Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΗΠΑ: Μη πολιτικά ορθό κήρυγμα μαύρου πάστορα: «Οι Νότιοι θα μας σώσουν από τον ηθικό ξεπεσμό! Σύντομα να ανεμίζει η σημαία της Συνομοσπονδίας πάνω από τον Λευκό Οίκο»! (video)

Ο Αφροαμερικάνος προτεστάντης πάστορας αιδ. James David Manning, δριμύς κατήγορος της προώθησης της ομοφυλοφιλίας και του Ομπάμα, σε ένα ακόμη κήρυγμά του σείει την πολιτική ορθότητα, υπερασπιζόμενος τους Νότιους που βρίσκονται για μια ακόμη φορά στο στόχαστρο, και λέει, "Υπάρχουν άνθρωποι που είναι έτοιμοι τώρα να υπερασπιστούν το έθνος από τους φιλελεύθερους στον Βορρά. Θέλω αυτό να είναι σαφές, είναι άνδρες, θέλετε να τους πείτε συνομόσπονδους, θέλετε να τους πείτε Νότιους, πείτε  τους όπως θέλετε ... Είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν αυτό το έθνος. Όχι μόνο να υπερασπιστούν το δικό τους σπίτι, τις δικές τους πολιτείες, δεν είναι αυτός ακριβώς ο σκοπός τους".

Και συνεχίζει, "Είναι όχι μόνο έτοιμοι να υπερασπιστούν τον τρόπο ζωής τους, να υπερασπιστούν τα παιδιά τους από το να πάνε υποχρεωτικά σε δημόσια σχολεία όπου τα παιδιά τους θα διδάσκονται ότι ο σοδομισμός είναι σωστός, ότι το να πάει άντρας με άντρα είναι καλό και κορίτσι με κορίτσι είναι καλό και ότι ο Bruce Jenner γίνεται ο κανόνας της εποχής. Δεν πρόκειται να σας αφήσουν να το κάνετε αυτό". 
Ο Manning λέει, «Αυτοί οι άνθρωποι, δεν πρόκειται να σας αφήσουν να το κάνετε αυτό και εγώ συμφωνώ. Θα έπρεπε να είναι κάποιος νεκρός και στον τάφο ώστε να επιτρέπει σε ένα άτομο στην κυβέρνηση να πει στο παιδί σας ότι ο Bruce Jenner είναι ένας ήρωας του είδους των σοδομιτών, δεν θα πρέπει να έχει δικαίωμα να ζει".

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάρει τα όπλα», λέει ο Manning, "Όχι μόνο λόγω του θέματος της συνομόσπονδης σημαίας, αυτή είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αλλά δεν πρόκειται να σας αφήσουν να το κάνετε αυτό στα παιδιά τους."

Επίσης, επισημαίνει ότι θα πρέπει να έρθουν να σώσουν τον Βορρά από τους όμοιούς του Jesse Jackson και του Al Sharpton και από όλη αυτή την αναστάτωση και το χάος που έφεραν. Πιστεύει ότι ο Βορράς δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του από το φιλελεύθερο δηλητήριο, αλλά ότι ο Νότος μπορεί και θα το κάνει. 
Πιστεύει επίσης ότι μια συνομόσπονδη σημαία θα μπορούσε σύντομα να ανεμίζει πάνω από τον Λευκό Οίκο, χαρακτηρίζοντάς το αυτό «γλυκιά δικαιοσύνη» για αυτό που συνέβη στον πρώτο «εμφύλιο» πόλεμο "γιατί σίγουρα η Συνομοσπονδία και ο Νότος θα κερδίσουν αυτή τη φορά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό, θα κερδίσουν αυτή τη φορά".

Ο ίδιος είπε ότι η χώρα πρέπει να σωθεί "με τον τρόπο που οι δυνάμεις της Ένωσης ισχυρίστηκαν ότι έσωσαν τους γιους των σκλάβων στον εμφύλιο πόλεμο, τώρα το έθνος πρέπει να σωθεί από τους φιλελεύθερους μισητές του Θεού και του Συντάγματος και εκείνους που προωθούν αυτή την ατζέντα υπέρ του σοδομισμού".

Κλείνει λέγοντας, «η Αμερική θα πρέπει να σωθεί και οι σωτήρες θα είναι οι συνομόσπονδοι, οι νότιοι, εκείνοι που έχουν πλυθεί με το Αίμα, που έχουν εξαγοραστεί με το Αίμα, που πιστεύουν στην Αγία Γραφή, που οπλίζουν και είναι έτοιμοι. Εγώ, είμαι ο James David Manning και θέλω να είμαι ένας από αυτούς".



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

The South will rise again anon.