Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΠΑ: Tweet «προοδευτικού» μαύρου σχολιαστή σε «συντηρητική» λευκή παρουσιάστρια: «θα ήθελα να σε βιάσει κάποιος αδελφός μου»


Η "συντηρητική"
Η Dana Loesch είναι Αμερικάνα «συντηρητική» ραδιοπαρουσιάστρια. Αργά χθες το βράδυ, όταν έκανε ένα tweet σχετικά με τον έλεγχο των όπλων, ο Pascal Robert, ένας «προοδευτικός» μαύρος που είναι υπέρ του ελέγχου των όπλων και ο οποίος αρθρογραφεί εθελοντικά ως ‘contributor’ στην γνωστή «προοδευτική» ιστοσελίδα Huffington Post, απάντησε με ένα υβριστικό tweet στην Loesch, λέγοντας ότι πρέπει να βιαστεί από έναν «αδελφό» του.
Ο Robert περιγράφει τον εαυτό του ως «πιστό, δικηγόρο, πολιτικό στοχαστή, κοινωνικό κριτικό και ένα παιδί της Αϊτινής Επανάστασης».
O "προοδευτικός"
Η Huffington Post ισχυρίζεται ότι ο Robert συνέβαλε, χωρίς μισθό, στην ιστοσελίδα, όπως και πολλοί άλλοι και ότι από τον Ιούλιο σταμάτησαν να δημοσιεύουν τις θέσεις του μετά από «ακατάλληλα σχόλια» που έκανε.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα ρε φίλε
φαινεται στη φωτό, τόσο αγριόφατσα ο μαυρούλης
που ΜΟΝΟ με βιασμό- έστω και εκ του... πλαγίου- θα μπορέσει και αυτός ο έρημος να νιώσει στη ζωή του, κάποια σεξουαλική ευχαρίστηση!

Ανώνυμος είπε...

Για να ειμαστε σωστοι, ο τυπος δεν μιλησε για βιασμο. Καμια σχεση. Κατι αλλο γραφει, η συγκεκριμενη εκφραση δεν αναφερεται σε βιασμο.

Ανώνυμος είπε...

@ εξυπνακια ή και προβοκατορα
2 Σεπτεμβρίου 2013 - 9:34 μ.μ.

Το μυνημα λεει:
"DLoesch Ξερω οτι θα φαινεσαι υπεροχη με καλτσες μεχρι πανω στους μηρους σου και θα μ' αρεσε ναχω εναν "μπραδερ" να στον βαλει στον κωλ@.
Δεν θα σ' αρεσε;"



Πατρικιος