Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

«Το θέμα της μαζικής μετανάστευσης είναι πρώτα ένα θέμα φυλής και εθνικότητας», λέει ο πρώην πρωθυπουργός της ΟυγγαρίαςΟ πρώην πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Péter Boross υποστήριξε ότι η μαζική μετανάστευση στην Ουγγαρία αποτελεί μια πρόκληση, λόγω της «φυλής και της εθνικότητας» και όχι λόγω της κουλτούρας, γράφει το Index.hu.

Σε μια συνέντευξή του στην φιλοκυβερνητική ημερήσια εφημερίδα Magyar Hírlap, ο Boross, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός για επτά μήνες το 1993-94, μετά το θάνατο του József Antall, δήλωσε ότι «Αν και κανείς δεν έχει τολμήσει να το πει μέχρι στιγμής, η μετανάστευση είναι ένα θέμα φυλής και εθνικότητας, όχι κουλτούρας και πολιτισμού. Είναι έτσι, επειδή εκατομμύρια των ανθρώπων που μιλούν διαφορετικές γλώσσες και έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος από ότι οι Ευρωπαίοι εισέρχονται στην Ευρώπη. Δεν έχουν μόνο μια διαφορετική κουλτούρα, αλλά το πιο σημαντικό ένα διαφορετικό σύστημα ενστίκτων που συνοδεύεται από διαφορά βιολογικών και γενετικών δυνατοτήτων».

Ο Boross εξέφρασε τη συμφωνία του στο κτίσιμο του φράχτη στα σύνορα και τόνισε ότι «ο (πρωθυπουργός) Viktor Orbán κάνει το παν, αλλά τα χέρια της κυβέρνησης συχνά δένονται από το δίκαιο της ΕΕ». Καταδίκασε επίσης τα μέσα ενημέρωσης της "αντιπολίτευσης" που δείχνουν συνεχώς το «ανθρώπινο πρόσωπο» των προσφύγων, ενώ οι "ανθρωπιστικές ανησυχίες για την τύχη του έθνους μας στην επίλυση αυτής της κρίσης έρχονται σε δεύτερη μοίρα".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εδω ειναι να χανεις ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ: Ο κυριος αυτος ειναι ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ. Μιλανε τωρα και οι ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ για ρατες!! ΕΛΕΟΣ!!! Ολακερο το ΟΥΓΓΡΙΚΟ "εθνος" αποτελει κληρονομια του ΤΖΕΓΚΙΣ ΧΑΝ που διαλυσε την μεσαιωνικη ευρωπη αφηνοντας ξοπισω του ΤΟ ΧΑΟΣ και μια εθνοτητα μογγολικης προελευσης ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ...και ερχεται τωρα να μας μιλησει για...ρατσα και κουλτουρα; ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΡΕ!