Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

ΗΠΑ: Νέα «οικογενειακή» σειρά στην τηλεόραση «γιορτάζει» την αλλαγή του ορισμού της οικογένειαςΗ "οικογένεια" Fosters. Αποτελείται από ένα δια-φυλετικό λεσβιακό ζευγάρι με παιδιά από διαφορετικούς γονείς και φυλές! Η σειρά προβάλλεται από το καλωδιακό κανάλι ABC Family (της Disney).

Εάν έχετε μείνει «πίσω» και δεν έχετε συνειδητοποιήσει την μαζική λαϊκή κατακραυγή που απαιτεί οι πολυφυλετικές ομοφυλοφιλικές "οικογένειες" να γίνουν επιτέλους, το νέο μας κοινωνικό πρότυπο, έρχεται ευτυχώς, το Hollywood, η «βιομηχανία του θεάματος» και οι άφθονοι ομοφυλόφιλοί του, να σας βοηθήσουν να πετάξετε τις φυλετικές και οικογενειακές σας ταυτότητες και να γιορτάσετε τον θάνατο της πυρηνικής οικογένειας χάριν της «προόδου» και της «κοινωνικής αλλαγής».

Αριστερά: Ο δημιουργός του Foster, ομοφυλόφιλος ηθοποιός Peter Paige, αποδεικνύει ότι μπορείτε να έχετε μια «παραδοσιακή (sic) οικογενειακή δραματική σειρά με μια μη-παραδοσιακή οικογένεια». Δεξιά ο συν-δημιουργός Brad Bredewig. Παραγωγός της σειράς είναι και η ηθοποιός Jennifer Lopez.

Η Manisha Aggarwal-Schifellite, εκδότης του περιοδικού Shameless, επαινεί την σειρά και λέει ότι η Fosters είναι πρόθυμη «να ασχοληθεί με τα θέματα του ρατσισμού, της σεξουαλικής ταυτότητας και του εθισμού» με τέτοιο τρόπο που καμία cool δραματική σειρά δεν θα έκανε.

Η σειρά – που «γιορτάζει την αλλαγή του ορισμού της οικογένειας» - είναι η ιστορία ενός λεσβιακού ζευγαριού που μεγαλώνει παιδιά από διαφορετικούς γονείς και διαφορετικές φυλές. Η μία γυναίκα είναι λευκή, η άλλη μαύρη, ενώ δύο από τα παιδιά είναι ισπανόφωνα.

ΚΟ: Για όσους δεν έχουν όρεξη να «γιορτάσουν», ας θυμηθούν τα παλιά «στερεότυπα» (και ας κλάψουν):

 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ - από εδώ

6 σχόλια:

ΒΕ.Λ. είπε...

Είμαστε στα έσχατα του κόσμου.

Όποιος διαφωνεί, τον προκαλώ να μας παρουσιάσει τεκμηριωμένα πότε άλλοτε στην καταγεγραμμένη ανθρώπινη ιστορία υπήρξαν:

1. Γενικευμένη αθεΐα και θεομαχία.

2. Ολοκληρωτική εξάπλωση της πορνογραφίας(και όλων των παραφιλιών μεσω αυτής) και της άσεμνης ενδυμασίας.

3. Δημόσια εξύμνηση και συνειδησιακή κανονικοποίηση της ομοφυλοφιλίας, παγκοσμίως.

Ανώνυμος είπε...

Foster σημαινει "θετός".
Ακόμη και το επίθετο της ανώμαλης οικογένειας μιλάει από μόνο του.
Ολα τα διαλυουν για να χαθή ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Παρακμη..

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, το διάβασα εδω
http://www.paraxeno.com/4944/%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BB/

απο όπου με στείλαν σε εσάς. Αξίζει τον κόπο να δείτε το σχόλιο του ιστολόγου που σας φιλοξενεί....νοιώθω ότι σε αυτό που επισημαίνει περι καβαλισμού, κρύβεται η μεθοδολογία τους...

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=Ffb9l5fti6I#t=71

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=Ffb9l5fti6I#t=71