Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

ΗΠΑ: Μαύρος πάστορας απειλεί με τρομοκρατικές επιθέσεις «στυλ ISIS» σε όσους "ανέχονται τον ρατσισμό"Ο αιδ. Ronald Wright είναι ένας μαύρος πάστορας που ηγείται μιας ομάδας που ονομάζεται “Justice Seekers of Texas(«Αιτούντες Δικαιοσύνη του Τέξας»). Ο πάστορας μπροστά στις κάμερες απείλησε με τρομοκρατικές επιθέσεις "στυλ ISIS".

"Θέτουμε τις βάσεις για μια τρομοκρατική επίθεση στη χώρα αυτή. Η (τρομοκρατική) ομάδα δεν θα είναι η ISIS, θα είμαστε εμείς (κάνει λογοπαίγνιο ISIS/uses). Εμείς εναντίον άδικων αστυνομικών και ανθρώπων που συνεχίζουν να επιτρέπουν τον ρατσισμό σε αυτή την πόλη» -  Rev. Ronald Wright.


Κατά τα τελευταία αρκετά χρόνια, οι επιθέσεις με ρατσιστικά κίνητρα μαύρων σε λευκούς έχουν αυξηθεί και πλέον είναι σε εβδομαδιαία βάση σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πολλοί νεαροί μαύροι θα ακούσουν τα λόγια του αιδεσιμότατου Wright και θα αισθανθούν ότι είναι ένα πράσινο φως για να αυξήσουν τις βίαιες επιθέσεις σε λευκούς. (QUIZ: Εσείς τι λέτε; Θα συλληφθεί ο συγκεκριμένος πάστορας για "ρητορική μίσους" και προτροπή σε τρομοκρατικές πράξεις;)


Μέλη του Νέου Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων, ντυμένα με μαύρες στρατιωτικές στολές περιπολούν τώρα την πόλη McKinley του Τέξας. Η ομάδα λέει ανοιχτά ότι ετοιμάζεται για έναν φυλετικό πόλεμο με τους λευκούς.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: