Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Know Your Enemy: Οι φυλές των λευκών αριστερών

«Γνώρισε τον εχθρό σου και γνώρισε και τον εαυτό σου, και σε εκατό μάχες ποτέ δεν θα κατατροπωθείς» . - Σουν Τσου, «Η Τέχνη του Πολέμου»...

Το απολαυστικό αυτό άρθρο αναφέρεται στην σύγχρονη αμερικάνικη πραγματικότητα. Διαβάζοντάς το, έρχονται στο νου μας συγκεκριμένες φυλές εγχώριων αριστερών, αν και υπάρχουν κάποιες ίσως, αποκλειστικά "δικές μας" που πάντως είναι αποκλείσεις των παρακάτω... (π.χ. μπαχαλάκηδες, επαναστάτες της Εκάλης, ορφανά του Στάλιν, εργατοπατέρες, εθνομηδενιστές, ποταμίσοι κλπ). 

Του Buffalo Jenkins (Alternative Right) / KO

Ως θέμα ανθρωπολογικής μελέτης, έχω συντάξει μια σύντομη περίληψη των τύπων των λευκών αριστερών που συναντά κανείς σε γενικές γραμμές σήμερα. Ενώ μπορεί να υπάρχουν πολλά άλλα είδη, πιστεύω ότι αυτά, σε μεγάλο βαθμό, αποτελούν νέες εκδόσεις ή μίγματα αυτών των βασικών τύπων.

Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

Ο Βήτα Αρσενικός Αριστερός

Πρόκειται για αδύναμους αστούς άνδρες που έχουν εκπαιδευτεί να σκέφτονται όπως οι γυναίκες. Αναγνωρίζονται από τα λεπτά άκρα (και στενά παντελόνια), κοιλιές κατσαρόλα, χνουδάτες γενειάδες, καρό πουκάμισα και μάλλινους σκούφους. Σωματικά και ψυχικά ασθενικοί, ακολουθούν και υποστηρίζουν παλαβές, αλλά ελκυστικές νέες γυναίκες κάθε κλάδου του αριστερισμού, με την μάταιη και άκαρπη ελπίδα να πάνε μαζί τους στο κρεβάτι (ή έστω να τις εντυπωσιάσουν). Αποτυχημένα πλάσματα από την αρχή μέχρι το τέλος, συχνά το προϊόν της ανατροφής τους από μια ανύπαντρη μητέρα, υπάρχει κάποια αμυδρή ελπίδα για λίγους μήπως ωριμάσουν μετά από αυτή τη φάση και ενηλικιωθούν.

Tα Κοριτσάκια

Εδώ έχουμε ένα άμεσο αποτέλεσμα της μοντερνιστικής εσφαλμένης εκπαίδευσης, ένα γκρουπ που είναι συχνά ένας θανατηφόρος συνδυασμός αφέλειας, αγρίων συναισθημάτων, ψευτο-επαναστατικότητας ενάντια σε εξαιρετικά «ασφαλείς» στόχους (δηλ. «ρατσιστές», «σεξιστές», «ομοφοβικούς», κ.ά.), ξινής γεύσης και ατελείωτου φθόνου. Το επιφανειακό «σωστό» του εξαιρετικά χαριτωμένου πυρήνα των απόψεών τους, αποτελεί δύναμη σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο και μακριά από αυτό που η Φύση τις προορίζει – αυτές οι κοπέλες πυροβολούν συνέχεια ενάντια σε κάθε γνώμη που ακούγεται επιδέξια ή αρσενική. Υιοθετούν συχνά ένα δήθεν «τέλειο πρόσωπο θύματος» σε βίντεο που ανεβάζουν στο youtube, το οποίο χρησιμοποιούν ως ένα όργανο για να κατηγορήσουν την κοινωνία για οποιαδήποτε καθημερινή κοινότοπη αφορμή παραπόνων.

