Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΣΚΩΤΙΑ: Στην φυλακή γιατί πέταξαν φέτες μπέικον σε τζαμί!




Σε μια έφηβη κοπέλα και σε έναν 39χρονο άντρα στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, επιβλήθηκαν στερητικές της ελευθερίας ποινές, επειδή «βεβήλωσαν» ένα τζαμί πετώντας φέτες μπέικον….

Τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, η 18χρονη Chelsea Lambie από το Paisley και ο Douglas Cruikshank από το Galashiels, είχαν αρνηθεί ότι είχαν συμπεριφερθεί με τρόπο απειλητικό που πιθανόν να προκάλεσε φόβο και αναστάτωση τις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου του περασμένου έτους, όταν τύλιξαν φέτες μπέικον γύρω από τις κύριες λαβές στις πόρτες του Κεντρικού Τζαμιού στο Potterrow του Εδιμβούργου και έριξαν μπέικον στο χώρο. Το δικαστήριο έκρινε ότι το αδίκημα είχε ρατσιστικό υπόβαθρο.

Το τζαμί στο Εδιμβούργο που δέχτηκε δολοφονική επίθεση από φέτες μπείκον
[...] ο 34χρονος Usman Mahmood, κατέθεσε στο δικαστήριο: «Έμεινα έκπληκτος με αυτό το ‘αστείο’. Είναι εναντίον της κουλτούρας μας και της θρησκείας μας. Εμείς δεν τρώμε χοιρινό κρέας ούτε ακόμα και το αγγίζουμε. Ένιωσα πολύ άσχημα βλέποντας αυτό το κρέας στον ιερό τόπο μου. Πληγώθηκα όταν είδα αυτό το κρέας που κρέμεται στο εσωτερικό του τεμένους στην περιοχή του προσκυνήματος. Ήταν πολύ ενοχλητικό». Πρόσθεσε ότι η κατάσταση θα μπορούσε να είναι "πολύ χειρότερη" αν υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι στο τζαμί. Υπήρχε μόνο ένας άνθρωπος στην αίθουσα προσευχής εκείνη την ώρα.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος άντρας είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν το περιστατικό, ενώ η κοπέλα είναι μητέρα μικρού παιδιού, κάτι που φαίνεται δεν συγκίνησε το δικαστήριο. Το οποίο την καταδίκασε σε 12 μήνες φυλακή. [Επιβαρυντικό στοιχείο : η νεαρή κοπέλα ανήκε στην οργάνωση "Scottish Defense League"].

ΚΟ: Να θυμίσουμε: τον Δεκέμβριο του 2011, στο Leicester, νεαρές μουσουλμάνες με καταγωγή από την Σομαλία, υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισαν χωρίς λόγο να κλωτσάνε μια νεαρή λευκή Βρετανίδα απευθύνοντάς της ρατσιστικά επίθετα, όπως «σκοτώστε την λευκή τσούλα» και άλλα χειρότερα. Το δικαστήριο της άφησε ελεύθερες, με την απίστευτη αιτιολογία ότι επειδή ήταν μουσουλμάνες δεν… είχαν συνηθίσει να πίνουν!!! Οποία δικαιοσύνη. Η είδηση εδώ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι τσιγκουνηδες!!!Εκαναν την δουλεια με μπεηκον!!!
Χαθηκαν οι γουρουνοκεφαλες???