Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

«Όχι στο ρατσισμό κατά των Ελλήνων» από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ (video)

Κόντρα στο «πνεύμα των ημερών» και την ατελείωτη προπαγάνδα της ουέφα, στον αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της γερμανικής Σάλκε στο ΓΣΠ οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ανάρτησαν πανό στο νότιο πέταλο που έγραφε «Όχι στο ρατσισμό κατά των Ελλήνων» και ένα άλλο που έλεγε «Για αυτούς ποιος νοιάστηκε;», ενώ ανάμεσα τους φιγουράριζαν τα πρόσωπα τεσσάρων Ελλήνων : του Αθανάσιου Λαζανά (που δολοφονήθηκε στην Πάτρα από Αφγανούς γιατί τους ενοχλούσε ο σκύλος του), του Μανώλη Καντάρη (που έπεσε νεκρός από χέρια Πακιστανών για μία βιντεοκάμερα στην Πλ. Βικτωρίας), του Αριστοτέλη Γκούμα (που δολοφόνησαν Αλβανοί στην Βόρειο Ήπειρο επειδή… μιλούσε ελληνικά) και της Μυρτούς (που ένας Πακιστανός βίασε και την άφησε σε κώμα).  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ στα παληκάρια του ΑΠΟΕΛ, όχι στον ρατσισμό κατα των Ελλήνων, ΟΧΙ στον αφανισμό και γενοκτονία μας επειδή το θέλουν οι προδότες πολιτικοί και δημοσιογράφοι...

Η πράκτορες των νεοταξιτών που έχουν εισχωρήσει παντού σε όλες τις δραστηριότητες, είναι και στον αθλητισμό και ανάμεσα στα άλλα με την «αναρχοαυτόνομη» θύρα του ΗΡΑΚΛΗ, που έστησαν τα τσιράκια του Soros, καλωσορίζει τους πρόσφυγες και λέει στους τουρίστες να πάνε να γαμ…ούν!!!
http://filonoi.gr/2015/08/24/na-pan-na-gamhthoyn-oi-toyristes/

konion είπε...

Αὐτὸς ὁ ὄχλος τῶν γηπέδων δὲν ἐλέγχεται εὐκόλως.
Δὲν γνωρίζω ἐὰν μποροῦν νὰ τὸν ἐλέγξουν μέσῳ ἀνθρώπων κλειδιῶν.