Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Η Καθολική Εκκλησία στην Ισπανία αγιοποίησε εκατοντάδες θύματα των κομμουνιστών



Έγινε σήμερα και στην Ισπανία, άρχισαν οι καυγάδες! Η οικεία Καθολική Εκκλησία προχώρησε στην αγιοποίηση 522 θυμάτων του Εμφυλίου Πολέμου, που σφαγιάστηκαν από τους κομμουνιστές που πολεμούσαν τον Φράνκο. Όπως διαβάζουμε, «η αγιοποίηση 'συνοδεύτηκε' και από τις ευχές του Πάπα Φραγκίσκου μέσω video που προβλήθηκε στην τελετή». Αυτό ήταν! Οι αριστεροί, αντί να ζητήσουν έστω και ετεροχρονισμένα μια συγνώμη από τις οικογένειες των καλογραιών και των μοναχών που δολοφονήθηκαν από τις «δημοκρατικές» δυνάμεις, διαμαρτύρονται κι από πάνω! Όπως και να έχει, στην τελετή παρέστησαν οι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης και ο πρόεδρος της περιφέρειας της Καταλονίας.

Υ.Γ. Η παραπάνω φωτογραφία απεικονίζει «δημοκράτες» κομμουνιστές και αναρχικούς που πυροβολούν το άγαλμα του Χριστού.

2 σχόλια:

konion είπε...

Ὤχ τί φωνάζουνε;
Ἀφοῦ μετὰ τὸ τέλος τοῦ Ψυχροῦ Πολέμου ὁ χαμένος, δηλαδὴ ἡ ἀριστερὰ ἐνστερνίστηκε τὶς ἰδέες τῶν νικητῶν, δηλαδὴ τῶν Η.Π.Α., Ὅπως συμβαίνει παντοῦ. Ἐδῶ στὴν Ἑλλάδα δὲν ἔχουμε παρατηρήσει στατιστικῶς αὔξησι τῶν ἀνθρώπουν ποὺ ζητοῦν νὰ μάθουν γερμανικά;

Ὁ νικητής, δυστυχῶς τὰ παίρνει ὅλα.

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Φράνκο με τα παλικάρια του δεν διακρίθηκαν για την...αγιοσύνη τους. Για ψάξε να μάθεις για τα κατορθώματά τους.

Τάσος.