Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

Λαμία: Τους χάλασε το “κλίμα” (video)

Ακούστε την παρέμβαση του κ. Γιώργου Σαγιά στην Ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμίας, με θέμα «Διαπολιτισμική επιμόρφωση των υπαλλήλων των Υπηρεσιών του πρώηνΥπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη και νυν Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κατά των διακρίσεων λόγω εθνικής καταγωγής, φύλου και χρώματος δέρματος» (όλο αυτό!). Στην Ημερίδα παρών ήταν και ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης.
O Γιώργος Σαγιάς, (γεν. 1967) παιδαγωγός και Msc Ορθόδοξης Θεολογίας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2014, διεκδίκησε το Δήμο Λαμιέων με τον συνδυασμό «Πορτοκαλί Σύγχρονη Πόλη». Έλαβε ποσοστό 8,14%. Όλο το βιογραφικό του εδώ.


Σχόλιο ΚΟ: Είναι άξια θαυμασμού η 10λεπτη παρέμβασή του ομιλητή και ο «καθαρός» και οξύς λόγος του. Νιώθεις - αν και δεν βλέπεις - την αμηχανία των παρευρισκομένων. Είναι ξεκάθαρο ότι ο λόγος αυτός χαλάει την «σούπα» του «ιδεώδους» της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, αν και ο άνθρωπος εδώ λέει τα αυτονόητα και όσα ενστερνίζεται η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ενός λαού ο οποίος υφίσταται συνεχή εθνολογική αλλοίωση και ταυτόχρονα συστηματική πλύση εγκεφάλου από τους θιασώτες της πολυπολιτισμικότητας, οι οποίοι αγωνιωδώς προσπαθούν να φιμώσουν κάθε αντίλογο και να κάμψουν (και μέσω νόμων εκτρωμάτων) κάθε αντίσταση στην μετατροπή της πατρίδας μας σε νεοταξικό πολυφυλετικό μόρφωμα. Ας μην ξεχνάμε ότι τέτοιου είδους Ημερίδες «επιμόρφωσης» - κατήχησης ξεκίνησαν επί προηγούμενης (συν)κυβέρνησης και θα συνεχίσουν πολύ πιο εντατικά με την «πρώτη-φορά-αριστερά» (συν)κυβέρνηση (λογικόν). Εκπαιδευτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, δικαστικοί, αθλητές, μαθητές και γενικά ΟΛΟΙ πρέπει να «επιμορφωθούν» στο να αποδεχθούν την πολυπολιτισμικότητα και να προσέξουν να μην κάνουν «διακρίσεις». Η πολυετής «εμπειρία» των άλλων δυτικών πολυπολιτισμικών κρατών της Δύσης, (όπως κατά κόρον έχει παρουσιαστεί στον ΚΟ) δείχνει ότι το όλο project ολοκληρώνεται με διακρίσεις κατά των ημεδαπών και στοχοποίηση – ποινικοποίηση κάθε αντίδρασης και «αντιδραστικού». Οποιοσδήποτε συνεπώς, αντίλογος ΤΩΡΑ στην επιδοτούμενη συστηματική κατήχηση είναι επαινετός και δίνει έναυσμα και σε άλλους να «ξεθαρρέψουν» και να μιλήσουν, νικώντας τον φόβο που ενσταλάζουν οι ιεροεξεταστές του «προοδευτισμού».  
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ     

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ, ΕΣΙΩΠΗΣΑΝ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΓΗ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΙΑ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΛΟΓΙΚΗΣ.