Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Ο Ομπάμα αποφάσισε να πολεμήσει το ISIS επειδή είδε ταινία του Μπάτμαν!

Φαίνεται ότι έχουμε παρεξηγήσει την εξωτερική πολιτική του Ομπάμα όλο αυτό το διάστημα. Κάναμε λάθος που τον συνδέαμε με αριστερές ιδέες. Ο Ομπάμα έχει τη συναισθηματική ηλικία ενός 12χρονου. Θα έπρεπε να ψάχναμε σε ταινίες με σούπερ ήρωες.

Σύμβουλοι του Ομπάμα θυμούνται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφερόταν σε ένα κρίσιμο σημείο της ταινίας του 2008, ‘The Dark Knight’, με τον “Μπάτμαν”, για να εξηγήσει όχι μόνο πώς κατανοεί ο ίδιος τον ρόλο του Ισλαμικού Κράτους, αλλά πώς κατανοεί το ευρύτερο οικοσύστημα στο οποίο αναπτύχθηκε (η οργάνωση). Υπάρχει μία σκηνή στην αρχή όπου οι επικεφαλής της συμμορίας της Γκόθαμ συναντώνται. Αυτοί οι άνδρες δίχασαν την πόλη. Ήταν κακοποιοί αλλά υπήρχε κατά κάποιο τρόπο τάξη. Όλοι διοικούσαν την δική τους περιοχή. Και τότε έρχεται ο Τζόκερ και βάζει σε όλη την πόλη φωτιά. Το ISIS είναι ο Τζόκερ. Έχει τη δυνατότητα να βάλει φωτιά σε μία ολόκληρη περιοχή. Για αυτό πρέπει να το πολεμήσουμε», γράφει δημοσίευμα του Atlantic.

Απλά φανταστείτε πως θα αντιμετώπιζαν αυτή την είδηση τα media αν αλλάζαμε το όνομα "Ομπάμα" με το όνομα "Μπους".

Είναι γνωστό ότι τα «ανεξάρτητα» ΜΜΕ σάρκαζαν ανελέητα τον "βλάκα" Μπους που πήγε στο Ιράκ λόγω της Αγίας Γραφής. Για τον "έξυπνο" Ομπάμα που αποφάσισε να βομβαρδίσει το Ιράκ επειδή το Dark Knight ήταν στο DVD player του, δεν τρέχει μία. Ποιος ξέρει, ίσως κατέληξε στην επιβολή κυρώσεων στην Ρωσία λόγω του ‘Iron Man 2’.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ομπάμα και ο Μπους δεν διαφέρουν σε τίποτε. Και οι δύο Αχυράνθρωποι που εξυπηρέτησαν και εξυπηρετούν σκοτεινά συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

Στην ελληνική ταινία "Ο άνθρωπος τής καρπαζιάς", ο Βουτσάς, αφού παρακολούθησε στο σινεμά την πρώτη ταινία "BATMAN" παραγωγής 1966, αποφασίζει να τα βάλει με τον Σουγκλάκο, τον Καρυστινό και λοιπούς κατσέρ του ελληνικού κινηματογράφου!
Έτσι και ο μπάμιας, "ο μαύρος ΓΑΠ"...

Ανώνυμος είπε...

Ο Ομπάμα μιλάει με όρους που το (...) κοινό του, καταλαβαίνει.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται! Οι ΗΠΑ και ο παγκόσμιος πολιτισμός που πρεσβεύει βρίσκεται στο στάδιο του "panem et circenses".

Ανώνυμος είπε...

Βρήκα μια πολύ ωραία απάντηση για το ότι δήθεν θα ξεσηκωθεί ο λαός και τέτοια, που εξηγεί γιατί δεν υπάρχει ενα ενιαίο πράμα που λέγεται λαός και το βάζω εδώ αν και άσχετο αν μου επιτρέπετε. Συμφωνείτε?

δυστυχως δεν ειναι τοσο απλοικα τα πραγματα και μεις δεν ειμαστε τοσο αισιοδοξοι.
οι μαρξιστες αριστεροι κομουνιστες αναρχικοι δηλαδη συνηδειτοι μισελληνες προδοτες ειναι το εν τριτο του πλυθησμου εδω μεσα, η μεγαλη πλειοψηια της νεολαιας καιεχουν την απολυτη εξουσια στον ιδεολογικο πολιτικο και πνευματικο τομεα. ειναι οι αριστερη νομενκλατουρα που κυβερναει απο το 74 μεχρι σημερα ειτε μεσω πασοκ ειτε μεσω σφαλιαρονουδουλας ειτε μεσω τσυριζα σημερα
το αλλο εν τριτο του πληθυσμου εχει ελληνικη εθνικη συνηδειση αλλα ειναι σκορπιο μεσα κυριως στη χαζονουδουλα στη χρυσαυγη λαος ανελ ή στο σπιτι του. αυτο πρεπει να το ενοποιησουμε να το κανουμε ενα εθνικολαικο κινημα
το αλλο εν τριτο ειναι οι αδιαφοροι οι απολιτικοι όι ασχετοι οι βλακες φιλελεδες πανηλιθιοι αστουληδες χριστιανουληδες και λοιποι σαχλαμαρες και φυτα. αυτοι μπορουν να γινουν παλι ελληνες με σκληρη προσπαθεια εκ μερους μας, οι αριστεροι δεν μπορουν να γινουν με τιποτα ελληνες και τσαμπα ο κοπος ορισμενων δικων μας πατριωτων που καθονται και συζητουν μαζι τους και τους εξηγουν με ολοκληρα κατεβατα....αρα πρεπει να τους εξαφανισουμε μαζι με τους λαθρο τους
αυτη δυστυχως ειναι η μονη αληθεια και πανω σαυτη την πραγματικοτητα πρεπει να κανουμε τους υπολογισμους μας....

polycmike είπε...

... σιγά μην μας αφήσουν - οι εχθροί της Ελλάδος - να ξεπαστρέψουμε τους συνεργούς τους!!!

Ανώνυμος είπε...

13-3-2016 11,35.
Σιγα να μην ειναι το 1/3 ανθέλληνες κομμουνιστές.
Ουτε ενα 5% δεν ειναι. Απλά ειναι οργανωμένοι με πολυ χρημα απο τους τραπεζίτες και τους κεφαλαιοκρατες και κανουν φασαρια εχοντας την υποστηριξη του ντοπιου και διεθνους κεφαλαίου.
Μην πεφτουμε στην παγιδα τους, οπως και στον συμμοριτοπόλεμο ελάχιστοι ηταν οι ανθέλληνες κομμουνιστες, οι υπολοιποι παρασύρθηκαν απο αγνοια.
Τωρα δεν υπάρχει αγνοια, δεν θα εχιυν οι κομμουνιστες αντιχριστοι ανθέλληνες ρατσιστες καμία συμπαράσταση απο ΈΛΛΗΝΕΣ!, για αυτο οι τραπεζιτες και το διεθνες κεφάλαιο -που ειναι πανούργο και προβλέπει- φέρνει κατα εκατομμυρια λαθρομετανάστες στην Ευρώπη και ιδίως στην χώρα μας.
Αυτους τους δύστηχους συνανθρώπους μας πρεπει να τους ενημερώσουμε για τον ρόλο που παίζουν οι ΑΘΕΟΙ κομμουνιστές υπάλληλοι των τραπεζιτών και του διεθνούς κεφαλαίου ΚΑΙ να τους πάρουμε με το μέρος μας, να τους γλιτώσουμε απο την σκλαβιά και τον όλεθρο για τον οποίο τους προετοιμάζουν δηλαδη ειτε να επιτεθούν εναντιον των γηγενων ειτε να τους και να μας εχουν σκλαβους στο διεθνιστικό τραπεζιτικο κεφαλαιο που ελέγχει ΟΛΕΣ τις επιχειρήσεις.

Αυτο ειναι το δύσκολο , η βια ειναι το ευκολο και δεν αρμόζει σε Ελληνες Χριστιανούς ορθοδοξους, και ας λεει για χριστιανουληδες κοροιδευτικα το κατεβατο σου . Ειμαστε εμεις που με την βοηθεια της Παναγίας μας θα ξανα απωθήσουμε τους εχθρους Ελληνων και λαθρομεταναστων, απελευθερώνοντας και εμας και αυτους τους δυσμοιρους συνανθώπους μας απο την σκλαβιά που ετοιμαζουν σε ολους μας οι κομμουνιστες ΔΙ Εθνιστες (ΔΙ Εμβολιζοντες τα εθνη) ρατσιστες.

Οι "Αμερικάνοι" ιμπεριαλιστές αφανείς αλλα εμφανέστατοι πλεον υποστηρικτές των κομμουνιστικων κομμάτων στην Ευρώπη , υποχωρουν πανηγυρικά , δεν χρειάζονται σκοτωμοι ΑΓΑΠΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ.
Αγάπη μεταξύ μας και προς τους λαθρομεταναστες και αυτοι θυματα ειναι (η συντριπτική πλειοψηφία τους) μην το ξεχνάμε
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σε συνέχεια του ανωτέρου σχολίου για κομμουνιστες , λαθρομετανάστες( την γλώσσα μας δεν την παραποιούμε για χάρη κανενός) και Ελληνες Χριστιανούς ορθοδόξους ως η συντριπτική πλεοψηφία των Ελλληνων είμαστε.
Γιατί πρέπει να αφήσουμε αυτους τους πολλους λαθρομεταναστες λιγους προσφυγες στα χέτια του καθε κωνσταντίνου και καθε άλλου άθεου κομμουνιστή , υοιστηρικτές των πλέον αιματοβαμμένων και δικτατορικών καθεστώτων;
Ποτέ δεν απαρνήθηκαν και δεν καταδίκασαν τις αμέτρητες σφαγές των μπολσεβίκων , 100 εκ. Νεκρούς και τιυς εκθειάζουν ανευ τύψεων και αισχύνης.
Δεν πρέπει να προστατέψουμε εμείς αυτους τιυς ανυποψίαστους ανθρώπους απο τα αιματοβαμμένα αυτα κομμουνιστικα καθεστώτα που θέλουν να εγκαθιδρύσουν παγκόσμια, οι τραπεζίτες με σκοπο την εκμεταλευση τους, οπως έκαναν παντού αλλού;
Δεν πρέπει να τους προειδοποιησουμε πως οποιος θα συνεχίζει να υποστηρίζει την θρησκεία του , όποια και εαν έχει ο κάθε ενας απο αυτούς θα κηρύσεται αυτόματα εχθρός του λαού και θα σφαγιάζεται οπως εκαναν σε ολες τις πρωην κομμουνιστικες χώρες;
Δεν πρέπει να τους βοηθήσουμε να καταλάβουν πως αυτοι ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ για τον επίγειο παράδεισο για το χρήμα για την ύλη και τους εκμεταλεύονται απλως και μόνο ...ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ;
Γιατι να μην πάμε και εμείς οι Ελληνες Χριστιανοι ορθόδοξοι στους καταυλισμούς προσφύγων να τους συνδράμουμε με πραγματική Χριστιανική αγάπη αλλα και υλικά εαν μπορουμε και όσο μπορουμε , να τους εξηγησουμε πως εχουν τα πραγματα και ποιος ειναι ο πραγματικος στόχοςτων" αλληλεγγυων ανθρωπιστών" ;
Γιατι να μην τους εξηγήσουμε απλα και κατανοητά πως οσο περισσοτεροι ερχονται τόσο χειροτερα και για αυτους και για εμας και τοσο περισσοτερο θα πέφτουν τα ημερομήσθια ολων για χάρη των αφεντικών των κομμουνιστών, τραπεζιτών που κάνουν και τους πολέμους στις χωρες τους και σκοτώνουν τους δικούς τους και αναγκαζουν αυτους να μεταναστευουν;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;
Δεν θα κάνουν οτι εκαναν στα πρώην κομμουνιστικα κράτη και σε αυτους τους δυστηχους συνανθρώπους μας αλλα και σε εμας εαν αντιδρασουμε ζητώντας την ελευθερία μας , την γη μας και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, ελάχιστους φορους ονομαζοντας ολους μας φασιστες ναζιστες αντεπαναστάτες, εχυρους του λαού;
Αυτα ακριβως εχουν αρχισει να κανουν σε εμας και θα τα κανουν αργοτερα και σε αυτους.
Γιατι να τους αφησουμε και τους λαθρομεταναστες στα χερια τους, για να υποφερουν και αυτοι;
Εχουμε υποχρεωση να τους παρουμε με το μερος μας, να τους βοηθήσουμε απο πραγματικη Χριστιανικη αγάπη και να τους κάνουμε σύμμαχους μας , αντι για εχθρούς μας.
Εχθροι τους ειναι αυτοι οι κομμουνιστες που τους καλουν για χαρη των αφεντικων τους να ερθουν εδω και πνιγονται οι αμοιροι στην θαλασσα και υποφερουν στο ξεροβόρι και στην παγωνιά, με σκοπο να ριχνουν τα ημερομήσθια των ντοπιων εργατων, να μας διχαζουν εθνικα και θρησκευτικα για να διαιωνίζεται η παγκοσμια κυριαρχια των πλουσιων που ερχονται εδω να τους συμπαρατσταθουν για μια ωρα , να μπουν στα πανακριβα αεροπλανα τους και να κρυφυουν στις βίλλες τους καλα προστατευμένοι απο αυτους που δηθεν αγαπουν.

Πρεπει να τους ενημερωσουμε να τους συμπαρασταθουμε κινουμενοι απο πραγματικη αγαπη προς τους συνανθρωπους μας ετσι που τα σχεδια των ιμπεριαλιστων τραπεζιτων κομμουνιστων να τους γυρισουν μπουμεραγκ, προς οφελος ολων μας, αποτρεποντας ταυτοχρονα και τους σχεδιαζομενους δηθεν θρησκευτικους η φυλετικους πολεμους τους οποιους φοβόμαστε και δεν αντιδρουμε στα απανθρωπα μισαλλοδοξα ρατσιστικά αντιχριστιανικά ανθελληνικα σχλεδια τους!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΦΙΑΛΝΘΡΩΠΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ.
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.