Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

SJWs : Οι αυτόκλητοι “μπάτσοι της σκέψης”



Οι ορδές των αφιονισμένων οπαδών της πολιτικής ορθότητας και της αστυνομίας της σκέψης που εφορμούν με σημαίες τον «αντιρατσισμό», την «ισότητα», την «διαφορετικότητα» και άλλα εύηχα, έχουν ξαμοληθεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη κυνηγώντας ανηλεώς «αντιφρονούντες» και επιβεβαιώνοντας την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς σε κάθε τομέα της σύγχρονης ζωής. Τα άτομα και ομάδες αυτές δρουν ακούραστα και ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο ή και «ακτιβιστικά», έχοντας ισχυρούς πόρους και την αμέριστη συμπαράσταση, ακόμα και καθοδήγηση του συστήματος, παρόλο που ορισμένοι παραμυθιάζονται ότι τάχαμου «πολεμούν» το  σύστημα. Σε Ευρώπη και Αμερική, τα ονόματα και οι λέξεις καμιά φορά διαφέρουν. Η ουσία είναι η ίδια. Και η λαίλαπα είναι η ίδια.

Στις ΗΠΑ οι λεγόμενοι Social Justice Warriorsή συνοπτικά SJW (Πολεμιστές Κοινωνικής Δικαιοσύνης), μια μάστιγα που δρα εδώ και περισσότερο από 150 χρόνια στη Δύση, τα τελευταία 30 χρόνια έχουν καταφέρει η ιδεολογία τους να αποκτήσει την δεσπόζουσα θέση. Αφού εισέβαλαν στον έναν θεσμό μετά τον άλλον κερδίζοντας έδαφος παντού, από τις επιχειρήσεις μέχρι και τις εκκλησίες, από τα βιντεοπαιχνίδια μέχρι την κυβέρνηση, από τον κόσμο του επιστήμης μέχρι τον χώρο του αθλητισμού,  δεν υπάρχει πλέον πουθενά χώρος ελεύθερος που να μην έχουν επιβάλει την «μη ανοχή» κάθε σκέψης που δεν συμφωνεί μα την δική τους και την αστυνόμευση κάθε λόγου που δεν επαναλαμβάνει τον δικό τους. Δεν αισθάνονται μόνο την ανάγκη να υπαγορεύουν στους πάντες τι πρέπει να λένε και να σκέφτονται, αλλά προχωρούν σε στιγματισμό, εκφοβισμό, κατατρομοκράτηση, διαπόμπευση, κοινωνική και επαγγελματική απομόνωση, έως και εξόντωση, έχοντας media, κράτος και παρακράτος με το μέρος τους. Για αυτό είναι αμείλικτοι..

Επειδή η ατζέντα της «διαφορετικότητας», της «ανοχής» και της «ισότητας» των SJWs σκιάζει την επιστήμη, την λογική αλλά και κάθε παρατηρήσιμη πραγματικότητα, οι SJWs αδυσώπητα προσπαθούν να εμποδίσουν τους κανονικούς ανθρώπους από το να σκέφτονται ή να μιλούν με οποιοδήποτε τρόπο που θα παραβιάζει τον δικό τους τρόπο ερμηνείας των πραγμάτων. Αστυνομεύουν την επιστήμη, τη φιλοσοφία, την τεχνολογία, ακόμα και την ιστορία, προκειμένου να διατηρηθεί ανέπαφη η ατζέντα τους σε ένα κόσμο ο οποίος έρχεται σε αντίθεση με αυτήν σε καθημερινή βάση.

Άτομα κολλημένα και αρνούμενα να δουν την πραγματικότητα βλέπουν παντού έναν κόσμο «ρατσιστών» (Λευκών φυσικά) που «καταπιέζουν» τους άλλους. Ως καλοί υποκριτές κατηγορούν τους άλλους ως «ρατσιστές», αλλά οι ίδιοι είναι οι χειρότεροι.

Χαρακτηριστικά οργισμένη αναφέρει μια μαύρη (!) blogger:

Οι Social Justice Warriors είναι ο νέος καρκίνος του διαδικτύου. Αυτοί οι sjws είναι οι πιο ρατσιστές μ…ες που έχω δει ποτέ.

