Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Προς του αναγνώστες του Κόκκινου Ουρανού


- Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ σε λίγο καιρό θα κλείσει αισίως τα 7 χρόνια ζωής και λειτουργίας. Ήταν Νοέμβριος του 2007 όταν έκανε τα πρώτα βήματά του. Η αλήθεια είναι ότι από τότε άλλαξαν πολλά. Κάποιοι αναγνώστες στην πορεία δυσαρεστήθηκαν, κάποιοι έφυγαν, κάποιοι ήρθαν. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. "Life will go on.." *

- Έχοντας πηγή έμπνευσης για το όνομά του και βασικό κομμάτι της θεματολογίας του την χριστιανική εσχατολογία, ο ΚΟ εξαρχής προσπάθησε να παρουσιάσει ειδήσεις που δύσκολα γίνονται γνωστές στο ελληνικό κοινό, εστιάζοντας κυρίως στην απειλητική εξάπλωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, σε πολιτική – οικονομία - θρησκεία - κοινωνία και ανθρώπινη συμπεριφορά. 7 χρόνια μετά από εκείνο το ξεκίνημα, ο ΚΟ, χωρίς να έχει λησμονήσει τα θέματα της αρχικής του θεματολογίας, είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζει ειδήσεις που περιστρέφονται περισσότερο γύρω από το θέμα της πολυπολιτισμικότητας, απέναντι στην οποία εκφράζει μια ξεκάθαρα αρνητική στάση. Κάτι που αναπόφευκτα κάνει τον ΚΟ μη ‘political correctκαι πιθανότατα παρακολουθούμενο από την αστυνομία σκέψης.
- Αυτή η «εμμονή» με την πολυπολιτισμικότητα δεν πρέπει να ξαφνιάζει. Το θέμα της πολυπολιτισμικότητας δεν αυτονομείται, δεν έχει σχέση με την αύξηση της εγκληματικότητας και την υποβάθμιση της ζωής (στις οποίες σαφώς έχει συνεισφέρει), ούτε είναι θέμα «αισθητικής» ή κάποιας  ρομαντικής/συναισθηματικής εμμονής με τον «παλιό καλό καιρό» που ζούσαμε ήσυχα και «δεν είχαμε τόσους ξένους», ούτε φυσικά έχει σχέση με κανένα «ρατσισμό» ή «μίσος». Η πολυπολιτισμικότητα συνδέεται άμεσα με την ιδέα του «παγκόσμιου χωριού», του «πολίτη της Γης» και τον υποβιβασμό, την αποδόμηση έως και κατάργηση κάθε έννοιας έθνους – φυλής - ταυτότητας. Οδηγεί στην πολτοποίηση συνειδήσεων, πολιτισμών, λαών και φυλών. Συνδέεται δηλαδή με την ισοπεδωτική παγκοσμιοποίηση, η οποία με την σειρά της αποτελεί βασικό πυλώνα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ακολουθούμενη από την συνεχιζόμενη εισβολή παράνομων μεταναστών, η επιβαλλόμενη πολυπολιτισμικότητα οδηγεί αναπόφευκτα στην εθνολογική αλλοίωση, στην απώλεια της ταυτότητάς μας και την βίαιη μετάλλαξή μας σε «κάτι άλλο» από αυτό που ήμασταν τόσα χρόνια. Και όλα αυτά χωρίς καν να ρωτηθεί ο «κυρίαρχος λαός» από τους δήθεν υπέρμαχους της δημοκρατίας και τους δήθεν Ηρακλειδείς του Συντάγματος. Η πολυπολιτισμικότητα περαιτέρω, προκειμένου να προστατευτεί ως κυρίαρχο, πλέον, «δόγμα», οδηγεί στην δαιμονοποίηση και την ποινικοποίηση κάθε συνειδητής αντίδρασης μέσω του πολυδιαφημιζόμενου και επιδοτούμενου «αντιρατσισμού» και των λεγόμενων «αντιρατσιστικών» νόμων (anti-hate laws), πίσω από τους οποίους υπάρχουν πάντα, εξωγενή ευρωπαϊκά, υπερατλαντικά και «περιούσια» διευθυντήρια. Η επέκταση τέτοιων νόμων δεν έχει στόχο βέβαια, την αντιμετώπιση του «ρατσισμού», αλλά αποβλέπει στην ολοκληρωτικού τύπου κατάργηση της ελευθερίας του λόγου και στην επιβολή ενός οργουελιανού newspeak. Άρα, ο ΚΟ δεν έχει «αλλάξει ρότα» ως προς την αρχική του στάση απέναντι στην Νέα Τάξη, αν και ίσως έγινε λίγο πιο ‘hard core’.
- Μέσα σε αυτό το κλίμα η κοινωνική μηχανική (social engineering) έχει πείσει τις μάζες ότι κάθε αντίδραση στην πολυπολιτσμικότητα είναι «ρατσισμός». Ο δε «ρατσισμός» προβάλλεται και θεωρείται επίσημα η ύψιστη «αίρεση» της εποχής μας. Ως εκ τούτου, πληθαίνουν οι ιεροεξεταστές – κυνηγοί αυτής της «αίρεσης» και είναι φυσιολογικό να ξεπετιόνται και εδώ στον ΚΟ, κατά καιρούς, διάφορα άτομα που σπεύδουν να του κολλήσουν την ταμπέλα του «ρατσιστικού» ή «φασιστικού» μπλογκ, που μάλιστα…«μας κάνει και τον χριστιανό». Συνήθως, τα άτομα αυτά όπως έρχονται έτσι και φεύγουν, χωρίς να πουν κάτι ουσιαστικό πέραν από τα γνωστά κλισέ. Οπότε είναι κουραστική και μάλλον περιττή η ενασχόληση μαζί τους και πολύ περισσότερο κάθε προσπάθεια απολογίας. 

- Ο ΚΟ θα συνεχίσει να θεωρεί την πολυπολιτισμικότητα ως ένα μοχλό αλλοίωσης, διαίρεσης, καθυπόταξης και τελικά εξόντωσης ενός λαού. Η δε ‘πολιτική ορθότητα’ (ή αλλιώς ‘cultural marxism’) που έχει εισχωρήσει στον δημόσιο λόγο και σε κάθε πτυχή της ζωής μας, χειραγωγεί την συνείδηση, αδρανοποιεί την κριτική σκέψη και δημιουργεί φοβισμένες υπάρξεις που φοβούνται ακόμα και αυτό που σκέφτονται!