Ο Κονφορμιστής

Πρόκειται για ήπια και μη αυθεντικά άτομα, που απλώς «πηγαίνουν με το ρεύμα» των τάσεων κάθε κομφορμιστικής σκέψης και κουλτούρας που είναι στην «μόδα». Εύκολα εξοργίζονται, συγχέονται από ιδέες που δεν έχουν προφανή κοινωνικό αντίκτυπο, τείνουν να έχουν εμμονή με κοινοτοπίες, status και υλιστικά θέματα. Ένοχοι όχι τόσο ενός αριστερού ιδεαλισμού, όσο μιας έλλειψης φαντασίας, οι κονφορμιστές θα προσαρμοστούν σε κάθε κοινωνικό μοντέλο, αρκεί να είναι πολιτισμικά ανοδικό και να εκφράζει την γνώμη της πλειοψηφίας. Υπάρχει ένας απίστευτα μεγάλος αριθμός ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτή την θλιβερή κατηγορία.

Ο Ακτιβιστής του «Κόμματος της Εργατιάς» 

Συχνά μεγαλύτεροι σε ηλικία, άνθρωποι αυτοί αποπνέουν μια γεύση εποχής χίπη (ή «Γενιάς του Πολυτεχνείου» καθ'ημάς) οι οποίοι, ωστόσο, στην πραγματικότητα έχουν σταθερές απόψεις, και τείνουν να είναι δυνητικά άτομα που αξίζουν. Το κύριο ελάττωμα του χαρακτήρα τους, όμως, είναι ότι έχουν μια απίστευτη εμμονή με το φθόνο για τις "τάξεις" σε κάθε επίπεδο της ζωής τους. Μισούν οτιδήποτε τους μοιάζει σαν ζωή με «χρυσά κουτάλια» και οδηγούνται στον ακραίο αριστερισμό, κάνοντας συχνά ατέλειωτες συζητήσεις για «το λαό» και τι έχει γίνει ή δεν έχει γίνει στο όνομά του. Ψηλομύτικο ύφος, σημάδια πλούτου ή ευημερίας εν γένει και οτιδήποτε δείχνει την πραγματικότητα της «κοινωνικής ανισότητας», τους οδηγεί σε ολοένα αυξανόμενη μανία. Μερικές φορές μπορεί να παρασυρθούν και να μεταβούν στην κατηγορία των "Antifa" και μερικές φορές σε μια τάξη που οριοθετείται ως «θύματα» (μετανάστες, ομοφυλόφιλοι κλπ). Τείνουν να τους αρέσει η παλιά φολκ μουσική και συχνά συμμετέχουν σε κοινοτικό ακτιβισμό, όπως κατασκευή καταφυγίων για τους μετανάστες στην «Ζούγκλα» του Καλαί ή εθελοντισμό σε κλινικές μεθαδόνης. Συνολικά έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση, ακούγονται ως ηθικά άτομα, που είναι απλώς σε λανθασμένο δρόμο ή δεν μπορούν να αντέξουν τους καλύτερούς τους κοινωνικά. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτοί οι τύποι είναι οι πιο πιθανοί να μετατραπούν σε απόλυτους τύραννους για οποιονδήποτε λόγο, προκειμένου να ανέβουν την κοινωνική σκάλα που θα τους οδηγήσει σε θέσεις πραγματικής εξουσίας.

Ο Κουμουνιστής του Φοιτηταριού

Πρόκειται για ψευδο-διανοουμενίστικα νεαρά άτομα που παίρνουν σβάρνα τα social media υπερασπιζόμενοι κινήματα όπως το ‘Black Lives Matter’ ή κατά της «τρανσφοβίας», και στη συνέχεια συμμετέχουν σε εκδηλώσεις στην πανεπιστημιούπολη υπέρ των «θυμάτων», γκαρίζοντας θυμωμένα για την «ανισότητα». Πολύ κοντά στους antifa, αν και περισσότερο κομμουνιστές και όχι αναρχικοί. Τείνουν να είναι μακριά από ναρκωτικά, ελαφρώς υπέρβαρα λευκά παιδιά ή γυναίκες μιγάδες με dreadlocks και trendy γυαλιά.

