Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ζαν Μαρί Λεπέν: «Πρέπει να σώσουμε τον Λευκό κόσμο»

Απόσπασμα από μια μακρά συνέντευξη που έδωσε στις 9 Απριλίου 2015, ο Ζαν Μαρί Λεπέν (JMLP), ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου, στο περιοδικό Rivarol.  

Rivarol: Ποιες είναι οι πιθανότητες της Γαλλίας και της Ευρώπης να αντισταθούν στην φθορά και στην πλημμύρα (της μη Λευκής μετανάστευσης);

JMLP: Οι αριθμοί είναι τρομακτικοί. Από τη μία πλευρά έχουμε 735 εκατομμύρια Ευρωπαίους με μέση ηλικία τα 45 έτη. Γονιμότητα: 1,4 παιδιά ανά γυναίκα. Μπροστά μας υπάρχουν 6 δισεκατομμύρια άτομα, με μέσο όρο ηλικίας τα 20 έτη. Γονιμότητα: 4 έως 5 παιδιά ανά γυναίκα. Το πρόβλημα είναι γεωπολιτικού χαρακτήρα. Αν δεν κοπεί ο αγωγός μεταξύ αυτών των δύο, αν δεν αφαιρεθεί η αντλία αναρρόφησης, αν δεν αντιστραφεί η πλημμύρα της μετανάστευσης - είμαστε χαμένοι, χωρίς καν να χρειαστεί μια επανάσταση ή ένας πόλεμος. Θα ηττηθούμε στην κάλπη. Αυτή είναι μια αναπόφευκτη μαθηματική πραγματικότητα. Στη συνέχεια θα έχουμε μια κυβέρνηση, όπως απεικονίζεται από τον Μισέλ Ουελμπέκ. Μια κυβέρνηση της Σαρία.

(ΚΟ: Ο Μισέλ Ουελμπέκ, γαλλικά: Michel Houellebecq, γεννημένος το 1956, είναι σύγχρονος Γάλλος συγγραφέας, τιμημένος με το Βραβείο Γκονκούρ το 2010. Στις 7 Ιανουαρίου 2015, την ημερομηνία της δολοφονικής επίθεσης στα γραφεία του Charlie Hebdo, δόθηκε στη δημοσιότητα το μυθιστόρημά του ‘Soumission’ (Υποταγή).Το βιβλίο περιγράφει μια μελλοντική κατάσταση στη Γαλλία του 2022, όπου ένας μουσουλμάνος κυβερνά τη χώρα, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο).

Εδώ είναι οι άλλοι αριθμοί ίσως θέλετε να σκεφτείτε: Η Κίνα έχει 1,4 δισεκατομμύρια ανθρώπους, η Ινδία 1,5 δισεκατομμύρια. Αν η Κίνα αφήσει, όπως είναι πιθανό, τον άδικο νόμο του ενός παιδιού ανά οικογένεια, πρέπει να αναμένεται σε δημογραφικό επίπεδο, η αντίδραση που θα έχει ως αποτέλεσμα μεγάλες οικογένειες που μέχρι πρότερο τις απαγόρευαν. Έτσι μπορούμε να έχουμε μια Κίνα με τρία ή τέσσερα δισεκατομμύρια ανθρώπους! Αυτό φαίνεται προφανές από τον πλανήτη Σείριο, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε από αυτή την προοπτική το μέλλον του κόσμου. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο Κινέζοι στη Γαλλία. Αυτοί είναι ευφυείς άνθρωποι, ενεργοί, διακριτικοί, αλλά ισχυροί και τρομεροί. Καθώς όλοι είμαστε πάρα πολύ πρόθυμοι να πουλήσουμε την σορό μας και τα μαργαριτάρια του στέμματός μας στον πλειοδότη - φυσικά, υπάρχει ένας λόγος να ανησυχούμε! Γι 'αυτό πρέπει οπωσδήποτε να συμφωνήσουμε με τη Ρωσία και να σώσουμε την αρκτική (βόρεια) Ευρώπη και τον Λευκό κόσμο. Η Βόρεια, αρκτική Ευρώπη περιλαμβάνει επίσης τους Σλάβους, την Σιβηρία, αν και φοβάμαι ότι οι Ρώσοι δεν μπορούν να τα κρατήσουν μόνο για τον εαυτό τους.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλη μορφη του λευκου εθνικισμου ο Ζαν μαρι λεπεν η κορη του κατεστρεψε το εθνικο μετωπο