Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΗΠΑ: «Γυναικεία» ‘unisex’ στρατιωτικά καπέλα για τους πεζοναύτες θέλει ο Ομπάμα

Αριστερά τα παλιά καπέλα και δεξιά τα νέα
Χάρη σε ένα σχέδιο του προέδρου Ομπάμα για τη δημιουργία ενός «unisex» look για το σώμα των πεζοναυτών, οι υπάλληλοι είναι στα πρόθυρα να αλλάξουν τα καπέλα των πεζοναυτών – γνωστά και ως “covers” («καλύμματα») - με μια νέα έκδοση που ορισμένοι έχουν χλευάσει ότι είναι «κοριτσίστικα».

"Ενώ δεν έχουμε καν αρκετά χρήματα για να αγοράσουν σφαίρες, το Υπουργείο Άμυνας πιέζει να δαπανήσει 8 εκατομμύρια δολάρια για καλύμματα που μοιάζουν με γυναικεία καπέλα!" λέει ένας ανώτερος Πεζοναύτης στην New York Post. "Οι πεζοναύτες αξίζουν κάτι καλύτερο. Θα τους κάνει να φαίνονται γελοίοι".

Τα λεπτά νέα καλύμματα έχουν μια θηλυκή γραμμή που ορισμένοι αξιωματούχοι πιστεύουν θα τα κάνει να ταιριάζουν εξίσου καλά σε γυναίκες πεζοναύτες όσο και σε άνδρες - σύμφωνα με την οδηγία Ομπάμα.

«Το Σώμα των Πεζοναυτών «ενθαρρύνεται» από Υπουργείο Άμυνας να τυποποιήσει μια unisex / καθολική ενδυμασία καθώς και καπέλο", αναφέρει σε εσωτερικό σημείωμα πεζοναύτη που ήρθε στην κατοχή της Post.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα βρισκω θηλυπρεπη,μια χαρα ειναι