Την ώρα που κάποιοι μιλάνε για «δικαιώματα», «ισότητα», αγάπες και λουλούδια, το ιερατείο της Νέας Τάξης απεργάζεται την μετατροπή μας σε ένα εύκολα ελεγχόμενο πολυεθνικό κοπάδι, χωρίς ταυτότητα και σθένος. Οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης δεν επιθυμούν λαούς ομοιογενείς με ισχυρές ρίζες σε πίστη, παράδοση και οικογένεια. Απεναντίας θέλουν άμορφες μάζες μικρόψυχων ατόμων που ζουν για τον εαυτό τους, χωρίς ταυτότητα, χωρίς μνήμη, μέσα σε μια απρόσωπη, ψυχρή, καταναλωτική αλλά και πανηδονιστική κοινωνία, όπου κάθε επιθυμία τους θα ονομάζεται «δικαίωμα», αρκεί να μένουν μέσα στο «ζαλισμένο κοπάδι». Ένα κοπάδι που ζαλισμένο θα πέσει εύκολα στα νύχια της επερχόμενης τυραννικής παγκόσμιας κυβέρνησης και του εκφραστή της, του ultimate παγκόσμιου κυβερνήτη. 

- Όχι ότι ο σύγχρονος «δυτικός» άνθρωπος είναι το «αθώο θύμα» και δεν έχει ευθύνη για το πρωτοφανές κατρακύλισμα και την σταδιακή του παραμόρφωση. Για αυτό, αν και η ισλαμοποίηση των χωρών της Δύσης αποτελεί εργαλείο της Νέας Τάξης, η πάση θυσία διατήρηση του σύγχρονου κενού, μαλθακού, υλιστικού δυτικού τρόπου ζωής δεν είναι το ζητούμενο. Η κάθε ειλικρινής όμως αντίσταση στη Νέα Τάξη προϋποθέτει εκτίμηση και υπεράσπιση (και ει δυνατόν επιστροφή) σε πίστη – οικογένεια – ταυτότητα. Δυστυχώς, τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, ο χρόνος τρέχει αδυσώπητα και η κατάσταση ίσως είναι ήδη μη ανατρέψιμη. Τούτο βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να οδηγηθούμε σε μια εθελούσια απόσυρση από κάθε αγώνα και σε μια παθητική αναμονή του Τέλους ή της Ημέρας της Κρίσης. Απεναντίας, απαιτείται εγρήγορση και  ιδεολογική / πνευματική πάλη που καλείται - και αξίζει - να δώσει ο καθένας που δεν θέλει να είναι ένα νεκρό ψάρι στο ρεύμα του ποταμού. Σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο.
- Ως μη ‘political correct’ ο ΚΟ θα συνεχίσει να παρουσιάζει ειδήσεις και κείμενα που έρχονται σε αντίθεση με την mainstream άποψη. Θα συνεχίσει να γράφει για τον αυξανόμενο ρατσισμό κατά των γηγενών ευρωπαίων που αποκρύπτεται συστηματικά. Θα συνεχίσει να γράφει για την χριστιανοφοβία που σαρώνει τα πάντα. Θα συνεχίσει να δείχνει ότι αυτοί που κατηγορούν τους άλλους για «μίσος», έχουν το μεγαλύτερο μίσος. Αυτοί που κατηγορούν τους άλλους για «ρατσισμό», είναι οι πιο σκληροί ρατσιστές. Αυτοί που μιλάνε για «δικαιώματα», καταπατούν τα δικαιώματα των άλλων και το απολαμβάνουν μάλιστα. Αυτοί που κόπτονται για την δημοκρατία, στην πραγματικότητα την έχουν κάνει «υποπόδιον των ποδών τους». Θα συνεχίσει να δείχνει τα αιώνια «θύματα» ως θύτες και το αντίθετο. Θα συνεχίσει να δείχνει την «άλλη πλευρά του φεγγαριού». Θα συνεχίσει να ψάχνει και να βρίσκει την «αιρετική» πλευρά της ιστορίας και όσο μπορεί, θα αποδομεί τα κλασσικά στερεότυπα που όλοι έχουμε διδαχτεί. Πάντοτε με στοιχεία. (Η αλήθεια είναι ότι αυτή πτυχή του ΚΟ με συναρπάζει).
- Έτσι, όποιος επιθυμεί να διαβάζει άρθρα π.χ. περί του «κακού» Λευκού που καταπίεσε τους Μαύρους και θα πρέπει μείνει σε μια γωνία ζητώντας αιωνίως συγνώμη, περί του «κακού» Λευκού Ευρωπαίου που πρέπει να δεχτεί ως «θεία δίκη» τον εποικισμό της χώρας του και της Ηπείρου του από τους αλλοδαπούς, περί της διάκρισης σε «καλή» και «κακή» βία, σε «καλούς» και «κακούς» σφαγείς της ανθρωπότητας και ευαισθησίες αλα καρτ, περί «κακών» Νοτίων «ρατσιστών» και «αγίου» Λίνκολν, περί της κουτοπόνηρης και ανιστόρητης θεωρίας ότι «όλες οι θρησκείες είναι ίδιες», «όλοι οι πολιτισμοί είναι ίδιοι», και ότι «δεν υπάρχουν διαφορές» στους λαούς, στις φυλές ακόμα και στα φύλα, περί των «ταλαίπωρων» μεταναστών που «δεν φταίνε σε τίποτα», περί των «μειονοτήτων» που καταπιέζονται, περί «ομοφοβικών» χριστιανών που έχουν «μίσος» και όλα αυτά τα καλοδουλεμένα κλισέ, λυπάμαι, αλλά δεν θα τα βρουν εδώ. Μια χαρά mainstream πηγές ειδήσεων υπάρχουν εκεί έξω που σε καθημερινή βάση αναπαραγάγουν τα βολικά στερεότυπα του «καλού» και του «κακού». Ποιος ο λόγος να είσαι εδώ; So long, φίλε.
- Υπό αυτό το πρίσμα θα προβάλει την προσπάθεια ανθρώπων, ομάδων και λαών να αντισταθούν στη αποκρουστική νεοταξική σαλαμοποίηση. Που υπερασπίζονται την ταυτότητά τους προκαλώντας την μήνιν του συστήματος. Εστιάζει περισσότερο σε αυτό που αντιτίθεται και επιθυμεί να απευθύνεται στο μεγαλύτερο δυνατό κοινό. Οι «κακοί» και οι «αποδιοπομπαίοι» του συστήματος δεν τον τρομάζουν. Πιο πολύ τον τρομάζει το σύστημα και οι μηχανισμοί του. Ωστόσο, προτάσεις και σχόλια που ξεπερνούν τα όρια και αναλίσκονται σε ύβρεις ή προτρέπουν σε βία δεν έχουν θέση εδώ. Επίσης, κάτι περίεργα σχόλια του στυλ «καλά να πάθουν» οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι, οι Πορτογάλοι και δεν ξέρω εγώ και ποιοι άλλοι, σε ειδήσεις σχετικές με την λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης και την τυραννία της πολιτικής ορθότητας στους λαούς της Δύσης, είναι άκρως ενοχλητικά, δίνουν «άφεση αμαρτιών» στο σχέδιο εξόντωσης των ευρωπαϊκών λαών, από το οποίο δεν θα ξεφύγουμε βέβαια εμείς οι Έλληνες, (για να μην πω ότι είμαστε πρώτοι), αδρανοποιούν κάθε αίσθημα αλληλεγγύης προς όσους βρίσκονται στην ίδια νεοταξική προκρούστεια κλίνη, ενισχύουν το «διαίρει και βασίλευε» των παγκοσμιοποιητών και το πιθανότερο είναι από εδώ και στο εξής, τέτοια σχόλια να τα τρώει η μαρμάγκα…
- Ο ΚΟ είναι ιστολόγιο που κυρίως παρουσιάζει ειδήσεις. Δεν επιδιώκει να διαδώσει καμία ιδεολογία ή κάποιο σύστημα πεποιθήσεων. Δεν επιθυμεί να «μαντρώσει» τους αναγνώστες του σε κάποιον χώρο. Ο ΚΟ δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, ούτε πληρώνεται από κανέναν για τον κόπο του και τα ξενύχτια του. Δεν παρακάλεσε κανέναν να τον βάλει στους συνδέσμους του μπλογκ του ή να «ανεβάσει» τα άρθρα του ή να τα δημοσιεύσει στο έντυπό του, αλλά ούτε και απέτρεψε ή μάλωσε κάποιον που το έκανε, μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνεί με το όλο ‘concept’ του. Νιώθει ευτυχής που οι αναγνώστες του δεν προέρχονται αποκλειστικά από έναν συγκεκριμένο χώρο. Δεν τρομάζει από την αντίθετη άποψη, ούτε επιθυμεί την πλήρη ομοφωνία σε όλα τα θέματα. Περισσότερη σημασία έχει να αναγνωριστεί ο κοινός εχθρός, παρά να έλθει η πλήρης συμφωνία σε όλα (πράγμα σπανιότατο σε Έλληνες).

- Ο ΚΟ παρουσιάζει κατά κύριο λόγο ειδήσεις από το εξωτερικό που μεταφέρει μεταφρασμένες στο κοινό του, αλλά και κείμενα και αναλύσεις, πάντα σχετικές με την θεματολογία του. Όπως γράφει και στην προμετωπίδα του, η παράθεση αυτών των ειδήσεων ή των κειμένων δεν σημαίνει απαραίτητα ταύτιση μαζί τους ή με τους συγγραφείς τους ή με τις ιστοσελίδες που τα φιλοξενούν. (Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links). Δεν θα λείψουν όμως, τα άτομα που θα βγάλουν το «συμπέρασμα» ότι ο ΚΟ ταυτίζεται μαζί τους ή ακόμα χειρότερα ότι ο συγγραφέας του κάθε άρθρου είναι ο ίδιος ο ΚΟ (!) προχωρώντας στη συνέχεια σε πάσης φύσεως «σενάρια», μέχρι και εκτόξευση ύβρεων και απειλών.

- Καταλήγοντας. Ο ΚΟ σαφώς έχει διαφοροποιηθεί από την πρωταρχική του εμφάνιση στο διαδίκτυο. Παραμένει «κόκκινος» και παραμένει «ουρανός». Αλλάζει όμως και εξελίσσεται, ως ζωντανός οργανισμός (!) και δεν ξέρω πως θα είναι σε λίγα χρόνια (αν υπάρχουμε, αν έχουμε κέφι και αν αντέξουμε). Η ταυτότητά του όμως θέλω να πιστεύω ότι θα παραμείνει αντι-νεοταξική, αντι-παγκοσμιοποιητική, αντι-μοντερνιστική και μη πολιτικά ορθή.

Καλή δύναμη! Εὔχεσθε!
SkyWatcher

*

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

58 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλή δύναμη συνελληνες

mnk είπε...

Κόκκινε Ουρανέ, σ΄ ευχαριστούμε για τον κόπο που καταβάλεις και για την πολύτιμη ενημέρωση που παρέχεις.

Ανώνυμος είπε...

Καλή Δύναμη και σε εσένα .

Σε ευχαριστώ για όλη την πληροφόρηση που παρέχεις .

Συνέχισε με την ίδια αποφασιστικότητα .

ΤΑΣΟΣ ΚΑΡ.

konion είπε...

Ἔκανες ἄριστα ποῦ ἐπ΄ εὐκαιρίᾳ μιᾶς ἐπαιτείου ξεκαθάρισες κάποια πράγματα.

Πρέπει ὅμως νὰ ξέρουμε ὅτι καὶ οἱ ἡγέτες τῆς - ἂς ποῦμε - Νέας Παγκόσμιας Τάξεως δὲν εἶναι ἀλάνθαστοι, συνεπῶς τὸ ποιὸ πιθανὸ εἶναι νὰ μὴν τοὺς βγῇ τὸ σχέδιο. Αὐτὸ συνεπάγεται καὶ ἕνα γερό πόλεμο στὸ τέλος! Δὲν ξέρω ἐὰν τὸ προλάβουμε ἐμεῖς, τὰ παιδιά μας ἢ τὰ ἐγγόνια μας. Στὴν Ἀφρικὴ ἐδῶ καὶ χιλιάδες χρόνια οἱ φυλὲς τῶν ἀφρικανῶν εἶναι δίπλα - δίπλα καὶ σκοτώνονται, εἶναι σίγουρο ὅτι θὰ γίνῃ αὐτὸ καὶ στὴν Εὐρώπη.

Ὅσο γιὰ ἐμᾶς τὴν λευκὴ φυλή, καὶ δὴ τὸν Δυτικὸ Πολιτισμό, κάθε τί ἔχει ἄνοδο καὶ πτῶσι, πιστεύω ὅτι ὁ Δυτικὸς Πολιτισμὸς φθίνει καὶ τώρα ζοῦμε τὴν πτῶσι του, ἡ ὁποία ἔχει ἀρχίσει ἀπὸ τὰ μέσα τοῦ 19ου αἰῶνος, ὅταν οἱ εὐρωπαϊκὲς χῶρες δὲν μποροῦσαν νὰ ἐπεκταθοῦν ἄλλο. Ἡ λευκὴ φυλὴ πιστεύω θὰ ἐπιβιώσῃ, θὰ δοῦμε τὸ πῶς. Προφανῶς κάποιοι ἀρνοῦνται νὰ δεχθοῦν αὐτὴν τὴν πτῶσι καὶ ἄθελά των τὴν ἐπιταχύνουν, ἰδεολογικοποιῶντας αὐτὴν τὴν πτῶσι. Ἡ Νέα Παγόσμιος Τάξις νόμιζοντας ὅτι θὰ φτιάξῃ κάτι νέο διαλύει τὸ πιὸ σημαντικὸ στοιχεῖο τοῦ Δυτικοῦ Πολιτισμοῦ, τὴν ἐλευθερία. Βεβαίως θὰ ὑπάρξῃ ἀντίδρασις, σὲ αὐτὸ θὰ συμβάλλουν καὶ οἱ βιολόγοι, δὲν εἶναι τυχαῖο ὅτι πρὶν μερικὰ ἔτη (14/4/2011) στὴν Πάτρα κάποιοι νεαροὶ κουκουλοφόροι (βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=DouJCVaokXg) ἐπῆγαν νὰ χτυπήσουν τὸν J. Watson (ἕνας γέρος, γεννημένος τὸ 1928), ὁ ὁποῖος μαζί μὲ τὸν F. Crick ἀνεκάλυψαν τὴν δομὴ τοῦ DNA τὸ 1953.

