Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Τρομερές αποκαλύψεις ανώνυμου μέλους του Κογκρέσου σε βιβλίο: «Είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζετε να χειραγωγήσετε ένα έθνος αφελών, εγωκεντρικών προβάτων που ποθούν την στιγμιαία ικανοποίηση».

Απίστευτα πράγματα λέει ένα μέλος του Κογκρέσου για τη διαφθορά του πολιτικού  συστήματος στις ΗΠΑ και την ευπιστία του αμερικανικού λαού.

Σε ένα καινούργιο βιβλίο με τίτλο "The Confessions of Congressman X", («Οι Εξομολογήσεις του Μέλους του Κογκρέσσου Χ»), ένα ανώνυμο μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ομολογεί ότι δύσκολα διαβάζει ποτέ τα νομοσχέδια που μετά ψηφίζει, ότι η κύρια δουλειά του είναι πως θα επανεκλεγεί και ότι είναι «πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζει κανείς να χειραγωγήσετε ένα έθνος που αποτελείται από αφελή, εγωκεντρικά πρόβατα που ποθούν την στιγμιαία ικανοποίηση». 

Αυτό το βιβλίο κυκλοφορεί από την Mill City Press και παρουσιάζεται ως «μια καταστροφική ματιά μέσα στην σκοτεινή πλευρά του Κογκρέσου, όπως αποκαλύπτεται από έναν από τους δικούς του». 

Δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να χαρακτηριστεί αυτό το ανώνυμο μέλος του Κογκρέσου «γενναίο», αφού ο ίδιος δεν επιθυμεί να αποκαλύψει την ταυτότητά του, αλλά τα πράγματα που παραδέχεται επιβεβαιώνει τις υποψίες που είχαν πολλοί εδώ και χρόνια, για αυτό που λέγεται "πολιτική" και 'δημοκρατία". 

Μερικά από τα πιο σημαντικά αποσπάσματα από το βιβλίο του ...
- «Οι περισσότεροι από τους συναδέλφους μου είναι ανέντιμοι πολιτικοί καριέρας που απολαμβάνουν την εξουσία και ενδιαφέρονται ειδικά για τα χρήματα που αφειδώς τους έρχονται».

- «Όπως οι περισσότεροι συνάδελφοί μου, υπόσχομαι ένα σωρό πράγματα στους ψηφοφόρους τα οποία δεν μπορώ να εφαρμόσω. Γιατί να σκοτιστώ; Αφού αυτό τους δίνει χαρά;  Εμένα η κύρια δουλειά μου είναι να κρατήσω τη δουλειά μου, να επανεκλεγώ. Αυτό υπερισχύει πάνω από όλα». 

- «Έρχομαι συνέχεια σε αντίφαση με τον ίδιο μου τον εαυτό, αλλά λίγοι άνθρωποι το παρατηρούν». «Την μία φωνάζω κατά των υπερβολικών δαπανών και το επόμενο λεπτό απαιτώ περισσότερες δαπάνες για την εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη, επιδόματα ανεργίας, έργα, μπλα, μπλα, μπλα». 

- «Τα χρήματα διαφθείρουν και τα μέλη της Βουλής είναι απλές "μαριονέτες" στα χέρια λομπιστών που χρηματοδοτούν τις προεκλογικές τους εκστρατείες». 

- «Η αναζήτηση πόρων είναι τόσο χρονοβόρα που σπάνια διαβάζω κάθε νομοσχέδιο που θα ψηφίσω. Όπως πολλοί από τους συναδέλφους μου, δεν ξέρω πώς θα εφαρμοστεί η νομοθεσία ή τι θα κοστίσει». 

- «Οι ψηφοφόροι είναι απίστευτα ανίδεοι και γνωρίζουν λίγα για τον τύπο της κυβέρνησής μας και πώς αυτή λειτουργεί».

- «Είναι πολύ πιο εύκολο απ’  όσο νομίζετε να χειραγωγήσετε ένα έθνος αφελών, εγωκεντρικών προβάτων που ποθούν την στιγμιαία ικανοποίηση».

- «Ξοδεύουμε χρήματα που δεν έχουμε και υποθηκεύουμε με ελαφρότητα το μέλλον με ένα κλείσιμο του ματιού και ένα νεύμα. Η επόμενη γενιά ας πάει να γ….εί».

- «Η Αμερική είναι σε μια μη αναστρέψιμη παρακμή και κανείς στην Ουάσιγκτον δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται. . . Ο Θεός να μας βοηθήσει». ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ (κι εδώ)

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Αυτή ήταν και θα είναι πάντοτε η δημοκρατία, βρομερή, υποκριτική και λαϊκιστική, φτιαγμένη για πρόβατα!
Καλύτερα μια ώρα σαν λιοντάρι παρά μια ζωή σαν πρόβατο!

Ανώνυμος είπε...

Βγειτε απο το καβουκι του διαδικτύου, συνομιλήστε με τους συναθρωπους σας και θα διαπιστωστε ποσο δικιο εχει.
Οι ανθρωποι ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ.
Δεν ξέρουν και το κακό ειναι οτι ΔΕΝ θελουν να μάθουν!
ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΕΕΕΕΕΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.
Δεν ειναι κομμουνιστες που καποιος θα μπορουσε να τους δικαιολογησει λογω Iq ραδικιου
ειναι απο ολες τις άλλες αποχρώσεις
τα ξέρουν ΟΛΑ , μας κατηγορουν για σαναφογους , ιδιως οι νεοφωτιστοι του ποταμιου λεβεντομαγκα και οταν τους κολλας στον τοιχο με απλα πραγματακια , του τυπου η fed ειναι ιδιωτικη , τυπωνει χρημα και το αμερικανικο δημοσιο -οι φορολογουμενοι - το αγοραζουν μεσω ομολογων, η π.χ. το ΚΚΕ ιδρυθηκε απο τους Εβραιους Μπεναρογια κλπ.
Οι σανοπωλες ποταμισιοι λεβεντομαγκες σε ονομαζουν
ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟ!

Ο ανθρωπος εχει ΧΙΛΙΑ τα εκατο δικιο , για αυτο επιβιωνουν
οι ΣΑΝΟΠΩΛΗΤΕΣ.

Υπαρχουν πολλοι σανοφαγοι , εξ αυτων οι iq ραδικιου κομμουνιστες ειναι ...μειοψηφια
η πλειοψηφια ειναι αυτοι που νομιζουν πως εχουν iq Κατσιουλη, μιλαμε για ...ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ .

konion είπε...

Τὸ θέμα εἶναι πόσο χειραγωγίσιμος καὶ πόσο ὅμοιος εἶναι καὶ αὐτὸς ποὺ τὰ γράφει. Καὶ αὐτοὶ ποὺ προσπαθοῦν νὰ χειραγωγήσουν πόσο καλὰ τὸ κάνουν.

polycmike είπε...

Συμφωνώ και προσυπογράφω τα λεγόμενα σου αγαπητέ ... ανώνυμε!!

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια ΔΥΣΤΥΧΩΣ ισχύουν και στην χώρα μας.