Μπορούν να διαμαρτύρονται για το ρατσισμό όλη την ώρα, αλλά είναι εκείνοι οι οποίοι δεν βλέπουν τίποτε άλλο, παρά το χρώμα του δέρματος. Δεν έχει σημασία αν ένα άτομο είναι έξυπνο, ικανό, χρήσιμο ή έχει ισχυρή θέληση. Αν είναι Λευκός το ξορκίζουν σαν είναι ο διάβολος. Η Λουπίτα Νιόνγκο κέρδισε το Όσκαρ και το μόνο που βγήκαν να πουν είναι ότι είναι «τόσο χαρούμενοι που μια ‘γυναίκα του χρώματος’ κέρδισε το βραβείο». Το αν η Lupita ήταν απίστευτα ταλαντούχα ή μάπα για σας δεν είχε σημασία. Όλοι εσείς οι μ….ες επικεντρωθήκατε στο ποιο ήταν το χρώμα του δέρματός της.

Μικραίνετε τον άνθρωπο και τον βλέπετε μόνο ως σεξουαλικότητα, φυλή ή φύλο, χωρίς να δίνετε δεκάρα για την πραγματική προσωπικότητα ή τον χαρακτήρα του.

Όποιον δεν είναι Λευκός τον πετάτε σε μια ενιαία κατηγορία, στην “POC”, δηλαδή ‘Person of Color’ (‘άνθρωπος του χρώματος’).

Ξέρετε πόσο γελοίο και προσβλητικό είναι να καλείτε κάποιον "χρώμα"; Γιατί είμαστε διαφορετικοί από τους ανθρώπους που είναι Λευκοί;

Ο ρατσισμός ενάντια στους λευκούς ανθρώπους δεν υπάρχει; Μπορεί όχι στη Δύση, αλλά σε άλλα μέρη του κόσμου. Οι Λευκοί δεν είναι η πλειοψηφία παντού. Νομίζετε ότι ο κόσμος γυρνάει γύρω από την Αμερική;

Πηγαίνετε στην Αφρική. Πηγαίνετε στη Μέση Ανατολή.  Πηγαίνετε σε μέρη της Ασίας. Ανοίξτε κανένα βιβλίο ιστορίας. Λέτε τον ιρλανδικό λαό ‘POC’, επειδή είναι λευκοί σαν το χιόνι, επειδή δεν μπορείτε να δείτε το γεγονός ότι και οι λευκοί άνθρωποι έχουν καταπιεστεί μέσα στην ιστορία. Ρατσιστές μπορεί να υπάρχουν παντού. Ο Άραβας αφεντικό που μισεί τους Ασιάτες. Ο Μαύρος παππούς που δεν γουστάρει τους Μεξικάνους. Οι Λευκοί άνθρωποι δεν είναι ο Σατανάς μετενσαρκωμένος.

Και τέλος πάντων: 

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να με αστυνομεύετε στο διαδίκτυο;
Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να αποφασίζετε ποιες λέξεις είναι αποδεκτές για να χρησιμοποιήσω ή όχι;
Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα θεωρείτε «προβληματική» την άποψη ή την γραφή μου;

Σταματήστε να προσπαθείτε να ψάχνετε ​​κάθε τηλεοπτική εκπομπή / τραγούδι / ταινία για να βρείτε κάτι που μπορεί να κρίνετε ως "προβληματικό".

Βγείτε έξω.

Πάρτε λίγο αέρα.

Μείνετε μακριά από το διαδίκτυο.

Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε το βιβλίο SJWs Always Lie: Taking Down The Thought Police (Οι SJWs Πάντοτε Λένε Ψέματα: Αποδομώντας την Αστυνομία της Σκέψης) από τον Vox Day (πραγματικό όνομα Theodore Beale). 

Ο τίτλος του βιβλίου αποτελεί τον πρώτο νόμο των SJWs: Λένε πάντα ψέματα. Αυτό είναι λογικό, λέει ο Beale, διότι έχουν μια κοσμοθεωρία που είναι δεδομένο ότι είναι ψέματα: Οι άνθρωποι είναι «ίσοι». Οι προφανείς διαφορές της ανθρώπινης φύσης, όπως η φυλή και το φύλο (“gender” όπως τους αρέσει να το αναφέρουν) είναι απλώς "κοινωνικές δομές". Δηλαδή τις έφτιαξε η κοινωνία (την οποία πρέπει να μετασχηματίσουν και να την κάνουν «προοδευτική» ώστε να ακολουθεί τις δικές τους νόρμες). Η ανισότητα είναι το αποτέλεσμα της κοινωνικής αδικίας. Η διαφορετικότητα είναι δύναμη. Ο μη-Λευκός, μη-αρσενικός και μη φυσιολογικός δεν ευθύνεται για τις αποτυχίες του. Αντίθετα, οι Λευκοί, ιδιαίτερα οι Λευκοί άνδρες, είναι υπαίτιοι για όλα τα «κακά».

Ο Beale, που είναι μουσικός, σχεδιαστής video games, μυθιστοριογράφος βιβλίων επιστημονικής φαντασίας και χριστιανός επιμένει στον παράγοντα ψέμα για τους SJWs, παραθέτοντας το χωρίο 8:44 από το κατά Ιωάννην: «Σεις είσθε εκ πατρός του διαβόλου και τας επιθυμίας του πατρός σας θέλετε να πράττητε. Εκείνος ήτο απ' αρχής ανθρωποκτόνος και δεν μένει εν τη αληθεία, διότι αλήθεια δεν υπάρχει εν αυτώ· όταν λαλή το ψεύδος, εκ των ιδίων λαλεί, διότι είναι ψεύστης και ο πατήρ αυτού του ψεύδους».

Μια κοσμοθεωρία που θέτει ως βάση τα ψέματα φυσικά απαιτεί περισσότερα ψέματα για να προωθηθεί. Οι SJWs πάντα καταβάλλουν προσπάθειες να παρουσιάζονται κάτω από ένα κολακευτικό φως. Στην πραγματικότητα, μπορεί οι SJWs να είναι απλώς αδύναμα και προβληματικά άτομα που υιοθετούν την κοσμοθεωρία τους, μόνο και μόνο επειδή τους κολακεύει να δείχνονται ότι είναι αυτοί οι «καλοί»: τους επιτρέπει να κατηγορούν άλλους για τις αποτυχίες τους, και τους επιτρέπει να παίζουν το ρόλο των «πολεμιστών για τη δικαιοσύνη», ενώ στην πραγματικότητα είναι απλώς δειλοί, μία ψευτο-κλαψιάρηδες και μία ψευτο-νταήδες.

Δήθεν τους νοιάζει η «βία», η «αδικία» και οι «διακρίσεις», αλλά όταν αυτές ξεσπούν πάνω σε Λευκούς ή Χριστιανούς ή πολιτικά αντίθετους από αυτούς, δεν βγάζουν άχνα. Όταν το θύμα οριοθετηθεί ότι ανήκει σε κάποια «μειονότητα» τότε χαλάνε τον κόσμο. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από το βιβλίο:

«Είναι οι Πολεμιστές Κοινωνικής Δικαιοσύνης, οι SJWs, οι αυτόκλητοι αστυνομικοί της σκέψης που τρέχουν σε κατάσταση αμόκ σε όλη τη Δύση από την αυγή της εποχής της πολιτικής ορθότητας στη δεκαετία του 1990. Τα χαρακτηριστικά τους προσδιορίζονται ως εξής:

- Έχουν μια φιλοσοφία ακτιβισμού για χάρη του ακτιβισμού

- Είναι αφιερωμένοι στο να εξαλείψουν κάθε συμπεριφορά που εκείνοι κρίνουν προβληματική, «προσβλητική» ή απαράδεκτη σε άλλους.

- Έχουν την συνήθεια να ορίζουν ένα άτομο κατά κύριο λόγο από το φύλο του, τη φυλή του και τον σεξουαλικό του προσανατολισμό (ενώ την ίδια στιγμή κατηγορούν τους άλλους ως «ρατσιστές», «σεξιστές» κλπ).

- Ιεραρχούν την ηθική με βάση την ταυτότητα του φύλου, της φυλής, και του σεξουαλικού προσανατολισμού.

- Έχουν μια σχεδόν θρησκευτική πίστη στην «ισότητα», την «ποικιλομορφία» και την αναπόφευκτη «πρόοδο».

- Ως εκ τούτου θεωρούν «αιρετικούς» όλους όσους δεν είναι SJWs όπως αυτοί.

- Έχουν την βεβαιότητα ότι είναι οι μόνοι πραγματικοί και έγκυροι «υπερασπιστές των καταπιεσμένων».

- Έχουν τη συνήθεια να απαιτούν οι απόψεις τους να κατοχυρώνονται ως κοινωνικά έθιμα και νόμος του κράτους.

- Έχουν την τάση να προβάλλονται με μια αριστερή πολιτική ταυτότητα.

- Είναι φανατικά πρόθυμοι να αρνηθούν την επιστήμη, την ιστορία, τη λογική, ακόμα και παλαιότερα λόγια τους ή οποιαδήποτε άλλη πτυχή της πραγματικότητας που έρχεται σε αντίθεση με την τρέχουσα αφηγηματική τους.

Στο 7ο κεφάλαιο «Τι να κάνετε όταν οι SJWs επιτεθούν», το βιβλίο παραθέτει μερικές πρακτικές συμβουλές:

-        Παραμείνετε ήρεμοι, όταν δεχτείτε επίθεση και συνειδητοποιήστε ότι πολύ λίγοι φίλοι και συνεργάτες θα σας βοηθήσουν.
-        Μην προσπαθήσετε να συζητήσετε μαζί τους: δεν έχετε να κάνετε με ορθολογικούς ανθρώπους, αλλά με παραληρούντα θηρία που θα λάβουν κάθε χειρονομία καλής θέλησης, ως σημάδι αδυναμίας και θα χρησιμοποιήσουν όλα όσα λέτε εναντίον σας.
-        Μην ζητάτε συγγνώμη: Οι απολογίες αντιμετωπίζονται ως απόδειξη της ενοχής και προκαλούν ένταση των επιθέσεων.
-        Προσπαθήστε να κρατήσετε μια στωική στάση αδιαφορίας για τις «συνέπειες» και επικεντρωθείτε απλώς στο να κάνετε το σωστό πράγμα, το οποίο είναι να πολεμήσετε.
-        Μην παραιτηθείτε! Μην κάνετε τη δουλειά του εχθρού για αυτούς.

Ο American Thinker σχολιάζοντας το βιβλίο, καταλήγει:

Οι SJWs είναι σαν τον καιρό. Όλοι παραπονιούνται για αυτούς, αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα για αυτούς. Οι SJWs λένε ψέματα, λέει το βιβλίο. Σωστά. Αλλά οι «προοδευτικοί» πάντα λένε ψέματα... Και τώρα μας κυβερνάνε.

Τόσα χρόνια έκλαιγαν, αλλά τώρα, μετά από έναν αιώνα ιδεολογικής κυριαρχίας τους, ζούμε όλοι κάτω από την μπότα των υποχρεωτικών κυβερνητικών προγραμμάτων τους. Υπήρξε ποτέ μια κυβέρνηση τόσο καταπιεστική και άδικη;

Αν μπορούσαμε να αρθρώσουμε μια πολιτική φιλοσοφία για να θέσουμε τους «προοδευτικούς» στο περιθώριο, τότε θα μπορούσαμε να ζήσουμε στην αλήθεια, αντί στο ψέμα των SJW.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ, εδώ κι εδώ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ γέλιο, ΚΟ. Επιστημονικές έρευνες έδειξαν πως όταν απενεργοποιείται συγκεκριμένο τμήμα του εγκεφάλου το οποίο σχετίζεται με την επίλυση προβλημάτων και απειλών, μειώνεται η πίστη στον Θεό και αυξάνονται οι απόψεις θετικές προς την μετανάστευση. Το τρομακτικό είναι πως ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί αυτή η μέθοδος για να λυθούν αυτά τα φοβερά προβλήματα με εμάς τους μισαλλόδοξους...

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3272289/Could-views-God-immigration-changed-using-MAGNETS-Brain-stimulation-alter-beliefs-study-claims.html

Ανώνυμος είπε...

Προχθές είδα τα καινούρια επεισόδια του south park ( https://en.wikipedia.org/wiki/South_Park_%28season_19%29 )όπου πραγματευονται ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό (μπορείτε να το βρείτε στο Piratebay.cr και υπότιτλους από εδώ: http://www.subtitleseeker.com/0121955/South+Park/Tv-Subtitles/ )! Στο δημοτικό σχολείο έρχεται ένας καινούριος διευθυντής με όνομα P.C. (Politically Correct) και αρχίζει μία ανελέητη επίθεση στους κατοίκους ώστε να γίνουν από... "rednecks" όσο ποιο "socially just" γίνεται!
Το southpark (κωμική σειρά που παιζεται εδώ και 19 χρόνια, φαινομενικά "παιδική" αλλά ίσως είναι η πλέον καυστική έως βλάσφιμη σειρά που υπάρχει) πάντα πραγματευεται και κριτικάρει θέματα της επικαιρότητας στην αμερικανική κοινωνία, και το γεγονός ότι στα 3 τελευαταία επεισόδια ασχολείται αποκλεστικά με αυτό, σημαίνει ότι όντως πρέπει να αποτελεί ΤΟ ΘΕΜΑ στις ΗΠΑ!

Unknown είπε...

εξαιρετικό άρθρο εύγε!είναι παντού και είναι ανάμεσά μας!Η παράνοια στο μεγαλείο της!

Orthodox True είπε...

Απορώ με τις εφευρέσεις του διαβόλου και των οργάνων του. Κάθε τι μηχανευεται για να σπείρει φόβο, ταραχή, ανωμαλία.
Αρχαία κόλπα αυτά τα φασιστικά τσιτάτα που θέλουν να φοβιζουν και να επιβάλουν την άποψη ότι η νέα τάξη πραγμάτων είναι ένα τεράστιο θηρίο που όποιος δεν το προσκυνησει θα τον καταπιεί.
Για να δούμε πως θα καταλήξει;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κόκκινε Ουρανέ!

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο. Την ίδια συμπεριφορά τη συναντά κανείς σε όποιο 'κοινωνικό' δίκτυο βρεθεί και ‘τολμήσει’ να γράψει κάτι το οποίο δεν αρέσει στην …’πολιτικά ορθή σκέψη’.

Ανώνυμος είπε...

όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι SJW είναι τα νούμερα ή οι χρήσιμοι ηλίθιοι της ιστορίας Πολιτική Ορθότητα.
σίγουρα κάποιοι άλλοι υπαγορεύουν την ατζέντα στους χρήσιμους ηλίθιους

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει μια απιστευτη θολουρα στο τι θεωρει ο καθενας λαθος ή σωστο, καθως και μια προδιαθεση απο απαντες να κατηγοριοποιησουν καταστασεις. Το υποκειμενικα σωστο απο λιγους γινεται μαζικα αποδεκτο απο ολη την κοινωνια. Οι SJWs ιντριγκαρουν την προδιαθεση αυτη και ασκουν φοβερη επιρροη ειδικα στην Αμερικη αλλα και γενικοτερα στη Δυση. Πριν τους καταδικασουμε πρεπει να μας πουν πως θα ανατρεψουν αυτη την κατασταση που ΦΑΙΝΕΤΑΙ να μη τους ικανοποιει. Να μας πουν κατα τη γνωμη τους τι φταιει και ας ψαξουμε ολοι μαζι τη λυση. Ο ακτιβισμος τους, αλλα και γενικα ο ακτιβισμος, συντηρει το συστημα. Οταν υπαρχει κινητικοτητα και δυναμικη του πληθους, το συστημα επιστρατευει, εκτος αλλων, τον ακτιβισμο για την εκτονωση της δυναμικης αυτης. Το χειροτερο ειναι οτι κρυβονται στην ανωνυμια( ειρωνεια ετσι; ), δεν εννοω μονο το internet, η ανωνυμια σε καθε επιπεδο ειναι επιβλαβης για την κοινωνια. Καλλιεργουν την ασυνεπεια των αποψεων και την αερολογια, ετσι οχι μονο δε πετυχαινουν κατι, αλλα σε βυθιζουν σε τελμα. Μια διαχυτη οργη ετοιμη να ξεσπασει, ετοιμη να εναντιωθει στην ίδια ελευθερια. Τελικα μαλλον εμεις ειμαστε οι τελευταιοι εκτελεστες του εργου τους. Σκοτωνουμε τον εαυτο μας εν ψυχρω, στη βαση της προοδευτικοτητας. αα και κατι αλλο. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΙΣΤΕΣ: Το να προσπαθεις να δειξεις οτι κατι δεν υπαρχει, απεχει απο τη λογικη ετη φωτος. και ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΥΣ: ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Δε θα σας πω να ξυπνησετε, θα σας πω οτι ειστε αλλο ενα αποκουμπι του συστηματος, οι πιο πιστοι δουλοι του. (ΜΗΝ)ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ, μονο αν πεθανετε θα παμε μπροστα, και οχι δε θα σας σκοτωσει κανενας, απο κανεναν δεν απειλειστε.

ΜΖ είπε...

Ενδιαφέρον άρθρο