός καθολικός και βαρβάτος "συντηρητικός"!

Και μια ψιλοσχετική , ψιλοάσχετη παρατήρηση...

Αρκεί να σκεφτεί κάποιος τους μεγάλους αστέρες των ταινιών δράσης του παρελθόντος ( μεταξύ των οποίων και ο περί ου ο λόγος , Ντελόν ) όπως οι Ιστγουντ , Κόνερι , Μπρόνσον ή ακόμη πιο παλαιούς , Ίστον , Πεκ , Γκέιμπλ , Γουέιν , Μίτσαμ , Ντάγκλας , Λάνκαστερ , και το αντρικό πρότυπο με το οποίο "γεμιζαν" την οθόνη....( Οι περισσότεροι εξ'αυτών, βαθύτατα συντηρητικών πεποιθήσεων , τυχαίο;;)

Τον καιρό εκείνο ,οι..."προοδευτικοί" νόες(;) δεν είχαν κατισχύσει ακόμη ολοκληρωτικά , στην παγκόσμια βιομηχανία του θεάματος

Τώρα κυριαρχεί το ά-φυλο , το ανδρό-γυνο , το "ημίαιμο" , το μπασταρδεμένο , ως αισθητική πρόταση και εκθηλυμένα ανδρείκελα , προσβάλλουν αγεληδόν , ως νόσος λοιμική , την τηλοψία αλλά και το σελιλόιντ..

Σημεία των καιρών...