Ο Ομοφυλοφιλιστής

Δεν είναι όλοι οι ομοφυλόφιλοι αριστεροί, αλλά εκείνοι που είναι, τείνουν να είναι ακραίοι πολεμιστές της «κοινωνικής δικαιοσύνης» (SJWs), ένας ασαφής όρος που λειτουργεί ως "ομπρέλα" κάτω από την οποία ενώνεται κάθε «θυματοποιημένη» ομάδα στον αγώνα κατά της «καταπίεσης». Οι  ομοφυλόφιλοι άνδρες είναι συχνά κολλημένοι σε σεξουαλική ανηθικότητα, ενώ οι λεσβίες ασχολούνται λιγότερο με το σεξ. Οι ομοφυλόφιλοι μπορεί επίσης να ανήκουν στους «κομμουνιστές του φοιτηταριού» και στις «φεμινίστριες» και μπορεί να τους δείτε να ενθαρρύνουν ορισμένες αυτοκτονικές αριστερίστικες ιδεοληψίες που θα έχουν ως αποτέλεσμα την καταστροφή της δικής τους ομάδας, όπως αυτή υπέρ της μαζικής μετανάστευσης των φανατικών ισλαμιστών.

Πολλοί ομοφυλόφιλοι σήμερα πιστεύω, ότι βρίσκονται σε αυτό τον δρόμο, ως «επιλογή τρόπου ζωής» - και όχι εξαιτίας κάποιας παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης ή ορμονικής ανισορροπίας, όπως θα μπορούσε να είναι η κλασική εξήγηση - και όπως και στις άλλες μορφές του αριστερισμού μπορεί να κολλήσουν εκεί για πάντα, λόγω του συναισθηματικού επικαλύμματος. Δεν είναι μια εύκολη πορεία για να την αθετήσει κανείς. Αυτό το συναισθηματικό επικάλυμμα, οδηγεί σε περαιτέρω υποχώρηση από την πραγματικότητα, το αποτέλεσμα της οποίας είναι μια ανεκτίμητη απώλεια, κι αυτό γιατί η ίδια η ζωή ενδέχεται να "μιλήσει" στο υποσυνείδητο τους λέγοντάς του ότι τελικά, όλη αυτή η «σεξουαλική επανάσταση» και η προσοχή που αναζητούσαν μέσω της καταπιεσμένης (gay) ομάδας τους, ήταν πραγματικά ένα κομμάτι της νεανικής υστερίας, που πέρασε. Αλλά ουπς, πολύ αργά, τώρα είστε παντρεμένος με άλλη γυναίκα / άνδρα!

Ο Αντίφα

Εδώ έχουμε ένα συνδυασμό τροτσκιστικού ρόκερ πανκ που πάντα αφορά νεαρούς αναρχικούς που είναι θυμωμένοι με τον κόσμο, πιθανώς λόγω εμπειριών από διαλυμένα σπίτια, εξαθλιωμένης μονογονεϊκής ανατροφής, εκφοβισμού ή άλλων νεανικών τραυμάτων, που τους οδήγησε σε μια γενικευμένη οργή με στόχο τον ίδιο τον πολιτισμό. Συνήθως σεξουαλικά διφορούμενοι, συχνά με ένα στυλ «αλανιού» του δρόμου, είναι αναμφίβολα σε μεγάλο βαθμό λευκοί χωρίς καμία ώριμη κατανόηση της πραγματικότητας της φυλής ή του φύλου. Σπάνια μεγαλύτεροι των τριάντα πέντε και σωματικά επικίνδυνοι, είναι το ωμό όπλο της αριστεράς, η μοχθηρή άγνοια σφυρηλατημένη σε σπαθί.

Οι Φεμινίστριες

Εδώ έχουμε την κατηγορία «κοριτσάκια», κατεψυγμένα σε μια κατάσταση ανωριμότητας. Επίσημα πλέον, στην αποχέτευση της ιστορίας, οι φεμινίστριες και σήμερα είναι από τις πιο πραγματικά τρελές παραδοξότητες που υπάρχουν στη γη. Αντιδρούν με έντονο θυμό σε κυριολεκτικά οτιδήποτε δεν καταλαβαίνουν ή σε οτιδήποτε μπορεί σε γενικές γραμμές να εκληφθεί ότι περιέχει «μίσος», μοιάζουν σαν ένα αέναο κακομαθημένο μωρό γεμάτο παραλογισμό και δηλητήριο. Η μόνη γνωστή θεραπεία για τις γυναίκες που έχουν εγκλωβιστεί σε αυτό το μονοπάτι είναι μια ριζική επανεκπαίδευση, ένα απότομο τραύμα της ζωής ή σε ορισμένες περιπτώσεις το να κάνουν παιδιά. Μία από τις μεγαλύτερες και πιο θανάσιμα τρομακτικές ομάδες στον κατάλογο, ο φεμινισμός θα αποδειχθεί ότι έχει σχετικά σύντομη διάρκεια ζωής, καθώς μπορεί να διαρκέσει μόνο μέχρι μια πραγματική πατριαρχία αναλάβει να καλύψει το ασθενές, άτεκνο και ανορθολογικό κοινωνικό κενό που (οι φεμινίστριες) έχουν δημιουργήσει.

Ο "Κατά Τύχη" Μαρξιστής

Σε αυτή την τελευταία ομάδα υπάρχουν άνθρωποι και των δύο φύλων (κυρίως άντρες, οι γυναίκες της ομάδας αυτής μπορεί επίσης να είναι φεμινίστριες) των οποίων οι δράσεις και οι ζωές χαρακτηρίζονται εξ ολοκλήρου από Πολιτιστικό Μαρξισμό, χωρίς να το γνωρίζουν (δούλοι της "Πολιτικής Ορθότητας"). Είναι κατά κάποιο τρόπο ένας ήπιος-φαινομενικά συνδυασμός όλων των παραπάνω, αλλά πολύ περισσότερο του Κονφορμιστή και του Βήτα Αρσενικού Αριστερού. Χαρακτηρίζουν τα άτομα που εύκολα φοβούνται μήπως οι απόψεις τους θεωρηθούν "ακραίες" και εκτός "συστήματος" και έχουν μια ισχυρή τάση να αυτο-ευνουχίζονται ιδεολογικά, στην προσπάθειά τους να εντυπωσιάσουν τους αφέντες τους - δηλ. την κατηγορία των "θυμάτων".

Οι κατά τύχη (ή κατά περίσταση) μαρξιστές μπορεί να φαίνονται στους απ' έξω έξυπνοι ή διαβαστεροί, αλλά τείνουν να έχουν την ξινίλα του κονφορμιστή. Βρίσκονται συνήθως σε υπαλληλικές θέσεις και συμμετέχουν σε ηλίθια businessspeak. Ο πολιτισμός ή η ιστορία κατανοούνται από αυτούς μόνο επιφανειακά, σαν κάτι έξω από τη δική τους ζωή και με αυτόν τον τρόπο σαν κάτι εξωπραγματικό. Ανησυχούν εξαιρετικά για τους «φασίστες» και τους «λευκούς ρατσιστές» και τείνουν να ζουν ένα όνειρο όπου βρίσκονται μόνιμα το 1995 και μπορούν ακόμα να κατηγορούν τους λευκούς για ό, τι κακό έχει γίνει σε αυτόν τον κόσμο, χωρίς ουσιαστικές επιπτώσεις. Κάθε ένδειξη ότι το 1995 τελείωσε πριν από 21 χρόνια γρήγορα αγνοείται ως "ακροδεξιά προπαγάνδα". Ένα μεγάλο κομμάτι των "προοδευτικών" φιλελεύθερων δικτύων ενημέρωσης καλύπτει άμεσα τους ανθρώπους αυτούς που θέλουν να διατηρήσουν αυτή την ψευδαίσθηση.

Αυτοί οι κατά τύχη μαρξιστές μπορεί να έχουν παιδιά, αλλά ποτέ δεν θα καυχηθούν πολύ για τα παιδιά τους, όπως θα το κάνουν για τις επιφανειακές φιλίες τους με τις "μειονότητες" και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Όποιος εκφράζει απόψεις πιο δεξιά από αυτούς εξισώνεται με φανατικό θρησκευόμενο που θέλει να φέρει τον "Μεσαίωνα" στο δημόσιο βίο και στα σχολεία, και κανένα επιχείρημα δεν θα τους πείσει για το αντίθετο.

Μπορεί να υπάρχουν και κάποιες άλλες φυλές που δεν έχω ταξινομήσει. Ίσως έχετε εσείς κάποια ιδέα. Πάντως, όπου είναι δυνατόν, θα πρέπει να γίνουν προσπάθειες για να σωθούν αυτά τα δύστυχα πλάσματα από μια ζωή γεμάτη αυτο-μίσος* και να βοηθηθούν διορθώνοντας τον τρόπο σκέψης τους. Τα ποσοστά επιτυχίας είναι σήμερα χαμηλά, αλλά αυξάνονται.

* Για το Αυτο-Μίσος των Λευκών ως Ψυχοπαθολογικό φαινόμενο διάβασε εδώ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

¨Εχω καμιά 715 αδιάβαστα rss feeds..

Σε ένα και μόνο σου άρθρο, συμπεριλαμβάνονται οι ειδήσεις (και οι αιτίες αυτών) των υπόλοιπων 714.

Το έχω προσέξει δηλαδή πολύ συχνά στα τελευταία 6-7 χρόνια περίπου που σε επισκέπτομαι, ότι σ' ένα άρθρο σου αντιστοιχεί η αιτία όλων των δεινών-κακών ειδήσεων της ημέρας.

Φαντάσου δηλαδή διαφημιστικό σποτ των 30 δευτερολέπτων να λέει:
-Κουραστήκατε την ανάγνωση δεκάδων ειδησεογραφικών άρθρων την ημέρα;

-Στον κόκκινο ουρανό σας μεταφέρουμε αληθινές ειδήσεις της ημέρας και τις αιτίες αυτών, σε μόλις 2-3 άρθρα!!

Χε χε, φοβερό!!

Είπα και την μ@..κία της ημέρας και τώρα νιώθω και καλύτερα:ο)

Να με συγχωρείτε, την καλησπέρα μου σε όλους τους αναγνώστες!

Steve

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικά εύστοχο!
Περιγράφει άριστα και χωρίς να μασάει τα λόγια του πολλές εκφάνσεις της αριστερής ψυχοπαθολογίας.

Ανώνυμος είπε...

Γενικά η αριστερά έχει αυτό που λέμε προστιθέμενη αξία. Αν δηλώνεις αριστερός κονομάς, αναβαμίζεσε ηθικά και κοινωνικά (στην ιεραρχία του βόθρου), γίνεσαι διανοούμενος (φαφλατάς), βρίσκεις γκόμενα, δικαιούσαι να έχεις άποψη. Έτσι προσελκύει τις μετριότητες και όσους επιλέγουν τον έυκολο δρόμο που φυσικά είναι η πλειοψηφία. Όπως τα γαϊδούρια που αντί να ανέβουν και να κατέβουν το βουνό, ακολουθούν την εύκολη τεθλασμένη και διανύουν την πενταπλάσια απόσταση σε πενταπλάσιο χρόνο. Έτσι και οι αριστεροί, αργούν να ωριμάσουν και να ενηλικιωθούν και τις περισσότερες φορές χάνουν το τρένο της ζωής, το κρασί έχει ξινίσει. Και τότε είναι που ριζοσπαστικοποιούνται, αντί να κατηγορούν την κεφάλα τους και την πλάνη τους, κατηγορούν την κοινωνία που δεν εκτίμησε "το μεγαλείο του ανδρός" και τρέφουν μίσος προς αυτήν. "Αλλοίμονο στο νέο που δεν είναι επαναστάτης και στον γέρο που είναι" έλεγαν στο χωριό μου. Κάποτε αυτά τα στρεβλά άτομα ήταν στο περιθώριο και την χλεύη, πλέον κυβερνάνε τα μυαλά μας. Οι "έμποροι των εθνών" διέβλεψαν την δυναμική αυτών των ατόμων (το μίσος είναι δύναμη) και τους έβαλαν στα κατάλληλα κανάλια -ή μάλλον στους κατάλληλους υπονόμους- προκειμένου να υπονομεύσουν την κοινωνία και τον πολίτη. Φυσικά ένα άλλο κοινό με τα γαϊδούρια είναι οι παρωπίδες.

Ανώνυμος είπε...

"Αργησες"- ανησύχησα μήπως σε "παρέσυρε το πνεύμα ΛευτερΗ(ας)"- αλλά έγραψες.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ακόμα , όπως αριστερός ανίδεος από αριστερά που σιχαίνεται και θεωρεί υπεύθυνους για ότι κακό έχουμε πάθει τους άλλους ... κομμουνιστές, αυτοπροσδιοριζόμενος ως φιλελεύθερος η νεοφιλελε, τωρα τελευταία.

Τους συναντάς "οπου ακούς" για σοβιετία , να τσακώνονται με σταλινικούς γενικά αριστερούς που ντρέπονται να πουν πως είναι κομμουνιστές για να μην τους πάρουν με τις ντομάτες και ξελιγώνεσαι στα γέλια , όπως και με το "αριστοφανικό άρθρο σου".

Είναι μαζί με τους παρακάτω η πλέον επικίνδυνη ομάδα , νομίζει πως τα ξέρει όλα και χειραγωγείται πανεύκολα παίζοντας το παιχνίδι των κομμουνιστών που απεχθάνονται, το σχοινί του Λένιν που ούτε το ξέρουν αλλά αυτούς έχει ως αποδέκτες.

Ο.Φ.Α. λέγαμε παλιά , αριστερός Ο.Φ.Χρημα σήμερα.

SkyWatcher είπε...

Ανώνυμε 6:47 μ.μ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Όντως υπάρχει τέτοιο "πνεύμα" και πρέπει να αρχίσουμε τους "εξορκισμούς"..

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως για την ελλαδα δεν ειναι τοσο αστεια τα πραγματα αλλα πολυ πιο σοβαρα...
εδω εχουμε να κανουμε με συνηδειτους μισελληνες προδοτες και στυγνους εγκληματιιες φονιαδες αναρχοκομουνιστες που σκοτωνουν οποιον γουσαρουν απο το74 μεχρι σημερα
εχουν την απολυτη εξουσια 42 ολοκληρα χρονια στο ιδεολογικο πνευματικο πολιτισμικο επιπεδο και τωρα πλεον και σε πολιτικο οικονομικο. ελεγχουν τα παντα στην ελλαδα.... δεν υπαρχει κανενας αλλος ιδεολογικοπολιτικος χωρος που να μπορει να τους τη βγει....ουτε 100 χρυσαυγες μπορουν πλεον....
ο καθηγητης ιστοριας μιχαλοπουλος που τουφαγε τη θεση ο αλλος γνωστος αρισετρος ,εχει πει οτι η αρισετρα θα καταστρεψει για παντα τον ελληνισμο απο τον πλανητη επι των ημερων μας. κανενας αλλος. μαζι με τους λαθρο της και τουρκικη επιθεση θα μας εξαφανισει απο τον πλανητη αν δεν τσακιστουμε αμεσα εμεις οι εθνικοπατριωτες να οργανωθουμε και να πολεμησουμε τον υπερτατο εχθρο τον εαμοβουλγαρ μισελληνα αριστερο!

Ανώνυμος είπε...

