Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Κυνηγητό από την αστυνομία για να βρεθεί 10χρονο παιδί που είπε «ομοφοβικές» φράσεις σε ζευγάρι ομοφυλόφιλων.
Σε εξέλιξη βρίσκεται το κυνήγι που έχει εξαπολύσει η Αστυνομία, μετά το περιστατικό όπου ένα αγόρι ηλικίας μόλις 10 ετών ξεστόμισε «ομοφοβικές» προσβολές σε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών στο Merseyside.

Οι δύο γυναίκες έβγαιναν από το πάρκο Sankey Valley, στο Newton-le-Willows, μαζί με έναν άντρα φίλο τους, όταν δέχτηκαν λεκτική επίθεση από τρεις νεαρά παιδιά.

Το περιστατικό συνέβη στην Bradlegh Road και παιδιά -  δύο αγόρια και ένα κορίτσι - ήταν ηλικίας μεταξύ 10 έως 13 χρονών.

Ένα από τα αγόρια είναι περιγράφεται ως λευκό, ηλικίας μεταξύ 11 και 12 ετών, περίπου 4 πόδια ψηλό, με μαύρα μαλλιά. Φορούσε ένα σκούρο μπλε πουκάμισο και σκούρο μπλε τζιν.

Το δεύτερο αγόρι ηλικίας περίπου 10 χρονών και περιγράφεται ως λευκό, περίπου 4 πόδια ψηλό, με κοντά σκούρα μαλλιά. Φορούσε σκούρο μπλε τζιν και ένα φαρδύ λευκό T-shirt.

Το κορίτσι περιγράφεται ως λευκό, ηλικίας μεταξύ 12 και 13 χρονών, περίπου 4 πόδια ψηλό με πιο μακριά μαλλιά. Φορούσε ένα λευκό φόρεμα.

Τα παιδιά άρχισαν να επιτίθενται λεκτικά στις γυναίκες και το φίλο τους, καθώς περπατούσαν στο Kingsway, κοντά στο Tyrer Road.

Μερικές από τις φράσεις φέρονται να είναι «ομοφοβικές».

Πριν από τα παιδιά υπήρχε ένας άλλος άνδρας, λευκός, ηλικίας 30 χρονών, μαύρα μαλλιά, γαλάζιο φαρδύ τζιν και λευκό Adidas T-shirt, που κι αυτός είχε ξεστομίσει «ομοφοβικές» φράσεις.   

«Αυτό ήταν ένα βαθιά ανησυχητικό περιστατικό για τη γυναίκα και τους φίλους της» είπε η ντεντέκτιβ Michelle Cliffe.

«Η Αστυνομία του Merseyside λαμβάνει πολύ σοβαρά τις αναφορές για «εγκλήματα μίσους» ή ρατσιστικές προσβολές και υπάρχουν ειδικά εκπαιδευμένοι αξιωματικοί που είναι αφιερωμένοι στην διερεύνηση τέτοιων υποθέσεων και στο να φέρουν τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης.

 «Η συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων είναι εντελώς απαράδεκτη και θέλω να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να καθησυχάσω την κοινότητα ότι είμαστε αποφασισμένοι να λάβουμε δραστικά μέτρα εναντίον τους».

Η αστυνομία προτρέπει όποιον έχει δει το περιστατικό ή γνωρίζει από τις περιγραφές τους δράστες να επικοινωνήσετε μαζί τους στο 0151 777 6811 ή να καλέσει το Crimestoppers ανώνυμα στο 0800 555 111.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λάθος τηλέφωνο έδωσε η Βρετανική αστυνομία....το σωστό είναι 6969696969....Βρε δεν μας παρατάνε οι λουγκρες λεω.

konion είπε...

Ἀπὸ παιδὶ κι ἀπὸ τρελλὸ μαθαίνεις τὴν ἀλήθεια.
Λαϊκὴ Παροιμία.

ΒΕ.Λ. είπε...

Αυτά είναι τα πρωτοφανή επακόλουθα των «αντιρατσιστικών» παρα-νόμων.
Παρα-νόμοι, διότι επιβάλλουν φασιστικά την υποταγή στην παρα-φύση και στο παρα-μύθι.
Προσεχώς και στην καθ' ημάς μπανανία.

Υγ
Τα 3 πιτσιρίκια αντιπροσωπεύουν τη νεολαία που αντιστέκεται.
Ανοχή δε σημαίνει αποδοχή, ούτε υποταγή, ούτε φίμωτρο.

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό και το βρετανικό βασίλειο θα αλωθεί εκ των έσω...