Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

“Promised Land”


Το Promised Land” είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια του Elvis Presley και περιέχεται στο ομώνυμο άλμπουμ του που ηχογραφήθηκε το Δεκέμβριο του 1973, στα στούντιο Stax Records στο Μέμφις και κυκλοφόρησε στα 40α γενέθλιά του. Το τραγούδι, που είναι διασκευή του χιτ του Chuck Berry από το 1965, έφτασε στο νο 14 στο Billboard Hot 100 και στα βρετανικά top ten.

Το "Promised Land" είναι γραμμένο πάνω στην μελωδία του "Wabash Cannonball", ενός παραδοσιακού αμερικάνικου τραγουδιού. Στους στίχους, ο τραγουδιστής ("the poor boy") αφηγείται το ταξίδι του από το Norfolk της Virginia προς την "Γη της Επαγγελίας", στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, αναφέροντας διάφορες πόλεις του αμερικάνικου Southeast που συναντά κατά μήκος του ταξιδιού..

Ο Ελβις ήταν φαν του Chuck Berry και τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία.

Ο Elvis παίρνει το κλασσικό μουσικό οδοιπορικό του Chuck Berry και το μετατρέπει σε ένα σούπερ δυναμικό ροκ ταξίδι με την συνοδεία εκπληκτικών ντραμς από τον Ronnie Tutt και κιθάρας από τον James Burton.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / καλό ταξίδι Κώστα…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

The King lives!
LONG LIVE THE KING!