"Το απολαυστικό αυτό άρθρο αναφέρεται στην σύγχρονη αμερικάνικη πραγματικότητα"

Στην Ελληνική πραγματικότητα "που αγνοεί", οι Έλληνες είναι αριστεροί στην συντριπτική πλειοψηφία τους, όπως διεπίστωσε ο "δεξιός" Καραμανλής ο Βου, διότι ανήκουν σε μια κατηγορία που δεν ευδοκιμεί πουθενά αλλού εκτός του Ελλαδιστάν, είναι η κατηγορία των αυτοδιαφημιζομενων
(η έπαρση και η αλαζονεία σε όλο της το μεγαλείο)ως ...

"ΗΘΙΚΑ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ"!

Πως το έλεγε ο Αυλωνίτης
ΠΝΕΥΜΑ και ΗΘΙΚΗ, ΠΝΕΥΜΑ και ΗΘΙΚΗ!!!

Έπαρση πνεύμα και ηθική , αιτιατό του

Ζεὺς πλάσας τοὺς ἀνθρώπους τὰς μὲν ἄλλας διαθέσεις αὐτοῖς ἐνέθηκε, μόνην δ᾿ ἐνθεῖναι τὴν αἰσχύνην ἐπελάθετο. Διὸ καὶ μὴ ἔχων πόθεν [ἂν] αὐτὴν εἰσαγάγῃ, διὰ τοῦ ἀρχοῦ αὐτὴν εἰσελθεῖν ἐκέλευσεν. Ἡ δὲ τὸ μὲν πρῶτον ἀντέλεγεν ἀναξιοπαθοῦσα. Ἐπεὶ δὲ σφόδρα αὐτῇ ἐνέκειτο, ἔφη· Ἀλλ᾿ ἔγωγε ἐπὶ ταύταις εἰσέρχομαι ταῖς ὁμολογίαις ὡς Ἔρως μὲ εἰσελεύσεται· ἂν δ᾿ εἰσέλθῃ, αὐτὴ ἐξελεύσομαι παραυτίκα. Ἀπὸ δὴ τούτου συνέβη πάντας τοὺς πόρνους ἀναισχύντους εἶναι.

Ὁ μῦθος δηλοῖ ὅτι τοὺς ὑπ᾿ ἔρωτος κατεχομένους ἀναισχύντους εἶναι συμβαίνει.

(This version was the primary selection in Chambry's first edition)

(Στο τέλος θα εξηγούν στα εως εξαφανίσεώς τους , ελληνόπουλα στην Αγγλική γλώσσα, την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ γλώσσα... οι εξαγωγείς της κόκκινης μαρξιστικής πατάτας)

ΑΙΣΧΥΝΗ....ΟΝΕΙΔΟΣ...ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ ...
Ο πλέον αρχαίος και σοφός λαός ,το πρώτυπο όλων των άλλων υγιών εθνών να αυτοκαταστρέφεται χωρίς καμία αντίδραση! ΑΙΣΧΥΝΗ....ΟΝΕΙΔΟΣ...ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ ...

Άλλο ένα κατόρθωμα από τα πολλά των "ηθικά και πνευματικά ανώτερων" αριστερών!

Ρωμανός είπε...

Να το ξορκίσεις το δυνατόν γρηγορότερο αυτό το πνεύμα SkyWatcher.
Ο ΚΟ είναι μια όαση για όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους στην ερημιά της political correctness...

Polyc Mike είπε...

Με το να κάνουμε έναν "αγώνα" πίσω από ένα πληκτρολόγιο ... χίλιες φορές καλύτερα να είναι κανείς κομμουνιστής, αριστερός, φιλελέ, κίναιδος, τραβεστί κ.α.

Αυτός που κάθεται μόνιμα πίσω από ένα πληκτρολόγιο ... δεν έχει σωτηρία. Ενώ ο κομμουνιστής, αριστερός, κίναιδος ... ίσως κάποτε (όταν τους μιλήσει η συνείδηση τους) αλλάξουν και αγωνιστούν για το Έθνος τους.

