Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΗΠΑ: «Σοκαριστικό βίντεο» ή μια ακόμα συνηθισμένη ημέρα στην ρατσιστική Αμερική;



Η είδηση από το N.J.com :

Η αστυνομία ψάχνει για μια γυναίκα που φαίνεται σε ένα ερασιτεχνικό βίντεο να δέρνεται άγρια από μια άλλη γυναίκα, ενώ ο 2χρονος γιος του θύματος παρακολουθεί και προσπαθεί να σταματήσει την βία επάνω στην μητέρα του.

«Η αστυνομία σε αυτή τη επαρχία αντιμετωπίζει αυτό το είδος της βίας καθημερινά. Ωστόσο, αυτό το βίντεο είναι αηδιαστικό το να το παρακολουθήσεις», λέει ο Αρχηγός της Αστυνομίας Salem John J. Pelura III.

H Harris με μουσουλμανική περιβολή
Η ύποπτη στην υπόθεση έχει εντοπιστεί και είναι η 25χρονη Latia Harris, από το Σάλεμ, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση και σωματικές βλάβες και απειλές θανάτου, είπε ο Pelura. Δεν έχει ακόμη συλληφθεί.

Ένα βίντεο που δείχνει τη βίαιη επίθεση είχε αναρτηθεί για σύντομο χρονικό διάστημα την Τρίτη το βράδυ στο Facebook πριν κατέβει. Αστυνομικοί και άλλοι είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα αντίγραφο του βίντεο.

Το άτομο που πήρε το βίντεο φαίνεται να ήταν παρόν στο περιστατικό και άρχισε την καταγραφή, πιθανώς χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο. Το βίντεο δείχνει πολλούς άλλους να βλέποντας τον ξυλοδαρμό και να τον καταγράφουν, ενώ το μικρό παιδί του θύματος προσπαθεί να παρέμβει για λογαριασμό της μητέρας του, κλοτσώντας την γυναίκα που χτυπάει βίαια την μητέρα του.


Η επίθεση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ σε ένα μονοπάτι που οδηγεί μέσα από μια καταπράσινη και μερικώς δασική περιοχή ανάμεσα στο εστιατόριο της McDonald 's στο East Broadway και το Harvest Point Apartments στο Grieves Parkway του Σάλεμ.

Σύμφωνα με τον Pelura, αστυνομικοί κλήθηκαν να έρθουν «για μια γυναίκα που ήταν καλυμμένη με αίμα και φαινόταν να έχει δεχτεί επίθεση». Ο αρχηγός είπε ότι το άγνωστο θύμα ήταν «αποπροσανατολισμένο, σε σύγχυση και αιμορραγούσε από το πρόσωπο».
  
Ο Pelura είπε ότι το θύμα μίλησε για μια γυναίκα με το όνομα "Tia" η οποία εργάζεται στο McDonald 's και της επιτέθηκε «κατηγορώντας την ότι διέδιδε φήμες γι’ αυτήν και τον μάνατζέρ της». Στο βίντεο η ύποπτη είναι ντυμένη με την ενδυμασία των εργαζομένων στα McDonald 's.

Κατά τη διάρκεια των χτυπημάτων η ύποπτη συνέχισε να κομπάζει, χρησιμοποιώντας χυδαία γλώσσα και λέει κάτι σχετικά με το ενδεχόμενο να χάσει τη δουλειά της.
Το θύμα φαίνεται να γρονθοκοπήθηκε τουλάχιστον 20 φορές.


Σε ένα σημείο, είπε ο Pelura και αυτό φαίνεται καθαρά στο βίντεο, ότι η Harris απείλησε να κλωτσήσει το γιο του θύματος στο πρόσωπό του. Το βίντεο δείχνει την Harris να φτύνει το θύμα και να φεύγει μακριά, ζητώντας από εκείνους που καταγράφουν το περιστατικό να μην το δημοσιεύσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πιο θλιβερό σε όλα τα αντίστοιχα βίντεο,είναι ο κόσμος που κάθεται και χαζεύει,ή ακόμη χειρότερα τραβάει απαθής το σκηνικό με το κινητό.Και ποτέ, δυστυχώς, δεν βρίσκεται κάποιος να επέμβει ώστε να αποφευχθεί κάποιο θλιβερό συμβάν.Αρκεί μόνο να το καταγράψουμε με το κινητό μας,ώστε να το ανεβάσουμε στο φέισμπουκ και να μαζέψουμε χιλιάδες λάικς,για να νοιώσουμε κάποιοι μέσα στη μιζέρια και την ανυπαρξία μας...

Ανώνυμος είπε...

Και εγω το ιδιο θα γράψω. Οι περαστικοι δεν επεμβαινουν να συγκρατησουν την αραπινα που χτυπαει με τοση βαναυσοτητα την λευκη. Μήπως γιατι και οι θεατες ειναι νέγροι; Ο ρατσισμος βασιλευει παντα στις ΗΠΑ και διαιρει τον κοσμο, ο οποιος δεν εχει ακομη αντιληφθει οτι ετσι τον βαζουν να σκεπτεται οι παγκοσμιοιποιητες.
Ειναι φρικτη η ελλειψη αλληλεγγυης.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΤΑΤΕ !

Ανώνυμος είπε...

http://www.prisonplanet.gr/διεθνη/55372-αποζημίωση-41-εκατ-δολαρίων-σε-άδικα-φυλακισμένους-για-βιασμό

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ" ΜΜΕ;;;;