Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Βρετανία: Τσιγγάνος από την Ρουμανία ευχαριστεί τους Άγγλους φορολογούμενους που με τα λεφτά τους χτίζει σπίτι στην Ρουμανία




Ένας τσιγγάνος (ρομά) από την Ρουμανία που ήρθε στη Βρετανία κατά τις πρώτες ημέρες της χαλάρωσης των κανόνων της βίζας φέτος, ευχαρίστησε τους Άγγλους φορολογούμενους που άθελά τους πληρώνουν για το νέο σπίτι του πίσω στη Ρουμανία, για το οποίο έχει στείλει £ 60.000 από επιδόματα που καταβάλλονται σ’ αυτόν και την οικογένειά του .

Τρισευτυχισμένος από το εξαιρετικά γενναιόδωρο κράτος πρόνοιας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο 36χρονος Ίων Λαζάρ, δήλωσε: «Είναι σαν δωρεάν χρήματα! Σε ευχαριστώ Αγγλία». Επειδή ο Λαζάρ έχει τρία παιδιά και εργάζεται με μερική απασχόληση ως «συλλέκτης» σε παλιοσίδερα, δεν πληρώνει κανέναν φόρο, αλλά παίρνει £ 1.700 το μήνα, τα οποία στέλνει πίσω στην πατρίδα του.

Τα χρήματα χρησιμοποιούνται για την ανακαίνιση του σπιτιού του στη Ρουμανία, το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και μια μεγάλη τηλεόραση πλάσμα. Η εφημερίδα Express ανέφερε τα σχόλια του Λάζαρ, ο οποίος θα παρουσιαστεί σε εκπομπή του Channel Five. Είπε: «Ξέρω ότι τα επιδόματα είναι πολύ εύκολα στην Αγγλία».

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στην Αγγλία παίρνω αυτά τα χρήματα. Τι να πει κανείς - ευχαριστώ Αγγλία, που με βοήθησες. Έχω τα πάντα τώρα».

Μια άλλη οικογένεια εμφανίζεται στην εκπομπή που χρησιμοποιεί τα χρήματα για να τα στέλνει στην Πολωνία για να ανοίξει ένα εστιατόριο στη Βαρσοβία.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φτωχός άνθρωπος είναι με 3 παιδιά. Μακάρι να έχει μια στέγη πάνω από το κεφάλι τους. Να του έρθουνε τα πράγματα βολικά και με υγεία να χαίρεται τα παιδιά του.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο για οσους θεωρουν τους τσιγγανους χαζους και υπανθρωπους.. τους την ειπε με απλα λογια...

Ανώνυμος είπε...

αστεια πραγματα..

Ανώνυμος είπε...

"φτωχός άνθρωπος" είναι ,λέει, αυτό βρήκε να σχολιάσει ο "ευαίσθητος ανθρωπιστής"....
ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΕΝΑ "ΕΥΠΑΘΕΣ" ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Διαστροφή και βλακεία χωρίς όρια...

Ανώνυμος είπε...

Εσυ φιλε ανωνυμε 17 μαρτιου 1:34 μ.μ. απο που το ξερεις οτι ειναι εγκληματιας,γνωστο τον εχεις;;

Αν ειχε τη δυνατοτητα να παρει τα λεφτα, δεν εχει αυτος το προβλημα αλλα το αναλογο βρετανικο συστημα..

Ποιος ειναι διεστραμμενος και βλακας;; ο ρομα και ο αγνωστος σχολιαστης η το βρετανικο δημοσιο;;

Ανώνυμος είπε...

Να ναι καλα τα κορο'ι'δα...

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο: 17 Μαρτίου 2015 - 5:12 μ.μ.

Αν για σένα το : "«συλλέκτης» σε παλιοσίδερα" δηλαδή το παρασιτικό πλιατσικολόγημα (αυτό που κάνουν και οι ορδές των "ευπαθών" αλβανο-βουλγαρο-σκοπιανο-τουρκο γυφτων που αλλωνίζουν ελευθερα και ανεξέλεγκτα στην ελληνική επικράτεια ριμάζοντας και πλιατσικολογόντας οτιδήποτε μπορούν, από κάδους ανακύκλωσης μέχρι καλώδια της δεή και κλειστά εργοστάσια....) ΔΕΝ αποτελεί το ΟΡΙΣΜΟ του παρασιτισμού και της εγκληματικότητας, τότε σίγουρα ή είσαι από άλλο πλανήτη ή θέλεις ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ψυχίατρο....

ΑΛΛΟ "ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΟ "ΚΑΛΟΣ Μ@ΛΑΚΑΣ"!

Ανώνυμος είπε...

Προς ανωνυμο 18 Μαρτιου2015 2:55 μ.μ..

Προφανως και η συζητηση επικεντρωθηκε απο την αρχη της στον συγκεκριμενο τσιγγανο,και δεδομενω οτι δεν εχεις καμια πηγη για το ιστορικο του συγκεκριμενου ανθρωπου τα παραπανω που λες ειναι το λιγοτερο ασχετα, ακομα και ρατσιστικα.

Επιτρεψε μου να παραθεσω οτι ειναι κ υποκριτικα διοτι κατακεραυνωνεις εναν ανθρωπο ο οποιος, απο φταιξιμο του βρετανικου δημοσιου πηρε τα λεφτα που δικαιουνταν. Ο καθενας μας θα εκανε το ιδιο στη θεση του.

Τωρα οι λαθρομεταναστες και η παραβατικοτητα που θιγεις ειναι εντελως ασχετα...

Υ.Γ. ελπιζω να θες να τρολαρεις με τα λεγομενα σου...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον 1ο σχολιαστη.Μαλιστα είναι αξιοσημειωτη η ευγνωμοσυνη του. Πόσοι Ελληνες δουλεουν στο εξωτερικο και εχουν φιαξει περιουσιες στην Ελλαδα??το ίδιο είναι. Και οσο για τα επιδόματα, γνωριζω συμπατριώτες μου που ειχαν εκμεταλλευθεί επιδόματα από Βελγιο (συγκεκριμενα). Οσο για το πιος είναι παρασιτο ας το κρινει ο μονος Κριτης, ο καθενας φαρισαίος να κοιταει το χαλι του.