Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

ΙΤΑΛΙΑ: «Τα τζαμιά είναι ένα καρκίνωμα για τον πολιτισμό», λέει μαροκινής καταγωγής Ιταλίδα πολιτικός (video)



Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014, περίπου 100.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Piazza Duomo στο Μιλάνο για να διαμαρτυρηθούν για την συνεχιζόμενη εισβολή λαθρομεταναστών στην Ιταλία και κατά τη λειτουργία της λεγόμενης "Mare Nostrum" που μόνο σκοπό έχει την διάσωσή τους. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Λίγκα του Βορράδιάβασε εδώ.
Υπήρξαν κάποιοι εντυπωσιακοί ομιλητές από πολλές περιοχές της Ιταλίας που περιέγραψαν πόσο υποφέρουν οι αυτόχθονες Ιταλοί, ενώ οι νεοεισερχόμενοι παράνομοι αλλοδαποί αντιμετωπίζονται πολύ καλύτερα και χρηματοδοτούνται πολύ πιο πλούσια. Υπήρχε πολλή οργή ​​στις ομιλίες τους. Η ομιλήτρια στο παρακάτω βίντεο είναι η Souad Sbai, μια Ιταλίδα πολιτικός μαροκινής καταγωγής, δημοσιογράφος, και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών, καθώς και πρώην μέλος του κεντροδεξιού κόμματος Popolo della Libertà του Μπερλουσκόνι.



«Καλησπέρα Μιλάνο, καλησπέρα Matteo (Salvini, ηγέτης της Λίγκας του Βορρά), καλησπέρα σε όλους. Καλησπέρα σε όλες τις γυναίκες που είναι παρούσες εδώ…Ας υψώσουμε τη φωνή μας ενάντια στο χαλιφάτο που προωθεί τον εξτρεμισμό, ενάντια σε όλα τα τζαμιά που έχουν διαχωρισμένες όλες τις γυναίκες και θέλουν να είναι διαχωρισμένες όλες οι Ιταλίδες γυναίκες. Αρκετά με αυτό το πέπλο που ταπεινώνει τις γυναίκες, αυτό το πέπλο που κάποιος έχει χαρακτηρίσει «πολιτικό δικαίωμα»…. Απευθύνομαι προς τον Δήμαρχο του Μιλάνου που θέλει να χτίσει άλλο ένα τζαμί. Γυναίκες, χρειαζόμαστε επίσης να φωνάξουμε εναντίον του χαλιφάτου, ενάντια σε αυτόν τον εξτρεμισμό που σφάγιασε την Ιταλία. Χαμηλώσαμε τα κεφάλια μας, ας τα σηκώσουμε σήμερα. Με τον Matteo ας σηκώσουμε το κεφάλι μας έναντι αυτού του χαλιφάτου, εναντίον αυτού του εξτρεμισμού σε αυτά τα τζαμιά, που τώρα είναι ένα καρκίνωμα για τον πολιτισμό, για όλο τον πολιτισμό ... Κάποιοι μας λένε ρατσιστές. Ας σταματήσουμε με όλη αυτή την ψευδή ηθικολογία. Λόγω όλων των μεταναστών που φθάνουν εδώ, εκατοντάδες νέοι Ιταλοί θα πρέπει να πάνε στο εξωτερικό για να πλένουν πιάτα. Ματέο, αυτοί οι νέοι άνθρωποι πρέπει να επιστρέψουν στην Ιταλία και να αντικαταστήσουν όλους αυτούς τους μετανάστες που τους έχει δοθεί η δυνατότητα να εισέλθουν στην χώρα χωρίς την άδειά μας. Ας το σταματήσουμε τώρα ... Ο Pisapia (ο κομμουνιστής δήμαρχος του Μιλάνου) πρέπει να ντρέπεται για τον εαυτό του.....Υπάρχουν 1400 κρυφά τζαμιά. Μας λένε ότι δεν υπάρχουν εξτρεμιστές, ότι δεν υπάρχουν τρομοκράτες, περιέργως έχουν φύγει όλοι για να πολεμήσουν στη Συρία, έχουν αναχωρήσει από το Μιλάνο, ντροπή σε σας! Ας συνεχίσουμε να μιλάμε, εμείς οι γυναίκες ποτέ δεν θα βάλουμε αυτό το πέπλο που δεν έχει τίποτα κοινό με την ελευθερία. Μπορούν να φορέσουν το πέπλο, μπορούν να πάνε πίσω από κει που ήρθαν, αυτοί που θέλουν να είναι εξτρεμιστές μπορεί να πάει στο σπίτι. Οι φονταμενταλιστές και τρομοκράτες πρέπει να πάνε σπίτι τους και να πεταχτούν έξω. Γυναίκες, πρέπει να σώσουμε, γυναίκες...προφανώς, πίσω από κάθε γυναίκα, υπάρχουν πολλά παιδιά, γυναίκες, άνδρες, πρέπει να σώσουμε αυτή η χώρα. Μαζί όλη η Ευρώπη, είμαι υπέρ της σωτηρίας αυτής της χώρας, επίσης, (σε συνεργασία) με τη Ρωσία. Οι Ρώσοι ξέρουν πώς να καταπολεμήσουν τον εξτρεμισμό και μόνο μαζί με αυτούς μπορούμε να το καταφέρουμε. Και πρέπει να το κάνουμε για εμάς, αρκετά η σιωπή ,αρκετά η ομερτά, αρκετά! Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά τα κεφάλια μας, ο καθένας να σηκώσει το κεφάλι του και να ΟΧΙ, ΟΧΙ στον εξτρεμισμό, ΟΧΙ στην μπούργκα στην Ιταλία, ΟΧΙ στο πέπλο στην Ιταλία….Η Laura Boldrini, (που πήγε σε τζαμί και φόρεσε γελαστή το μουσουλμανικό πέπλο), πρόεδρος της Βουλής, ποτέ δεν έχει επισκεφτεί ένα Καταφύγιο Προσφύγων Γυναικών, όπου οι γυναίκες υποφέρουν, ποτέ δεν έχει παρακολουθήσει τις κηδείες τους!... Ευχαριστώ το Μιλάνο απόψε μου έδωσε την ευκαιρία να μιλήσω δυνατά κατά του εξτρεμισμού και υπέρ της ελευθερίας».

 
Ο Matteo Salvini και  ο Toni Iwobi, υπεύθυνος μετανάστευσης της Λίγκας του Βορρά
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: