Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τιμώρησαν καθολικό ιερέα γιατί μίλησε δημόσια κατά της ισλαμοποίησης!



Ένας καθολικός ιερέας, ο οποίος μίλησε σε συγκέντρωση της PEGIDA, πρόκειται να «τιμωρηθεί» από τον επίσκοπό του Felix Genn και να χάσει την εξουσία του ως ιερέας. Ο πατέρας Παύλος Spätling είπε στην εκδήλωση της PEGIDA ότι το Ισλάμ έχει εξαπολύσει έναν πόλεμο 1.400 χρόνων στην Ευρώπη. Ανέφερε ότι τα τουρκικά στρατεύματα μια φορά έκαναν όλη τη διαδρομή μέχρι την Βιέννη.
 
Η Μητρόπολη του Münster είναι στη βορειοδυτική Γερμανία και καλύπτει τη μητροπολιτική περιοχή της Κολωνίας. Έχει περίπου 1.260 ιερείς. Σχεδόν το ήμισυ της Επισκοπής είναι Καθολικοί, αλλά ο εκκλησιασμός βρίσκεται σε τεράστια πτώση. Οι Επισκοπή έχει χάσει μέσα σε ένα χρόνο περίπου το 10% εκείνων που παρακολουθούν την κυριακάτικη λειτουργία.

Ο επίσκοπος Felix Glenn είναι γνωστός αριστερός. Όταν πραγματοποιήθηκε η πορεία της PEGIDA, έσβησε τα φώτα του καθεδρικού ναού της Κολωνίας για να διαμαρτυρηθεί για την PEGIDA. Ο Glenn κατήγγειλε τον ιερέα Spätling για "προώθηση δεξιών και ξενοφοβικών ιδεολογιών". Ο Glenn απαγόρευσε στον πατέρα Spätling να κηρύττει μέσα ή έξω από κάθε καθολική εκκλησία.

Οι φίλοι του πατέρα Spätling λένε ότι πρόκειται για έναν ιερέα ο οποίος θα μπορούσε να κάνει τους Γερμανούς να ξαναέρθουν στην Κυριακάτικη λειτουργία και θεωρούν αυτή την «τιμωρία» σαν ένα άλλο καρφί που καρφώνεται στο φέρετρο της καθολικής Εκκλησίας από τους δικούς της ανθρώπους.

ΚΟ: Άλλοι ιερείς διαφόρων δογμάτων κατεβαίνουν σε «αντιφασιστικές» και «αντιρατσιστικές» πορείες μαζί με αριστερές φιλο-μεταναστευτικές ομάδες, (βλ. φώτο κάτω) δεχόμενοι φυσικά, τους ύμνους του καθεστώτος και των ΜΜΕ. Στην φωτογραφία από μια τέτοια «αντιφασιστική» εκδήλωση στο Μόναχο, στις 22.12.2014. Από αριστερά ο ορθόδοξος Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Μαλαμούσης, η ευαγγελική πάστορας Μπάρμπαρα Κιτελλμπέργκερ, η Δήμαρχος Μονάχου Χριστίνα Στρομπλ (του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος) και ο ιμάμης Βενιαμίν Ίντριτς. Στα χέρια τους το πλακάτ λέει «Το Μόναχο είναι πολύχρωμο». Ο πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Μαλαμούσης που αναφέρεται ως «ο κληρικός που σέβεται η Μέρκελ», έχει τιμηθεί το 2012 από την γερμανο-τουρκική Εταιρεία «Εθνο-Ιατρικό Κέντρο» με το βραβείο «Πρότυπο Ενσωματωμένης Κοινωνίας».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

ΒΕ.Λ. είπε...

http://www.pemptousia.gr/2014/12/simmetochi-tis-orthodoxis-ekklisias-se-antifasistiki-diadilosi-sto-monacho/

Είχα την αμυδρή ιδέα οτι η "Πεμπτουσία" φλέρταρε με την παναίρεση του οικουμενισμού.
Τώρα είναι βεβαιότητα:

«Η βαυαρική πρωτεύουσα σείστηκε από την μεγαλειώδη αντιρατσιστική και αντιφασιστική εκδἠλωση...»

«να διαδηλώσουν περίτρανα την αντίθεσή τους σε κινήματα μισαλλοδοξίας, απανθρωπιάς, ξενοφοβίας και ρατσισμού, όπως εκφράζονται και από μια νεοϊδρυθείσα οργάνωση με το όνομα “PEGIDA”»
(Σημείωση: η PEGIDA αντιτίθεται τόσο στους αντίφα όσο και στους νεοναζί).

«Ρίγη συγκίνησης διεπέρασαν το σώμα των χιλιάδων διαδηλωτών...»

«είχαν αναρτηθεί τρία υπερμεγέθη πανώ με τα συνθήματα ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΑ».

Ρίγη απέχθειας διαπέρασε εμάς, βλέποντας τον Ορθόδοξο ιερέα, χεράκι-χεράκι με τους 2 αιρετικούς αντίχριστους(ιερωμένο θηλυκό και ιμάμης).

Ρωμανός είπε...

Οργανώνονται οι "αντιρατσιστές" και στην Σλοβενία μετά την Γερμανία...

http://kataphraktos.blogspot.gr/2015/01/blog-post_30.html