Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Reds Out of Florida!

Του Hunter Wallace /  Occidental Dissent

Την περασμένη Πέμπτη, ένα γκρουπ από κομμουνιστές από το πανεπιστήμιο της Florida με το όνομα «Φοιτητές για μια Δημοκρατική Κοινωνία» (Students for a Democratic Society – SDS) άρχισαν να φτύνουν, να πατάνε και στο τέλος έκαψαν μια σημαία του Νότου στο Καπιτώλιο της Φλόριντα επί τη ευκαιρία της 150ης επετείου του Appomattox. Οι κομμουνιστές διαμαρτυρόταν επειδή μια ομάδα Κου Κλουξ Κλαν, είχε διανείμει κάποια έντυπά της στην πόλη Tallahassee.

Μόλις το ακούσαμε αυτό, εμείς από την Λίγκα του Νότου της Φλόριντα αρχίσαμε να συζητάμε ποια πρέπει να είναι η απάντησή μας. Γνωρίζαμε ότι η SDS επρόκειτο να διοργανώσει την επόμενη εκδήλωσή τους, ένα συλλαλητήριο για την υποστήριξη του αριστερού καθεστώτος της Βενεζουέλας, στο Καπιτώλιο της Φλόριντα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μετά από συζήτηση αποφασίσαμε να εμφανιστούμε  στην Tallahassee, να αντιμετωπίσουμε την SDS, και να πούμε στους κομμουνιστές να φύγουν από τη Φλώριδα, και στη συνέχεια να φτύσουμε, πατήσουμε και κάψουμε τη σοβιετική σημαία μπροστά τους. Αυτό και κάναμε σήμερα το απόγευμα.

Ένα πλήθος των περίπου 30 πειραγμένων εγκεφαλικά ατόμων, κομμουνιστές, και trannies φώναξαν για λίγο κάποια συνθήματα, ενώ 13 δικοί  μας τους κοιτούσαν με κατανόηση κρατώντας πλακάτ που έλεγαν “Reds Out of Florida” και δύο σημαίες, μια της πολιτείας της Φλόριντα και την Bonnie Blue Flag. Μετά ξεδιπλώσαμε τη σοβιετική σημαία, την απλώσαμε μπροστά τους, αρχίσαμε να την φτύνουμε, να την πατάμε και να την έχουμε κάτω από τις μπότες μας.

Ο οργανωτής τους, λεγόταν Zachary Schultz (!..), και φαινόταν να είναι ομοφυλόφιλος. Ήρθαν και τα κανάλια και τους μίλησαν.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, έπιασα κουβέντα με πολλά άτομα από το πλήθος. Υπήρχε ήταν ένας τύπος που ήταν εκεί με ένα φίλο για να υποστηρίξουν λέει, την «ελευθερία του λόγου». Μου είπε ότι δεν συμφωνούσε με πολλά από αυτά που έλεγε η SDS. Αρκετοί άνθρωποι από την πλευρά τους, αρνήθηκαν ότι ήταν κομμουνιστές και πίστευαν ότι διαμαρτύρονταν για την Κου Κλουξ Κλαν. Μίλησα επίσης με έναν trannie ο οποίος αυτοαποκαλείται «Έρικα» που ήταν και στην προηγούμενη εκδήλωσή τους. 
Για κάποιο λόγο, ο "Erica" ​​θεώρησε αναγκαίο να με ενημερώσει ότι είναι γυναίκα. Αυτό πυροδότησε μια έντονη συζήτηση. Ήρεμα εξήγησα στον "Erica" ​​ότι γενετικά, στην πραγματικότητα, ακόμα είναι άντρας επειδή υπάρχει ένα Υ χρωμόσωμα σε κάθε κύτταρο του σώματός του. Του εξήγησα ότι η χειρουργική επέμβαση και οι ορμόνες δεν πρόκειται να αλλάξουν τη γενετική του. Του εξήγησα τα γενετικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων που έχουν γεννηθεί «ερμαφρόδιτοι» και πως αυτό δεν ισχύει στην περίπτωσή του. Τέλος, σύγκρινα την δύσκολη θέση του με ένα άτομο που πάσχει από την αυταπάτη ότι είναι ο Elvis, ο Ιούλιος Καίσαρας, ή ο Ναπολέων Βοναπάρτης.

Αρκετοί άνθρωποι από το πλήθος, άκουσαν αυτήν την αναλογία και είπαν, «ακόμη και αν έχεις δίκιο, τι πρέπει να κάνουμε γι’ αυτό;» Και πάλι, εξήγησα πώς θα μπορούσα να ντύνομαι όπως ο Ναπολέων Βοναπάρτης και να αρχίσω να λέω στους ανθρώπους ότι είμαι ο αυτοκράτορας Ναπολέοντας, αλλά αυτό δεν θα ήταν αληθινό. Με τον ίδιο τρόπο, δεν υπάρχει τίποτα που ο "Erica" ​​μπορεί να κάνει, αλλά να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι γεννήθηκε άντρας. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να πούμε την αλήθεια και να αποδεχτούμε την πραγματικότητα όπως αυτή είναι.

Αφού φύγαμε από το Καπιτώλιο, φάγαμε μεσημεριανό σε ένα τοπικό εστιατόριο με κρεατικά και κάψαμε τα λείψανα της σοβιετικής σημαίας. Στη συνέχεια τραγουδήσαμε το “Bonnie Blue Flag” και τραβήξαμε για τα σπίτια μας. Ήταν μια καλή μέρα.

Σημείωση: Ήρθαμε προετοιμασμένοι για να κάψουμε τη σοβιετική σημαία στο Καπιτώλιο της Φλόριντα, αλλά η αστυνομία του Καπιτωλίου μας ζήτησε να μην το κάνουμε.

Δείτε το βίντεο*:


* Μουσική υπόκρουση του βίντεο : Saga - “Red Flags Are Burning”


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή 

2 σχόλια:

ΒΕ.Λ. είπε...

Οι τύπου αντίφα "SDS"(«αντιρατσισμός», μαρία χουάνα, τεμπελιά, μπάχαλα και τραμπουκισμοί) και τα τραβεστί που τους ακολουθούν, θα είχαν εξαφανιστεί μέσα σε 15 λεπτά απο τους δρόμους της τέως Σοβιετικής Ένωσης, εαν τολμούσαν να εμφανιστούν εκεί.

Να τι λέει και ο ιουδαίος πνευματικός ηγέτης τους:

«Η επανάσταση απαιτεί από τις μάζες κι από το άτομο συγκέντρωση, ένταση των δυνάμεων. Δεν ανέχεται τις οργιακές καταστάσεις....
Η έλλειψη αυτοκυριαρχίας στη σε­ξουαλική ζωή είναι αστική: είναι σημάδι αποσύνθεσης....
Το προλεταριάτο είναι τάξη που ανεβαίνει. Δεν έχει ανάγκη από μεθύσι που θα το αποβλάκωνε ή θα το ερέθιζε. Δεν του χρειάζεται ούτε το μεθύσι του σεξουαλικού εκτραχηλισμού ούτε το μεθύσι με αλκοόλ....
Του χρειάζονται ξεκάθαρα πράγματα, ξε­κάθαρα και πάλι ξεκάθαρα...
...κανένα αδυνάτισμα, καμμία εξάντλη­ση και καταστροφή δυνάμεων. Αυτοκυριαρχία, αυτοπειθαρ­χία-όχι υποδούλωση. Αυτά χρειάζονται και στον έρωτα».
«Δεν μπορείς να πίνεις από ποτήρι που ήπιε άλλος(για τη μοιχεία)»

Λένιν

Πηγή:http://www.sarantoskargakos.gr/content/%CE%BF-%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B1


Κι ένα καυστικό-χιουμοριστικό σχόλιο για τους επιλεκτικά ευαίσθητους «αντιρατσιστές», από την πηγή του δημοσιεύματος:


Michael Weaver says:
April 19, 2015 at 12:16 am

The sun is obviously racist against fair-skinned people. I’d file a civil rights lawsuit.
(Ο Ήλιος είναι εμφανώς ρατσιστής με τους ανοικτόχρωμους ανθρώπους. Θα καταθέσω αγωγή στο δικαστήριο για τα αστικά δικαιώματά μου!)

Ανώνυμος είπε...

Καλα ο Λενιν εκανε οργια και ηταν ομοφυλοφιλος πλακα μας κανει ρε φιλε αφου το λενε οι συντροφοι του μετα οταν πεθανε