Αὐτὰ τὰ λίγα πρὸς τὸ παρόν, ἕπεται συνέχεια.

konion είπε...

SkyWatcher,

Καὶ κάτι ἀκόμη, κάπου λές: Επίσης, κάτι περίεργα σχόλια του στυλ «καλά να πάθουν» οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι, οι Γάλλοι, οι Πορτογάλοι και δεν ξέρω εγώ και ποιοι άλλοι... (sic), συμφωνῶ μαζί σου ἡ στείρα κατηγορία καὶ αἰώνια ἐνοχή, καταντᾶ πλύσις ἐγκεφάλου, ἀλλὰ καμμιὰ φορὰ αὐτὸ εἶναι καὶ ἀγανάκτισις, διότι π.χ. σὲ ἕνα ἀρθρο σου ἀναφερόμενο σὲ περιστατικὸ στὴν Σουηδία, κάποιοι ὑπερασπιστὲς τῶν μεταναστῶν ἀφοῦ ληστεύθηκαν καὶ δὲν ξέρω καὶ 'γὼ τί ἄλλο ἔπαθαν, ἔλεγαν καλὰ νὰ πάθουμε ἀφοῦ ἐμεῖς φταῖμε γιὰ τὴν κατάντια τῶν λαθρομεταναστῶν. Ἐδῶ λοιπὸν ὄχι καλὰ νὰ πάθουν
ἀλλὰ ὅπως εἶπε ὁ Θοδωράκης, φωτιᾶ καὶ τσεκούρι στοὺς προσκυνημένους.

π.Γεώργιος-Προσκυνητής είπε...

Ευχαριστουμε για ολα αυτα τα υπεροχα αρθρα και τον κοπο που καταβάλεις.Καλή δύναμη

cghera είπε...

Ό,τι και να πω για το blog και την φοβερή σου δουλειά είναι λίγο. Συνέχισε. Καλό κουράγιο.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ αδελφέ
περίπου 2-3 χρόνια διαβάζω το μπλόγκ σου , θεωρώντας άξια επαίνου την προσπάθειά σου απέναντι στα κακώς κείμενα της νέας εποχής κ της υπεράσπισης της ορθοδοξίας, των φύλων και των φυλών. Και όχι μόνο.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια και η Παναγία μαζί σου
Λ.Β.

Φοινικας1957 είπε...

Δεν είναι εύκολος ο αγώνας . Ποτέ δεν ήταν εύκολος .
Το παρήγορο είναι πως νιώθω ότι δεν είμαι μόνος μου.
Μαζί σε χαρές λύπες , αλλά μαζί και στον αγώνα υπέρ βωμών και εστιών .
Η παγκοσμιοποίηση προσπαθεί να μας φτιάξει μεταλλαγμένα προιόντα . Τα μεταλλαγμένα είναι απόλυτα όμοια σε σχήμα , μέγεθος , υφή . Όμως δεν έχουνε προσωπικότητα . Γι αυτό και δεν έχουνε όνομα παρά μόνος αριθμό .
Αριθμός που και αυτός δεν θα υπήρχε , αν δεν υπήρχε η ανάγκη αποθήκευσης . Μια μάζα δηλαδή .
Γενηθήκαμε με όνομα και θα αγωνιστούμε γιαυτό .
Αν από ένα δέντρο πάρεις παρακλάδια και φυτέψεις από αυτά σε άλλα μέρη της γης , οι καρποί θα είναι διαφορετικοί σε γλύκα και μέγεθος . Πως οι παγκοσμιοποιητές θέλουνε να μας κάνουνε όλους ίσους και όμοιους?
Σε κάθε τόπο υπάρχουνε διαφορετικές ενδυμασίες , διαφορετικές γλώσσες και διάλεκτοι , διαφορετικοί άνθρωποι , επειδή όλα προσαρμόζονται στον τόπο που γεννιούνται . Σε ποιό μέρος της γης είναι ίδια τα βουνά με αλλού . Σε ποιό μέρος είναι ίδιες οι ακρογιαλιές , οι πηγές .
Ο κάθε τόπος της γης είναι διαφορετικός από οποιοδήποτε άλλο τόπο και γι αυτό οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί επειδή προσαρμόζονται σε αυτόν . Σε ποιόν τόπο αν τον συγκρίνεις με άλλον είναι ίδια τα πουλιά τα ζώα τα φυτά?
Μπορώ έγώ ο Έλληνας να σκευτώ σαν Κινέζος? Μπορεί ο Λάπωνας να σκευτεί σαν Αφρικανός?
Εκ των πραγμάτων και μόνο δε θα καταφέρουνε τίποτε .
Μη μασάτε και μη φοβάστε , ο ΘΕΟΣ που μας έφτιαξε δε θα αφήσει να μας καταστρέψουνε οι παγκοσμιοποιητές.
Θα επιτρέψει όμως να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας να λεγόμαστε άνθρωποι.
Θα επιτρέψει να υπερασπιστούμε το όνομά μας , μπου μας καθιστά τον κάθε ένα μας μοναδικό , όπως μοναδικά είναι τα δακτυλικά μας αποτυπώματα

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε Ουρανέ
ομολογώ ότι δεν διαβάζω συστηματικά τη σελίδα σου, αλλά όποτε τη διαβάζω, θαυμάζω το υψηλό επίπεδο γραφής της, βρίσκω συναρπαστικές τις πληροφορίες που δίνεις και χειρουργικά λεπτή την ερμηνεία των γεγονότων.

Συνέχισε την δυναμική σου προσπάθεια, πάντα άξιος, πάντα απτόητος!

Υστερόγραφον:
Κυκλοφορεί αυτές τις μέρες μια ταινία με τίτλο στα Ελληνικά:
Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ(ΤΗΕ GIVER)

Αν μπορέσεις και τη δεις, κάνε μας μια κριτική. Θα ενδιέφερε πολλούς αναγνώστες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω τον διαχειριστή του Κόκκινου Ουρανού, όμως ομολογουμένως είναι μακράν το καλύτερο ιστολόγιο αυτού του χώρου. Ο διαχειριστής πρέπει να ρίχνει πολλά ξενύχτια και αυτές οι προσωπικές θυσίες του δεν πληρώνονται από κανέναν. Η μόνη επιβράβευση είναι τα δικά μας σχόλια, γι' αυτό ας μην είμαστε φειδωλοί. Μπράβο φίλε! Για μένα έχεις φτιάξει το Νο 1 σε ποιότητα ύλης ιστολόγιο της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Καλή δύναμη, η εργασία σας είναι εξαιρετική..!

Ανώνυμος είπε...

Σε γενικές γραμμές ορθά τοποθετείστε αγαπητέ konion, μόνο που αφενός ο Watson δεν ήταν "ένας γέρος" πχ σαν το γείτονά μας, αλλά ακριβώς ένας από τους σημαντικότερους επιστήμονες διαχρονικά και συγχρονικά, ο οποίος όταν καλώς ή κακώς διατύπωσε την άποψη ότι η μαύρη φυλή γενετικά υστερεί της λευκής -άποψη δική του βασισμένη στα δικά του γενετικά πορίσματα - εξορίστηκε από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα στο πυρ το εξώτερον μέχρι του σημείου σε πανεπιστημιακές αίθουσες να αποφεύγεται και η απλή αναφορά στο όνομά του και όταν κάτι τέτοιο είναι αδύνατον η αναφορά να είναι πλήρης ειρωνείας και απαξίωσης. Οφείλω ακόμη να ενημερώσω ότι αφενός αυτό συνέβη και συμβαίνει από τους συναδέλφους του βιολόγους-γενετιστές, από τους οποίους και αναμένετε λύσεις (!) (μπείτε στον κόπο να διερευνήσετε λίγο περισσότερο τα γεγονότα με αυτή την "αυθόρμητη ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων", αξίζει) αφετέρου δε η συντριπτική πλειοψηφία των απασχολούμενων στα κατεστημένα ιδρύματα και τις αντίστοιχες πολυεθνικές και μη εταιρείες βιολόγων-γενετιστών θέτει τις υπηρεσίες και τις γνώσεις της στη διάθεση του εκάστοτε καλοπληρωτή εργοδότη. Χωρίς κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό είτε όσον αφορά λόγου χάρη πειράματα σε ανθρώπους καιζώα είτε όσον αφορά τον αντίκτυπο των πειραμάτων. Η επιστήμη ούτε παράγει ηθική ούτε μπορεί να την παράξει, εξ' ου και χειραγωγείται.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟ με τα άρθρα σου βγάζεις ΚΟ τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους μισάνθρωπους.

Ελπίζω να είσαι πάντα καλά και γερός, με τη Θεία δύναμη να σε φωτίζει και να σε συντροφεύει.

Α.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ ΚΟ,

Δύναμη, Υγεία, Υπομονή και Θεία φώτιση.

Α.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Γενικά καλά τα λες, προτείνω όμως να απαλειφθούν από μελλοντικές αναρτήσεις αναφορές λατρείας για τους Νότιους γιατί δεν μας αφορούν, είναι μακρυά από την ελληνική πραγματικότητα και καταντούν γραφικές.
Επίσης, είναι λάθος να τοποθετείς τους ανθρώπους στην ίδια μεριά, όσον αφορά τον "πόλεμο" ενάντια στην Νέα Τάξη. Η κάθε χώρα παλεύει για την δική της επιβίωση και δεν πρόκειται κανείς να λυπηθεί εάν εξαφανιστεί κάποιο έθνος από την ιστορία. Λυπάται αλήθεια κανείς που εξαφανίστηκαν οι Ασσύριοι, οι Χαζάροι και οι Χετταίοι και τόσα άλλα έθνη; Ακούγεται σκληρό αλλά, δυστυχώς, μερικά έθνη είναι καταδικασμένα να εξαφανισθούν, όπως τόσα και τόσα είδη ζώων και φυτών. Είναι αγώνας επιβιώσεως. Μόνο οι καλύτεροι θα επιβιώσουν.
Η Ελλάς δεν είχε ποτέ συμμάχους. Εκτός από διακεκριμένες περιπτώσεις φιλελλήνων που θυσιάστηκαν για το ελληνικό έθνος, και τους αξίζει κατά την γνώμη μου να τους θεωρούμε τιμητικά ομοεθνείς, οι σύμμαχοι της Ελλάδος της πουλήσανε μόνο λόγια και υποσχέσεις για να επιτύχουν τους σκοπούς τους. Οι Άγγλοι ήταν, μας λένε, σύμμαχοι αλλά η Ελλάδα υπέφερε από την αλαζονεία τους, τον αδίστακτο τυχοδιωκτισμό τους και τα τρομερά εγκλήματα εις βάρος Ελλήνων.
Το κάθε έθνος είναι μόνο του και παλεύει για την επιβίωση του. Τα ίδια ακούμε συνεχώς, ας ενωθούμε όλα τα έθνη μαζί για τον κοινό σκοπό ενάντια στον κοινό εχθρό και άλλα τετριμμένα. Το κάθε έθνος ας βάλει μπροστά τα εθνικά του ιδανικά και ας μην παρασύρεται από δημαγωγούς.
Τέλος, η άφεση αμαρτιών που δίνεις σε μερικά κράτη λέγοντας ότι χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι είναι απαράδεκτη. Πολλά ευρωπαϊκά κράτη ενεπλάκησαν σε πλήθος στυγερών εγκλημάτων εις βάρος άλλων λαών και είμαι σίγουρος ότι δεν το αμφισβητείς. Αλλά να προσπαθούν να πάρουν συγχώρεση λέγοντας ότι οι Ευρωπαίοι προσέφεραν πολλά και δεν πρέπει να νιώθουν αιωνίως ενοχή είναι εκνευριστικό και θρασύτατο.
Δεν ήταν όλοι οι Ευρωπαίοι συνένοχοι στα εγκλήματα υπολοίπων. Αυτοί που έκαναν εγκλήματα πρέπει πραγματικά να νιώθουν αιωνία ενοχή διότι αλλιώς παίρνουν αυτομάτως άφεση αμαρτιών και πολύ βολικά δεν στενοχωριούνται πλέον με τα εδάφη άλλων χωρών που καταπάτησαν ή τον πλούτο που έκλεψαν.
Πρέπει, όμως αυτή η ενοχή να έχει πρότιστα την έννοια της μετάνοιας. Να αποδείξουν εμπράκτως ως κράτος ότι λυπούνται για τα εγκλήματά τους και να διαμορφώσουν πολιτικές που καταδεικνύουν ότι πραγματικά έμαθαν από τα λάθη του παρελθόντος και δεν είναι διατεθειμένοι να τα επαναλάβουν. Επειδή ακριβώς οι Άγγλοι, οι Γάλλοι και οι λοιποί Ευρωπαίοι εγκληματίες δεν έχουν δείξει σημάδια μετανοίας αλλά συνεχίζουν την ίδια εγκληματική πολιτική, η οποία έφερε την Ευρώπη σε αυτήν την κατάσταση μετά τον ΒΠΠ, να πάνε να πολεμήσουν μόνοι τους και να μας αφήσουν ήσυχους να αγωνιστούμε για την Ελλάδα μας.

NOEL είπε...

Έρρωσθε!

citizenbasil είπε...


Γειά σου ρε SkyWatcher! Υπέροχο άρθρο! Σου βγάζω το καπέλο!
Μη μασας τίποτε!
Κeep Watching και Walking!
Συνέχισε γερά!
Το καλό πάντα στο τέλος υπερισχύει!
Για κάτι τύπους σαν και σένα μας κρατάει ακόμα ο Θεός και υπάρχουμε σαν Ελλάδα!
Καλή δύναμη και εύχομαι όλα να σου έρχονται δεξιά!

Ανώνυμος είπε...

Όντως έχει αλλάξει πάρα πολύ ο χαρακτήρας κι ο προσανατολισμός του blog όπως και το κοινό του.
Συνεχίζει όμως να βγάζει ειδήσεις που δεν κυκλοφορούν ευρέως στα ΜΜΕ.
Τα άρθρα που ξετρυπώνεις τα έχω δει επανειλημμένως σε άλλα blog ή site με παραπομπή στο δικό σου.
Και σίγουρα έχεις μπει στο μάτι κάποιων μεγαλόσχημων με παγκόσμια επιρροή.

Πολύχρονο λοιπόν το blog σου. Πιο πολύ κι από τα χρόνια που παίρνει το πρωτάθλημα η ομάδα σου.

Τάσος.

Ανώνυμος είπε...

Πω πω ρε φίλε, πήρα μία τρομάρα, με το που διάβασα τον τίτλο του άρθρου είπα: όχι ρε πούστη μου θα κλείσει γαμώτο...ύστερα από τόσα χρόνια...

Anyway, διάβασα όλο το άρθρο και περίμενα να διαβάσω κάπου για αντίο αλλά....ευτυχώς θα συνεχίζουμε να σε διαβάζουμε!!

Είναι η δεύτερη φορά που γράφω σχόλιο, (δεν συνηθίζω να γράφω σχόλια στα ιστολόγια) εδώ στο κόκκινο ουρανό!

Να είσαι πάντα καλά και ο Θεός μαζί σου!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ Κ.Ο. ΠΡΕΠΕΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ «ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ» ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ …
ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ…
Ο «ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ «ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ»
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ «ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ»
ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ «ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ»
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε Ουρανέ
Συγχαρητήρια.
Μοναδικό μπλογκ στον ελληνικό χώρο.
Ξέρουμε ότι απαιτεί κοπιώδη προσπάθεια η συντήρησή του.
Ο Θεός να σου δίνει καλή δύναμη!
ΘΜ

Ανώνυμος είπε...

KAΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΠΟ.....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΙ (ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ/ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ/ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΕΣ/ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ / ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ/ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ/ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ, κλπ) ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΟΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ.....ΓΙΑΤΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΕ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου καλα το πας, συνεχισε γιατι αξιζει να υπαρχεις.

ΒΕ.Λ. είπε...

Skywatcher,

το παρακάτω τραγούδι απο την αγαπημένη μου κοπελάρα(ακόμα και τώρα στα 60 της).
Αφιερωμένο.

http://www.youtube.com/watch?v=gN_jR597K6E


ΥΓ
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση.
Για τα επιχειρήματα.
Για τους αφανείς μεγάλους ανθρώπους, όπως η φυλακισμένη κοπελίτσα στον Καναδά που αποτρέπει άλλες κοπέλες απο διάπραξη ενδομήτριας δολοφονίας. Όπως ο G.Chesterton.
Ομολογώ οτι μου άρεσε που τα παλαιότερα άρθρα συνοδεύονταν απο αγιογραφικές και αγιοπατερικές περικοπές.
Διαφωνώ στο εθνοφυλετικό θέμα.
Αντιδρά η συνείδησή μου στο «λευκός δυτικός». Δεν είναι χρωματικό ή μορφολογικό το πρόβλημα, αλλά πνευματικό.
Έθνος μου θεωρώ και τον Αντετοκούμπο που δεν ντράπηκε να σηκώσει την Ελληνική σημαία στο ΝΒΑ(χωρίς να αποτελεί μοναδικό αναγκαίο κριτήριο). Έθνος μου δεν θεωρώ τον πρώην υποψήφιο, επαγγελματία τηλεπερσόνα κίναιδο και ελληνόφωνο που απαξιώνει καθετι παραδοσιακά εθνικό, αλλά σηκώνει ψωρο-υπερήφανα τη ρόζ σημαία.


Τα σέβη μου

Βελισσάριος

Ανώνυμος είπε...

Μη το βάλεις ποτέ κάτω. Πάρε δύναμη απο τους αναγνώστες σου και συνέχισε!!!

Ανώνυμος είπε...

1000 μπραβο Κ.Ο ! Συνεχισε !

ΚΗΡΟΠΟΙΟΣ είπε...

ΚΟ

Εβδομηκοντάκις επτά να αυξάνεται καθημερινά η όρεξή σου για πραγματική, σοβαρή και λεπτομερή ενημέρωση σε θέματα που κάποιοι είτε δεν γνωρίζουν είτε γνωρίζουν και αποκρύπτουν φαρισαικά.
Ξεκίνησες έναν δρόμο που εμείς οι αναγνώστες σου δεν σου επιτρέπουμε να κάνεις πίσω ή να σταματήσεις.
Προχώρα με τις ευχές και προσευχές μας και με την ευλογία και την Βοήθεια του Θεού.

Ανώνυμος είπε...

Καλή συνέχεια SkyWatcher

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για ωφέλιμο ιστολόγιο για τον Ελληνισμό. Το διαβάζω τακτικά και έχω μάθει σημαντικά πράγματα που αγνοούσα όλη μου τη ζωή. Εύγε για τον ανιδιοτελή σας αγώνα!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟ είσαι όαση. Συνέχισε δυνατά με κουράγιο και πίστη σε αυτό που κάνεις. Να ξέρεις ότι για πολύ κόσμο, είσαι η μοναδική πηγή ενημέρωσης για ο,τι συμβαίνει στον κόσμο. Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω, τρόμαξα μόλις άρχισα να διαβάζω το άρθρο σου.

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρώ τι γίνεται στην Ελλάδα και παντού.
Είσαι ένα από τα δίοπτρα παρατήρησης μου.
Μη μου αφαιρέσεις αυτό το δικαίωμα και δώρο από σένα.
Συνέχισε.
Δεν είσαι μόνος.
Είμαστε πολλοί.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

SkyWatcher είπε...

Όσο και αν ακούγεται κοινότυπο..., ευχαριστώ όλους και όλες για τα σχόλιά τους. Υγεία να έχουμε (και κέφι) να συνεχίσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟ, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ένα "Ευχαριστώ" με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Το ιστολόγιο σου είναι ένας βράχος σταθερότητας σε έναν ρευστό κόσμο που οι αξίες και τα ήθη του παρελθόντος ξεθωριάζουν. Συνέχισε να μας δίνεις δύναμη και ελπίδα, αλλά και προβληματισμό. Και περισσότερα άρθρα και για το Νότο, θα έλεγα.
Confederate soldier.

CenotapheR είπε...

Είχα μια υποψία αλλά σήμερα το επιβεβαίωσα. Ο ΚΟ έχει πιστό κοινό, ανήσυχους αναγνώστες που δεν αναπαύονται με τις καραμέλες τις ΝΤΠ! Με λίγα λόγια δεν είμαι μόνος και αυτό είναι παρήγορο!

SkyWatcher δεν ξέρω αν είσαι ένας ή μικρή ομάδα ανθρώπων, το μόνο που με νοιάζει είναι πως η προσφορά σου είναι μοναδική και αναντικατάστατη! Χρησιμοποιώ λογισμικό για να διατηρώ αντίγραφο όλου του περιεχομένου του blog σου σε περίπτωση που εξαφανιστεί μια μέρα (καθόλου απίθανο αφού blogger.com = Google). Είναι το ελάχιστο αντίδωρο για τον πολύτιμο κόπο σου!

Ανώνυμος είπε...

κόκκινε ουρανε εχεις υπεροχα αρθα..
τι να πω εχουν ανοιξει τα ματια μου από τοτε που σε διαβαζω..
ευχομαι από τα βαθη της καρδιας μου να συνεχισεις και να συνεχιζεις για παντα γιατι κυριολεκτικα θα μεινουμε τυφλοι αν σταματήσεις...
σου ευχομαι να εχεις δυναμη και υγεια..

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ...

Στυλιανός είπε...

Άψογο άρθρο!

Unknown είπε...

Γεια σου φίλε.
Άργησα να σε ανακαλύψω.
Το καλό σ' αυτό, είναι ότι έχω πολύ πράγμα να διαβάσω από τα παρελθόντα άρθρα σου, ως τροφή σκέψης.
Είμαι σίγουρος (τουλάχιστον έτσι το νοιώθω), ότι θα είμαστε οι τελικοί νικητές.
Αυτός ο κόσμος δεν φτιάχτηκε για να υπηρετήσει τους Κακούς και Πονηρούς. Αυτοί θα μας χρησιμεύσουν κάποτε, στο να σπάμε πλάκα μαζύ τους (κι ας είναι τώρα τα πράγματα μαύρα, κατάμαυρα).
Χρειαζόταν η εποχή που περνάμε, ώστε να καταλάβουν και οι πλέον αφελείς και ανόητοι για το "τι παίζει", ήταν αδύνατο να το καταλάβουν έτσι απλά θεωρητικά.
Μη ξεχνάς ποτέ, ότι "ζούμε για πάντα" (καταλαβαίνεις τι εννοώ) και ότι "το ότι πιο πολύτιμο έχεις είναι η Ψυχή σου". Διαφύλαξέ τη καθαρότητά της και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.
Νάσαι καλά !
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια !

SkyWatcher είπε...

Καλή δύναμη και σε σένα φίλε καρχαρία.
Και ρίχνε και καμιά δαγκωνιά..

Unknown είπε...

Κοίταξε SkyWatcher, εμείς οι καρχαρίες γι' αυτό έχουμε το πτερύγιό μας να προεξέχει πάνω από την επιφάνεια τής θάλασσας, για να προειδοποιούμε τον κίνδυνο που διατρέχουν κάποιοι (ξέρεις πολύ καλά ποιοι, τούς περιγράφεις άψογα), να μη μάς πουν μετά ότι δεν ήξεραν κι αιφνιδιάστηκαν γι' αυτά που τους περιμένουν.

Ανώνυμος είπε...

Τι μπορώ να πω για εσάς, τίποτα περισσότερο,παρά μόνο ότι είστε οι καλύτεροι.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ΚΟ,
πρόσφατα έπεσα τυχαία στη στήλη σου (επέτρεψέ μου τον ενικό), οι οποία με βρίσκει σύμφωνο με πολλά από τα γραφόμενά σου. Ωστόσο σου βγάζω το καπέλο για τον επίμονο ΑΓΩΝΑ (κυριολεκτικά) που κάνεις τόσα χρόνια. Στο δε ιστορικό της στήλης σου, έχει μαζέψει ένα σύνολο από θέματα που αφορούν τα προβλήματα της κοινωνίας μας και μπορεί ο καθένας μας να ψάχνεται ώρες ατελείωτες ... χρόνου επιτρέποντως.
Σου εύχομαι καλή δύναμη, καθαρό μυαλό και κοφτερή κρίτική σκέψη!!!

Εύγε!!! Είσαι μοναδικός, συνέχισε τον Αγώνα για την Ελλάδα, μην μασάς!!!

Γιάννης είπε...

Ήθελα να ήξερα που βρήκατε αυτό το "cultural marxism" ως μετάφραση της "πολιτικής ορθότητας".

Solo machos είπε...

Εγω θα σου προτεινα το εξης. Ειναι καλο να ξεσκεπαζεις τα σχεδια της Νεας Ταξης.Αλλά δε πρεπει να ξεχναμε οτι στην ιστορια του δυτικου πολιτισμου υπαρχει το σχημα μεσαιωνας- αναγεννηση- μοντερνισμος- μεταμοντερνισμος- παγκοσμοιποιηση. Και θελω να πω οτι παντα οι "δυτικοι" δηλ οι δυτικως φρονουντες κ διαγοντες βιον,ποτε κ επ ουδενι δε θελουν ν επιστρεψουν σε καποια φαση τ παρελθοντος, αλλα θελουν ν πηγαινουν ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ μπροστα! Ακομα κ αν βλεπουν οτι μπροστα ισον γκρεμος! Δεν μπορουν ν κρινουν ορθως την ιστορικη πορεια ως λαοι, ουτε ν παραδειγματιστουν απο τα παρελθοντα λαθη, ειν τυφλοι! Αλλιως θα ειχαν επιστρεψει κ στην ορθοδοξια! Ενω τι εγινε; δυσαρεστηθηκαμε με τον Παπα; Γιναμε προτεστεντες! Μετα αθεοι, μετα παγανιστες...κ παει λεγοντας. Οσο η εωρωπη απομακρυνοταν απο την Ανατολικη Εκκλησια τοσο γινοτοανε τοπος σκοτους κ εχανε το φως! Απο θεολογικη αποψη οι διακυρηξεις της Αναγεννησης κ τς Γαλλικ Επαναστασης δεβ ειν τιποτ αλλο απο μια μεγαλυτερη απομακρυνση απο την ορθοδοξη αληθεια, κ ας μας παρουσιαζονται ως επιτευγματα του ανθρωπου. Πιστευω πως η λυση στα σημερινα προβλξματα ειναι μονο στο Θεο, στην αληθηνη ορθοδοξια. Γ αυτο θα προτιμουσα να διδεται κ σεις την καλη μαρτυρια , τονιζοντας στ αρθρα σας την προβληματικη πορεια της Δυσης απο τ μεσαιωνακ υστερα, προβαλλοντας την αληθεια κ προτεινοντας την ορθοδοξη οπτικη κ λυση. Ξερω ομως οτι κατι τετοιο ειν μαλλον ασυμβατο με το υφος τ ιστολογιου. ( σημερα κ μεις Δυση γιναμε, δεν ημασταν ομως)

Solo machos είπε...

