Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Η τραγωδία της σημερινής Ευρώπης: Πολύ Μέρκελ, λίγος ανδρισμός. Μια γυναίκα λέει τα πράγματα που θα έπρεπε να πουν οι άνδρες!


Οι Ευρωπαίοι άνδρες είναι ανίκανοι να εκπληρώσουν τον βασικό τους ρόλο και να υπερασπιστούν τις γυναίκες. Οι πολιτικοί μας είναι πολύ soft. Χρειαζόμαστε μια «αντρική επανάσταση»! Πρέπει να επιστρέψουμε στις παλιές αντρικές αξίες, αλλιώς θα πεθάνουμε.. 

Αυτά και άλλα λέει με αξιοθαύμαστο θάρρος η Δανέζα δημοσιογράφος Iben Thranholm, σε συνέντευξή της στο Russia Today. Δείτε το παρακάτω βίντεο και ακούστε καλά την γυναίκα αυτή να μιλάει έξω από τα δόντια για αυτό που θεωρεί ως την «καρδιά του προβλήματος» της σημερινής παραπαίσουσας ευρωπαικής κοινωνίας και μετά διαβάστε το άρθρο της που ακολουθεί.  
Η Iben Thranholm επικεντρώνεται σε θέματα πολιτικά, κοινωνικά και θρησκευτικά, και είναι μια από τους πιο δημοφιλείς αρθρογράφους της Δανίας στους τομείς αυτούς. Είναι πρώην εκδότρια και ραδιοφωνική παραγωγός στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα της Δανίας (DR), όπου είχε δημιουργήσει ένα θρησκευτικό πρόγραμμα ειδήσεων με ένα νέο πρότυπο ανάλυσης θρησκευτικών θεμάτων. Έχει ταξιδέψει εκτενώς στη Μέση Ανατολή, την Ιταλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία για να διεξάγει έρευνες και να πάρει συνεντεύξεις. Έχει βραβευτεί για την ερευνητική έρευνά της στα δανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για τα θρησκευτικά ζητήματα. Άρθρο της - επίσης έξω από τα δόντια - στον ΚΟ: «Η Ρωσία και η Δύση έχουν ανταλλάξει τους πνευματικούς και πολιτιστικούς τους ρόλους. Ο πολιτιστικός μαρξισμός έχει πλέον κυριαρχήσει στην Δύση, την ώρα που οι Ρώσοι επιστρέφουν στον Χριστιανισμό».

Δείτε το βίντεο:


Διαβάστε ένα πρόσφατο άρθρο της στο Russia Today για το ίδιο θέμα:

Μετά τα γεγονότα των σεξουαλικών επιθέσεων στην Κολωνία της Γερμανίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που διαπράχθηκαν από μουσουλμάνους πρόσφυγες κατά Γερμανίδων, οι απολογητές και απολογήτριες του φεμινισμού έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη ορμή στην ευρωπαϊκή συζήτηση.

Ειδήμονες και πολιτικοί διαβεβαιώνουν τον κόσμο ότι οι «πρόσφυγες» που τώρα εφορμούν στις πύλες της Ευρώπης από τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και την Κεντρική Ασία θα πρέπει να μάθουν ότι οι δυτικές γυναίκες είναι ανεξάρτητες και σεξουαλικά απελευθερωμένες. Τα επιχειρήματα αυτά, ωστόσο, είναι προφανώς πολύ αδύναμα για να έχουν οποιαδήποτε επίδραση στους εκπρόσωπους μιας συγκεκριμένης κουλτούρας ορισμένων ομάδων προσφύγων.

Για αυτά τα άτομα, οι ισχυρές Ευρωπαίες γυναίκες είναι «εύκολες» και εύκολα θύματα. Αυτοί έχουν μάθει να έχουν σεβασμό μόνο για τους ισχυρούς άνδρες - και ισχυροί άνδρες δεν είναι ακριβώς το είδος που ευδοκιμεί στην Ευρώπη.

Η ανεπάρκεια του ανδρισμού του ευρωπαϊκού πολιτισμού τον καθιστά ανίκανο να αντιμετωπίσει το πολιτικό και πολιτιστικό χάος που έχει κλιμακωθεί σε συνδυασμό με την αυξανόμενη μετανάστευση.

Αντί μιας στενόμυαλης έμφασης στην επιβολή φιλελεύθερων φεμινιστικών αξιών στους μουσουλμάνους άνδρες, πολύ πιο επωφελής για τους Ευρωπαίους θα ήταν να εξεταστεί το αν ο φεμινιστικός πόλεμος κατά της αρρενωπότητας θα μπορούσε να είναι η βασική αιτία της αδυναμίας του ευρωπαϊκού πολιτισμού – γιατί είναι αδύναμος και ανυπεράσπιστος – ενάντια στην κουλτούρα των μεταναστών και των προσφύγων. Η ειρωνεία είναι ότι ο φεμινισμός έχει δημιουργήσει ένα πρόσφορο έδαφος στο να γίνονται οι γυναίκες θύματα της επιθετικής αρσενικής κουλτούρας.

Μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από το Κέντρο Ερευνών Pew δείχνει ότι ο αριθμός των νέων ανδρών στις ΗΠΑ που θέλουν να παντρευτούν έχει πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί ποτέ.

Η αμερικανίδα συγγραφέας Suzanne Venker ισχυρίζεται ότι η κυρίαρχη πολιτιστική επιρροή του φεμινισμού είναι η αιτία για αυτό. Η Venker αναφέρει ότι οι άνδρες εξηγούν την έλλειψη επιθυμίας να παντρευτούν με την αιτιολογία ότι «οι γυναίκες δεν είναι πλέον γυναίκες» Ο φεμινισμός έχει προγραμματίσει τις γυναίκες να βλέπουν τους άνδρες ως εχθρό. Ως αποτέλεσμα, οι άντρες έχουν γίνει περιττοί στην μεταμοντέρνα δυτική κουλτούρα. Οι γυναίκες δεν χρειάζονται πια τον άνδρα ως πάροχο, προστάτη ή πατέρα των παιδιών τους. Ένας ανώνυμος δωρητής σπέρματος μπορεί να κάνει τη δουλειά του δημιουργώντας ένα μωρό, αν μια γυναίκα το επιθυμεί.

Από το 1960, οι μοντέρνες μητέρες μεγαλώνουν τους γιους τους να είναι γυναίκες, εμβαπτίζοντάς τους σε γυναικείες αξίες όπως η αποδοχή της ευθύνης για τις δουλειές του σπιτιού, να είναι στοργικοί, κατανοητικοί και εξυπηρετικοί και να υποχωρούν σε κάθε επιθυμία της γυναίκας. Αυτό έχει δημιουργήσει μια γενιά soft, μαλακών, ανασφαλών ανδρών, οι οποίοι έχουν χάσει κάθε επαφή με την ανδρική φύση, την ταυτότητα και τη δύναμή τους.

Σήμερα, πολλά αγόρια μεγαλώνουν χωρίς πατέρα στο σπίτι και δεν έχουν να δουν αντρικά πρότυπα. Ο μέσος σύγχρονος δυτικός αρσενικός έχει θηλυκοποιηθεί, χωρίς να έχει τη γνώση ή τη συνήθεια των ανδρικών αρετών όπως το θάρρος, η αποφασιστικότητα, η αυτοθυσία, η δικαιοσύνη, η εγκράτεια, η αυτοδυναμία, η αυτοπειθαρχία και η τιμή. Δεν έχει καμία αίσθηση της αληθινής έκφρασης της λεβεντιάς. Ο φεμινισμός περιφρονεί και απορρίπτει αυτές τις αρετές, και αυτό είχε βαθιά αρνητικές επιπτώσεις σε μια ευρωπαϊκή κουλτούρα, την «κακοποιημένη γυναίκα» μιας αδύναμης ηπείρου.

Η μαζική θηλυκοποίηση του πολιτισμού είχε σημαντικό αντίκτυπο στην πολιτική. Η κυρίαρχη ιδεολογία της δυτικής φιλελεύθερης δημοκρατίας είναι ο κοσμικός ανθρωπισμός, ο οποίος είναι ιδιαίτερα θηλυκού χαρακτήρα. Η πολιτική, ειδικά όπως εφαρμόζεται στους μετανάστες, είναι μια «μητρική αγκαλιά καλοσύνης» και καταθλιπτικής επιείκειας. Κάποιος θα μπορούσε επίσης να την ερμηνεύσει ως αφέλεια, αδυναμία και συμβιβασμό. Καθώς η προσφυγική κρίση ξέσπασε και συγκλονίζει την Ευρώπη, οι πολιτικοί ηγέτες της - με αιχμή του δόρατος τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ - ενήργησαν ως άτολμες μητέρες κότες, όχι σαν ισχυροί άνδρες υπεύθυνοι για τη φύλαξη της χώρας τους από την εισβολή.

Η αποκαλούμενη και "Mother of Refugees" σε σέλφι με ένα από τα παιδάκια της
Πράγματι, βλέπαμε Δανούς αστυνομικούς να παίζουν με τα παιδιά των προσφύγων σε αυτοκινητοδρόμους αντί να κάνουν τη δουλειά τους, που είναι η επιβολή του νόμου. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους επαινούσαν σαν ήρωες. Ενήργησαν σαν γυναίκες με μαλακή καρδιά και όχι σαν άνδρες που είναι επιφορτισμένοι με την υπεράσπιση της χώρας τους και του κράτους δικαίου.

Camille Pagilla
Η Αμερικανίδα συγγραφέας Camille Pagilla, η αυτοαποκαλούμενη «αντιφρονούσα φεμινίστρια», μιλώντας για την απώλεια των αντρικών αξιών, το έθεσε ως εξής στην Daily Mail: «Ολόκληρη η ελίτ τάξη τώρα, στην οικονομία, στην πολιτική και ούτω καθεξής, κανένας από αυτούς δεν έχει κάνει στρατιωτική θητεία - σχεδόν κανείς, υπάρχουν μερικοί. Αλλά δεν υπάρχει κανένα κύρος που να συνδέεται με αυτό πια. Αυτή είναι μια συνταγή για καταστροφή ... Αυτοί οι άνθρωποι δεν σκέφτονται με στρατιωτικό τρόπο, έτσι υπάρχει αυτή η ψευδαίσθηση στον κόσμο έξω ότι οι άνθρωποι είναι βασικά ωραίοι, οι άνθρωποι είναι βασικά καλοί, και αν εμείς απλά είμαστε καλοί και φιλάνθρωποι σε όλους, θα είναι και αυτοί καλοί. Κυριολεκτικά δεν έχουν καμία αίσθηση του κακού ή της εγκληματικότητας». Σύμφωνα με την Paglia, όλοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα στην εν εξελίξει δυσλειτουργία στην Ουάσιγκτον, όπου στους πολιτικούς υπάρχει «έλλειψη των πρακτικών δεξιοτήτων της ανάλυσης και της κατασκευής ».

Το ακριβές πρόβλημα είναι ότι οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης δεν έχουν κανένα στρατιωτικό παρελθόν, σε αντίθεση με τους ηγέτες του παρελθόντος, όπως για παράδειγμα ο Ρούσβελτ, ο Ντε Γκωλ και ο Τσόρτσιλ. Για το λόγο αυτό, στερούνται της βασικής κατανόησης για την υπεράσπιση του πολιτισμού τους*, της χώρας τους και των αξιών της. Αποδοκιμάζουν τον εαυτό τους και είναι απολογητικοί, αφελείς και ‘στοργικοί’ σε σημείο που οι πολιτικές τους να ζημιώνουν σοβαρά τους πληθυσμούς που υποτίθεται ότι προστατεύουν.

Η θηλυκή προσέγγιση απειλεί να ρίξει την κοινωνία στο χάος και την ολοκληρωτική κατάρρευση, επειδή ο νόμος και η εφαρμογή του, υποχωρούν μπροστά στις προτεραιότητες της φροντίδας, της κατανόησης και της «ένταξης». Η έλλειψη αρσενικών αρετών επηρεάζει την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα. Η έλλειψη αρσενικών αρετών είναι η βασική αιτία των προβλημάτων από την μετανάστευση.

Η παρούσα σύγκρουση με το Ισλάμ, το οποίο οδηγείται είναι από μια κυρίαρχη αρσενική κουλτούρα, αποκαλύπτει τις θλιβερές ελλείψεις της μεταμοντέρνας φεμινιστικής κουλτούρας, η οποία δεν έχει τη δύναμη να αμυνθεί εναντίον μιας ανδροκρατούμενης κοινωνίας. Οι κατάφωρες παραβιάσεις κατά των γυναικών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία προσφέρουν μια ανατριχιαστική υπενθύμιση της αντίθεσης. Η ανδρική επιθετικότητα έχει πατήσει πόδι και οι θηλυκές αξίες είναι ανήμπορες να αντισταθούν.

Ανθρωπιστική σκηνή μέσα σε "Κέντρο Προσφύγων"
Αυτή τη στιγμή, η Ευρώπη μοιάζει με μια γυναίκα που επιτρέπει στον εαυτό της να ξυλοφορτώνεται και να κακοποιείται από τον άντρα της. Όπως κάνουν πολλές κακοποιημένες γυναίκες, προσπαθεί να καλύψει τις βιαιότητες του συντρόφου της, τον δικαιολογεί και επιστρέφει σ’ αυτόν ξανά και ξανά.

Την ίδια στιγμή, η μετανάστευση είναι αναπόφευκτη σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Αν η Ευρώπη θέλει να επιβιώσει στην εποχή της μαζικής μετανάστευσης, πρέπει να υπάρχει μια αρσενική επανάσταση. Αυτή η επανάσταση θα είναι τόσο σημαντική όσο και ο αγώνας για τα δικαιώματα των γυναικών στη δεκαετία του 1960. Είναι ζωτικής σημασίας οι Δυτικοί άνδρες να αναγνωρίσουν αυτή την ανάγκη και να αρχίσουν την οικοδόμηση του κοινωνικού, πολιτιστικού και πολιτικού κεφαλαίου με βάση αρσενικές αρετές για να υπερασπιστούν τις αξίες πάνω στις οποίες στηρίζεται η Ευρώπη.


* Υπάρχει βέβαια, και η περίπτωση να είναι απλοί υπάλληλοι ξένων κέντρων ή κοινοί προδότες.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Οι Ευρωπαίοι άνδρες είναι ανίκανοι να εκπληρώσουν τον βασικό τους ρόλο και να υπερασπιστούν τις γυναίκες» λέει!!

Μάλιστα τώρα φταίνε οι άνδρες!!

Ας μας πουν τελικά, ποιός είναι ο βασικός ρόλος των γυναικών για να το γνωρίζουμε δηλαδή και τι ακριβώς θέλουν και ζητούν από τους άνδρες!!

Ήταν σίγουρο ότι κάποια μέρα θα διαβάζαμε ένα τέτοιο άρθρο.

ΤΟ πρόβλημα όμως δεν είναι των ανδρών, αντιθέτως είναι των γυναικών.

Οι γυναίκες του νέου φεμινισμού...

Και θα υπάρξουν και χειρότερα...όταν δεν θα μπορέσουν έξω, καν να κυκλοφορήσουν (π.χ. βλέπε επεισόδια Κολωνίας) και θα ψάχνουν απεγνωσμένα για άνδρα "συνοδό"...αλλά δεν θα βρούν...για τί φανήκαν ανίκανες να εκπληρώσουν αυτές, τον βασικό τους ρόλο!!
Ανώνυμος είπε...

Εύγε. Και πάλι εύγε.

Επι τέλους κάποιος τολμάει να πει την αλήθεια, να δει την πραγματικότητα.

Μέχρι τώρα, ακόμη κι αν κάποιος καταλάβαινε τι πάει λάθος σε αυτό το σύστημα, δεν τολμούσε να το πει υπό τον φόβο της μαζικής φεμινιστικής πολίτικαλ κορέκτ υστερίας του όχλου.

Ο λευκός πατριώτης ετεροφυλόφιλος Άνδρας, το δυναμικότερο στοιχείο του πλανήτη, ο ανθός και η αιχμή του δόρατος της Λευκής Φυλής, πρέπει να ξυπνήσει. Το Αρσενικό Φύλο έχει χρέος να σπάσει τα φεμινιστικά, αντιρατσιστικά και άλλα δεσμά και να αναλάβει την φυσική του θέση: Την Ηγεσία, την Αρχηγία, την Προστασία.

Κάθε τι άλλο είναι αφύσικο. Και ό,τι είναι αφύσικο αργά ή γρήγορα μαραζώνει και χάνεται. Όσο κρατιέται ο Άνδρας σε αυτήν την αφύσικη φεμινιστική φυλακή, όσο καταναλώνει τα πνευματικά ναρκωτικά/δηλητήρια του αντιρατσισμού, του φεμινισμού και της πολιτικής ορθότητας, οι κοινωνίες μας βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο οριστικής εξαφάνισης.

(ευτυχώς όταν όλοι δειλιάζουν να παραδεχτούν οτι υπάρχει ολόκληρος ελέφαντας στο σαλόνι κάποιοι με θάρρος επιμένουν να ''κοιτούν τον ουρανό'', φίλε ΚΟ... Τουλάχιστον αναπτερώνεται η ελπίδα οτι κάτι μπορεί να σωθεί.)

sta είπε...

Στην φωτογραφία με τις γυναίκες υπουργούς Άμυνας "λείπει" και η δική μας τοτε αναπληρωτής ΥΠΕΘΑ κ. Γεννηματά που συναντήθηκε καποια στιγμη το 2014 με ΤΗΝ υπουργό Άμυνας της Αλβανίας Μιμί Κοντέλι κλπ κλπ....


Θαλασσινός είπε...


Θέλω να τονίσω ότι η γενναιότητα, η ανδρειοσύνη, η γενναιοδωρία, η παλικαριά, το θάρρος, η τόλμη, η αρετή, η αγάπη γιά την Πατρίδα καί γιά τον συνάνθρωπο είναι τρομακτικά μεγάλες αξίες πού πλουτίζουν Έθνη όπου αυτές καρποφορούν, καί απεναντίας φτωχαίνουν τά Έθνη όταν εκλείπουν.
Αυτές οι μεγάλες αξίες δεν έχουν να κάνουν με τη φύση τού σώματος δηλαδή το άρρεν ή το θήλυ αλλά μόνο μέ την καρδιά πού πυρώνεται. Δεν έχει να κάνει μέ τη σάρκα, μόνο μέ την εσωτερική φύση.
Αυταπόδεικτο είναι ότι πολύ γενναίες γυναίκες υπήρξαν στην ένδοξη Ελληνική ιστορία, όπως καί μεγάλοι προδότες εκπρόσωποι τού αρσενικού φύλου.

Θέλω να καταλήξω λέγοντας, ας μην ζητάμε από τούς άλλους να κάνουν "ανδρική" επανάσταση, ας ξεκινήσουμε εμείς πρώτοι μέσα μας, άνδρες καί γυναίκες να καρποφορήσουμε σε ανδρισμό, γενναιότητα, καί παληκαριά.
Όποιος ζητάει από τούς άλλους, δεν πρόκειται ποτέ να καρποφορήσει στον εαυτόν του, καί όποιος αγωνίζεται γιά να καρποφορήσει τό μέσα του, θα πλουτίσει καί τούς γύρω του.
Έτσι προάγεται η αρετή καί έτσι αναζοπυρώνεται η ζωντανή ελπίδα γιά το αύριο.

Θέλω να θυμίσω. ""Η μεγαλοσύνη των Εθνών δεν μετριέται μέ το στρέμμα, με τής καρδιάς το πύρωμα μετριέται καί τό αίμα"". Κωστής Παλαμάς.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ; ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ; Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ. ΕΝΟΣ ΟΧΛΟΥ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Στη μεταμοντέρνα Ευρώπη, έχουν χαθεί οι ρόλοι(ή-αν θέλετε-η μπάλα)...
1. Οι γυναίκες, παραμυθιασμένες από τα "ιδεώδη" του διαφωτισμού- φεμινισμού, πίστεψαν ότι δεν χρειάζονται τους άνδρες και κατέληξαν να συμπεριφέρονται σαν "άνδρες"...
2. Από την άλλη, οι άνδρες, παραμυθιασμένοι από τα "ιδεώδη" του διαφωτισμού-εξισωτισμού, κατέληξαν να συμπεριφέρονται σαν "γυναίκες"...
Τι κατάφεραν αμφότεροι...;
1. Οι μεν γυναίκες έγιναν το φθηνό εργατικό δυναμικό της τότε εποχής (όπως οι "παράτυποι" μετανάστες σήμερα), αφήνοντας τα παιδιά τους σε λογιών-λογιών "νταντάδες"...
2. Οι δε άνδρες, αφέθηκαν στον υποχρεωτικό ευνουχισμό ενός ολόκληρου συστήματος(αφήνοντας τα παιδιά τους σε λογιών-λογιών νταντάδες)...
Όταν οι γυναίκες καταλάβουν ότι θυληκότητα δεν είναι το σορτσάκι και το "ξώβυζο"...
Όταν οι άνδρες καταλάβουν ότι ανδρεία δεν είναι ο αριθμός των εκσπερματώσεών τους στο fb...
Τότε, θα έχουμε κάνει μια καλή αρχή...!
“Σκλάβος είναι αυτός που περιμένει κάποιον άλλον να τον ελευθερώσει.” Έζρα Πάουντ
«Η Αθηναϊκή Δημοκρατία ήταν η δικτατορία πενήντα χιλιάδων ομοτίμων πολιτών επί τριών εκατομμυρίων συμμάχων, μετοίκων και δούλων. Επί πενήντα χρόνια έτυχε οι 25.001 από αυτές τις πενήντα χιλιάδες να είναι άνθρωποι έξυπνοι. Βιολογικό φαινόμενο καταπληκτικό και ανεπανάληπτο στην ιστορία. Από την στιγμή που οι 25.001 έξυπνοι έγιναν 24.999, οι 25.001 ηλίθιοι έφεραν στην αρχή τον Κλέωνα, άνθρωπο στα μέτρα τους ακριβώς, κι η δημοκρατία ξαναβρήκε τον συνεπή εαυτό της»
Μ. ΚαραγάτσηςΑνώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!

ΤΙΜΟΛΕΩΝ είπε...

Ποσο δικιο εχεις ουρανε!!!
Συνεχισε να μας φωτιζεις.

polycmike είπε...

Ενδιαφέρον άρθο, εντούτοις δεν βρίσκω δόκιμο τον διαχωρισμό των δυο φύλων για όλα τα προβλήματα (πηγή του κακού) που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος Έλλην.

Giannis8Pot είπε...

''Πρεπει να επιστρεψουμε στις παλιες αντρικες αξιες αλλιως θα πεθανουμε'' λεει η κυρια.Ενταξει,ειναι ευστοχο εν μερει,ομως κατ'εμε ειναι μια πολυ ρηχη αντιληψη ο φοβος του να πεθανει μονο το σωμα.Τι εννοω,η Δανια ειναι η πρωτη χωρα παγκοσμιως που παντρευει επισημως με παπα κ με κουμπαρο(αν δειτε τυπογραφικο λαθος,συγχωρεστε με,ειναι απο τα γελια)ανθρωπους με ΖΩΑ..!!Προσφατα μαλιστα μια 30χρονη δικηγορος παντρευτηκε το αλογο της.Και μαλιστα ο υπουργος εξωτερικων της ''προοδευτικης''αυτης χωρας,προετρεψε κ τους λοιπους υπουργους της ευρωπεικης ενωσης να εφαρμοσουν κι αυτοι το νομο γιατι ειναι οι μονοι μεχρι τωρα που το εφαρμοζουν κ νιωθουν λιγο αβολα.Ενα αλλο στανταρακι ειναι οτι οι πιτσιρικες εκει του γυμνασιου(12-13),οχι μονο εχουν πηδηχτει αλλα εχουν κανει κ λεσβιακο(εννοειται πως μιλαω για ενα πολυ μεγαλο ποσοστο κ οχι για ολες).Κατι αλλο ειναι οτι εχουν μετατρεψει πολλες εκκλησιες τους σε μπαρακια ή οτιδηποτε αλλο.Ενδεικτικα τ'ανεφερα αυτα.Ειναι κ τοοσα αλλα παραδειγματα του βιου τους,που δειχνει οτι τους εχει παρει κ τους εχει σηκωσει για τα καλα ο κερατας,αποσκοπωντας πρωτιστως στην ψυχη τους.Μηπως πρεπει ν'ανησυχουν κ ν'αναρωτηθουν οι Δανοι αλλα κ ολοι οι ανθρωποι του κοσμου αν εχουν χασει ηδη την ψυχη τους ή αν θα την χασουν?Αυτη ειναι αλλωστε κ που θα ζησει αιωνια κ νομιζω πως εχει μεγαλυτερη αξια!