Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Λόγοι διάσημης φεμινίστριας : «Μισώ τους λευκούς….μισώ τους άνδρες…καταστρέψτε τον γάμο...σκοτώστε τους πατέρες σας»



Η Robin Morgan είναι μια από τις πιο διάσημες φανατικές ‘φεμινίστριες’ στην Αμερική. Είναι «ακτιβίστρια» του ‘φεμινισμού’, συγγραφέας και ιδρυτικό μέλος ριζοσπαστικών φεμινιστικών οργανώσεων όπως η ‘New York Radical Women’ και η ‘W.I.T.C.H.’και θεωρείται η ιδρύτρια του «δεύτερου κύματος φεμινισμού» Είναι επίσης, συν-ιδρύτρια της οργάνωσης ‘Women's Media Center’ μαζί με την άλλη πολυδιαφημισμένη φανατική ‘φεμινίστρια’ ακτιβίστρια και υπέρμαχο των εκτρώσεων Gloria Steinem* και την ηθοποιό Jane Fonda. Είναι επίσης ομοφυλόφιλη, άθεη, Wiccan και εβραϊκής καταγωγής.

Μας λέει πώς αισθάνεται για όλους τους λευκούς ανθρώπους:

«Το λευκό μου δέρμα με αηδιάζει. Το διαβατήριό μου με αηδιάζει. Είναι τα σημάδια ενός ανυπόφορου προνομίου που εξαγοράστηκε με το τίμημα της αγωνίας των άλλων. Αν θα μπορούσα να ξεφλουδίσω τον εαυτό μου θα ήμουν ευτυχής. Αν θα μπορούσα να γίνω μέρος των καταπιεσμένων θα ήμουν ελεύθερη».

Επίσης, παραδέχεται ανοιχτά την προώθηση του «ταξικού πολέμου» και του μίσους κατά του άντρα:

«Νιώθω ότι “το μίσος κατά του άντρα” είναι μια έντιμη και βιώσιμη πολιτική πράξη, ότι οι διωκόμενοι έχουν δικαίωμα στο ταξικό μίσος ενάντια στην τάξη που τους καταπιέζει».

«Δεν μπορούμε να καταστρέψουμε τις ανισότητες μεταξύ ανδρών και γυναικών εάν δεν καταστρέψουμε το γάμο».

«Ο σεξισμός δεν είναι υπαιτιότητα των γυναικών – σκοτώστε τους πατέρες σας, όχι τις μητέρες σας».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

10 σχόλια:

Unknown είπε...

Ἀφ᾿οὗ ἀηδιάζει με τὸν ἑαυτὸ της γιατὶ δὲν αὐτοκτονεῖ νὰ σωθουμε ὅλοι ἀπὸ τὴν κακία της;

Γιατὶ δὲν σκοτώνει πρῶτα αὐτὴ τὸν πατέρα της;

Μοῦ φαίνεται ὅμως πώς κανένας ποτὲ δὲν τὴν ἤθελε καὶ ἔχοντάς μεγὰλο καημὸ τὸ ἔστριψε αλλοῦ.

Ἄν θέλη πάντως νὰ ξεφλουδιστῆ,ὑπάρχει λύσις.
Νὰ πάη νὰ βρῆ Τούρκους καὶ νὰ τοὺς παρακαλέση νὰ τὴν γδάρουμε ὅπως ἔκαναν στοὺς ραγιάδες πρὶν λίγους αἰῶνες.

Γιὰ ὅλα ὑπάρχει λύσις ὅπως π.χ νὰ τὴν πλακώση κάποιος στὶς σφαλιάρες καὶ γροθιὲς,νὰ τὴς μαυρίση τὰ μοῦτρα(θέλη νὰ μὴν εἶναι ἄσπρη)καὶ νὰ τὴν χώση στὴν μπουζοῦ διὰ βίου μὲ τὴν κατηγορία τῆς ὑποκινήσεως σὲ πατροκτονία καὶ γενικῶς σὲ φόνο.

Ανώνυμος είπε...

Ένα βίντεο σχετικό με το άρθρο είναι αυτό.
«Πως οι Ροκφέλερς "επανασχεδίασαν" τις γυναίκες με τον Φεμινισμό»
https://www.youtube.com/watch?v=I1s4sbP3aOA

ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ είπε...

αντε με το σιχαμα.

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμένη είναι το άκρον άωτον του δαιμονισμού...

Και λεσβία, και wiccan (παγανίστρια-σατανίστρια), και σεξίστρια, και ρατσίστρια (μισεί τους λευκούς), και μίσανδρη (μισεί τους άνδρες).

Ένας σάκος κρέατος στον οποίο φιλοξενείται ένας τεράστιος αριθμός ψυχικών αρρωστιών και κόμπλεξ.... Το μόνο πράγμα που έχει να "προσφέρει" στον υπόλοιπο κόσμο είναι μίσος και λεκτικό βιτριόλι...

Και πολύ ασχοληθήκαμε...

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιες άρρωστες ψυχές προβάλει το σύστημα ως πρότυπα.

Δεν λέει τίποτα όμως για τους μαύρους, τους άραβες και άλλους (κυρίως μουσουλμάνους) για την πραγματική βία και καταπίεση των γυναικών.

Στον πρώτο ανώνυμο να προσθέσω πως μεγά΄λο μέρος των βασανιστηρίων και δολοφονιών επί τουρκοκρατίας τα έκαναν Εβραίοι "ειδικοί γδάρτες"...

Ανώνυμος είπε...

Ποσο άσχημα παιδικα χρόνια θα έχει περάσει αυτή η κυρια για να αισθάνεται έτσι. Ίσως κακοποίηση, ίσως βιασμό. Ο Θεός να την ελεήσει και να την φωτίσει

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΥΚΟΔΕΡΜΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ!
ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΡΩΚΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ!
ΑΣ ΟΥΡΛΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΟΛ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ!
.ΡΕ ΝΑ ΜΗ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΑΠΑΤΣΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ!..ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΩ ΓΙΑΓΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αφού διάβασα με εξαιρετικό ενδιαφέρον το άρθρο σας, googlάρισα την εν λογω γυναίκα, μἠπως μἐσα από τη ζωή της καταλάβω γιατί τόσο μίσος στη ψυχή της. Και η βιογραφία της μου έλυσε πολλές απορίες. Και γιατί μισεί τους άντρες, παρόλο που υπήρξε παντρεμένη και έχει και ένα γιο, και γιατί κατέληξε, επέλεξε (δε ξέρω)να είναι άθεη και παγανίστρια, και πολλά άλλα. Ομοφυλόφιλη πάντως δεν είναι. Bisexual ίσως. Και το περιγράφει μόνης της. Ας μη κρίνουμε ανθρώπους τόσο εύκολα χωρίς να έχουμε ιδέα για τη ζωή τους. Ο Θεός ξέρει μόνο. Και μόνο σε αυτόν λογοδοτούμε. Εδώ είναι η ζωή της. http://en.wikipedia.org/wiki/Robin_Morgan. Δε την εγκρίνω, αλλά δε μου πέφτει και λόγος για την εγκρίνω ή όχι. Ας μαχόμαστε για τη ψυχή μας.. Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησε με. Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

Κριμα στα νεα κοριτσια που ακουνε διαφορα απο τετοιους ανθρωπους που προωθουν ορισμενοι..

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ - ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ .
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ;;;;;;
ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΝ !!! ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ;
ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ;
ΨΑΞΤΕ ΤΗ ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ...