Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

«Μόνο ένας ανόητος...»



"Μόνο ένας ανόητος μπορεί να περιμένει τους ανθρώπους μιας παράδοσης να αισθάνονται άνετα όταν η χώρα τους πλημμυρίζεται από ορδές αλλοδαπών οι οποίοι – είτε είναι ίσοι, είτε ανώτεροι, είτε κατώτεροι βιολογικά – είναι τόσο διαμετρικά αντίθετοι στην σωματική, συναισθηματική και πνευματική σύνθεση (του λαού), ώστε η αρμονική συνένωση είναι σχεδόν αδύνατη. Μια τέτοια μετανάστευση είναι θάνατος για κάθε υποφερτή ύπαρξη και ρύπανση και φθορά σε κάθε τέχνη και πολιτισμό. Το να επιτραπεί ή να ενθαρρυνθεί αποτελεί αυτοκτονία".

    - Η.Ρ. Lovecraft, από μια επιστολή του που γράφτηκε στις 27 του Σεπτέμβρη του 1926.

Ο Howard Phillips Lovecraft (Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ, 1890 – 1937) ήταν Αμερικανός συγγραφέας φανταστικής λογοτεχνίας τρόμου. Ήταν, ίσως, από τους πρώτους που έδωσαν στις ιστορίες τους έναν τόνο επιστημονικής φαντασίας.

ΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: