Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Πάπας Φραγκίσκος : Αν είστε άθεοι, στείλτε μου «καλές δονήσεις»



Ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε από τους δημοσιογράφους που δεν προσεύχονται τουλάχιστον του στείλουν «καλές δονήσεις» ("Good Vibrations").

Ο Φραγκίσκος συνηθίζει να ζητά από τους ανθρώπους να προσεύχονται γι’ αυτόν, αλλά άλλαξε το αίτημά του καθώς έφευγε από μια συνάντηση με την πρόεδρο της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ την Κυριακή.

Γύρισε στους δημοσιογράφους και είπε «αστειευόμενος» στα ισπανικά: «Προσευχηθείτε για μένα, και αν κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να προσευχηθείτε επειδή δεν είστε πιστοί, να μου στείλετε καλές δονήσεις».
ΚΟ: Οι «δονήσεις» είναι νεοεποχίτικος όρος.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι άλλο θα ακούσουμε, Παναγία μου!
Μήπως να του στείλουν και κανά δονητή του πάπα του δύσμοιρου;
Εντάξει. Προφανώς..μέσα στο καραμαγιολίκι της Νέας Εποχής βρίσκεται και ο δόλιος..γι αυτό μιλάει για δονήσεις...έλεος! Και με αυτόν πάει και συμπροσεύχεται ο Βαρθολομαίος. Και δεν του κόβει κανείς την καλημέρα του Πατριαρχούκου, έτσι ώστε να αποθρασύνεται κάθε μέρα και περισσότερο. Χριστέ μου, τι ζούμε;

ΒΕ.Λ. είπε...

Κάποιοι ορθόδοξοι(;) αρχιερείς δεν έχουν πρόβλημα να χειροφιλήσουν το παπικό «πρωτείο».

http://thriskeftika.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7526.html