Το ολο κακο αρχισε με τους Φραγκους( Φραγκογερμανοι, Φραγκογάλλοι, Φραγκο ι ταλοι, ) ηγεμονες κ εξουσιαστες πιυ θελησαν να σφετεριστουν τη ρωμα ι κη εξουσια κ κληρονομιά, κ μεσω προπαγανδας αρκετα επιμονης απομακρυναν σιγα σιγα την Δυση απο την Ανατολη, πειθοντας τους τοτε ευρωπαιους (ρωμαιοι δηλ ηταν τοτε) οτι ολοι οι Ανατολιτες ειν αιρετικοι κ βαρβαροι. Κ το σπουδαιοτερο, πολυ πριν το Σχισμα, αναριχηθηκαν σιγα σιγα σε ολες τις θεσεις εξουσιας, κατελαβαν ολα τα εκκλησιαστικα αξιωματα, κ αρχισαν να νοθευουν κ ν διαστρεφουν τα δογματα. Ηδη ο Καρλομαγνος κ οι συν αυτω εισηγαγαν το filioque στο δογμα πολυ πριν το Σχισμα! Κ επειδη το πατριαρχειο υης Ρωμης ΔΕΝ το δεχοταν(!) , κανονισαν να το δεχτει, οταν πατριαρχης εγινε δικος τους ανθρωπος, κ εκτοτε ολοι οι παπες ηταν κ ειναι δικοι τους! Η διψα τον Φραγκων γ εξουσια κ υποταγη αλλαξε τον τοτε κοσμο, κ αυτο συνεχιζεται κ σημερα....γ αυτο δε μπορουμε ν συνεννοηθουμε με τους καθολικους γιατι απαιτουν υποταγη εξω απο καθε εννοια δικαου κ ορθου δογματος, μονο η υποταγη τους νοιαζει, πραγμα που διαπιστωσε κ ο Αγιος Μαρκος ο Ευγενικος!

Solo machos είπε...

Αρα αγαπητε κοκκινε ουρανε να ξερεις στο εξης οτι προγονοι κ προδρομοι της Νεας Ταξης, εκτος τους Σιωνιστες, ειναι ΚΑΙ οι Φραγκοι! Κ σημερα εχουμε μια ΕΝΩΣΗ των Σιωνιστων κ των Φραγκων, που αρχισε να διαμορφωνεται ηδη οταν οι ιπποτες του Παπα, μυήθηκαν στον αποκρυφισμο της Ανατολης κ στην εβρα ι κη καμπαλα, κ εθεσαν τις βασεις της Μασωνιας.

Solo machos είπε...

Η νεα ταξη πραγματων για τον σκοτεινο δυτικο πολιτισμο ειν η φυσικη του καταληξη!Αυτα. Ερρωσθε κ χριστιανικως ζητε

Κατερινα είπε...

τωρα ανακαλυψα τον κοκκινο ουρανο,πολυ καλη δουλεια,φοβερο το μπογκ

Ανώνυμος είπε...

Ειναι κριμα να αναλωνετε τοση ενεργεια σε λαθος κατευθυνση [Ο προφ. Ησαιας νομιζω, ειχε πει στο λαο: Αν ο Κυριος ειναι ο Θεος σας ακολουθηστε τον , αν ο Βααλ ειναι ακολουθηστε αυτον. Ο νοων νοειτω]

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ Σ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ θα ήθελα ένα e-mail επικοινωνίας

SkyWatcher είπε...

Ευρίσκεται στην εξ αριστερών στήλη του ιστολογίου, κάτω από την εικόνα με την ελληνική σημαία.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητò Ιστολόγιο "Κόκκινος Ουρανός". Θέμα SOS !!!
Αυτή η είδηση γι αυτόν τον ΝΕΟ χάρτη των Αλβανών είναι πολυ Σοβαρή !!!
Εκεί στο Υπουργείο Εξωτερικών, η ανικανότητα και η αδιαφορία τους θα μας στοιχίσει πολύ ακριβά!
Δημοσιεύστε ατόφια την ανάρτηση με τις εικόνες σε σειρά και τις περιγραφές από κάτω.
Είναι πολύ σοβαρό και ουδείς ασχολείται !!!
Δείτε εδώ: http://imgur.com/a/QM8LY
Κλειδί για το μέλλον αποτελεί η προφητική ρήση του Αγίου Γέροντος Παϊσίου για τις απειλητικές βλέψεις των Αλβανών που περιγράφεται στο τέλος της ανάρτησης, και που ελάχιστοι γνωρίζουν!
Ο Θεός να μας λυπηθεί γι αυτό που έρχεται!
Παρακαλούμε αναρτήστε το, διαδώστε το!!!
http://imgur.com/a/QM8LY

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμε 16 Οκτωβρίου 2014 - 7:19 μ.μ...

Μάλλον απαρατήρητο πέρασε το σχόλιό σου, αλλά... ΕΥΓΕ!

theodoros.t. είπε...

ΚΟΚΚΙΝΕ ΟΥΡΑΝΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ....ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

υποχρεωτικος εμβολιασμος ανω των 60, και μετα για ολους, φοβαμε και δεν ξερω τι να κανω, νιωθω οτι πνιγομαι και οτι δεν υπαρχει ελπιδα. θελω να μεινω ελευθερος!

τακης είπε...

ΚΟ Κατα τα αλλα ο επιδοτουμενος ρατσισμος κατα των απροσκλητων απο τον λαο μεταναστων ειναι για την νεα ταξη τους σημαια τους ομως ποτε δεν μιλανε για τα απολυτα δικαιωματα των εκαστοτε γηγενων ιδιοκτητων της γης που γεννηθηκαν και ειναι γνισιοι πατριοις π.χ οι εληνικες ομαδες ποδοσφαιρου εχουν πολυ περισσοτερους ξενους παιχτες παρα ελληνες!!! εγω αυτο το λεω ενα μικρο μερος ρατσισμου κατα των ελληνων..

ΠΕΚΟΣ είπε...

ΟΛΟΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ,ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.