Η απόγνωση για την πορεία του Έθνους είναι απελπιστική και αφόρητη!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε πολλές αναρτήσεις σου Κ.Ο. θέλω να σχολιάσω επί του θέματος αλλά δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα μάλλον γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν θα έχει κανένα απολύτως νόημα! Ως τροφή για σκέψη λοιπόν θα παραθέσω 2 βίντεο από την Νέα Ρωσία:

https://www.youtube.com/watch?v=SfhDOA9Ps6E

https://www.youtube.com/watch?v=BAoThaFc9LE

Ένας επί χρόνια αναγνώστης του Κ.Ο. και "ορφανό του Στάλιν"

Ανώνυμος είπε...

19 Μαΐου 2016 - 1:52 μ.μ.

Μετά την δημοσίευση του σχολίου σου σε έναν ιστότοπο ως αυτόν, που "θα ήθελες να σχολιάσεις αλλα δεν θα είχε κανένα νόημα", καταλαβαίνεις την διαφορά ανάμεσα στον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό και τον σταλινικό;
Και βέβαια υπάρχει νόημα...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή από πάνω, το ότι το σχόλιο μου θα δημοσιευόταν ήμουν 100% σίγουρος. Δεν θεώρησα ποτέ τον Κ.Ο. ως ένα φασιστικό μπλογκ ασχέτως με τις διαφωνίες που μπορεί να έχω με κάποιες αναλύσεις και κάποια άρθρα. Την έλλειψη νοήματος την ανέφερα στο αν θα έχει ανταπόκριση ο σχολιασμός μου στους υπόλοιπους αναγνώστες του μπλογκ ή αν θα χαρακτηριστώ ως ένα ακόμη βρωμοκομμούνι/ανθέλληνας/προδότης/αντίχριστος κλπ. χαρακτηρισμοί που δίνονται τόσο εύκολα πλέον αμφότερα.

Τώρα όσον αφορά την διαφορά του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού με τον Σοβιετικό πολιτισμό όπως την έθεσες, να είσαι σίγουρος ότι όπως φιμώθηκαν και όχι μόνο οι διαφωνούντες άνθρωποι στην εκάστοτε κραταιά εξουσία έτσι και πάντα υπήρχαν οι άνθρωποι που πρέσβευαν ένα άλλο ήθος απέναντι στον διαφωνούντα.

Δεν κάνει ο παπάς τα ράσα και αυτό νομίζω πως το γνωρίζει ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος.

Με σεβασμό, ο κομμουνιστής που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις.

Ανώνυμος είπε...

"know your enemy" ο τίτλος του άρθρου...

Απο ποτε ένας χριστιανός έχει εχθρούς;;;

Στυλιανός Π. είπε...

Ο χριστιανός έχει εχθρό τα πάθη του, και κυρίως πολεμάει αυτά. Έχει βέβαι το δικαίωμα να αντισταθεί και να απαιτήσει να μάθει γιατί τον πολεμούν, δεν είναι ενα άβουλο όν. Όπως ο Χριστός είπε οταν σας χτυπάνε στο ενα μάγουλο να γυρίζετε και το άλλο, όταν τον χτύπησε ο στρατιώτης του ρώτησε " Γιατί με χτυπάς έκανα κάτι που αξίζει αυτο;" Έιναι ψεύτης ο Χριστός; άπαγε της βλασφημίας, απλά ενοεί εκεί το ευαγγέλιο να δεχόμαστε τους πνευματικούς πολέμους και σωματικούς με υπομονή και να μην είμαστε μνησίκακοι και εκδικητικοί.
Τώρα όλοι οι χριστιανοί δεν έχουν φτάσει στο ίδιο ύψος των αρετών αν και ο σκοπός είναι να ομοιάσουμε τον Χριστό, συμπεριφερόμαστε ανάλογα το επίπεδο μας, δηλαδή κάποιος αν τον χτυπήσουν θα ανταποδώσει κάποιος αν τον βρίσουν θα βρίσει, αλλά το σωστό είναι να ρωτήσεις και να πείς "αδελφέ γιατι με βρίζει σου έκανα κάτι;" και να το ξεχάσεις να μην το κρατήσεις μέσα στην καρδιά σου.
Πρέπει αδελφοί να αποφύγουμε την κατάκριση! και να κοιτάξει ο καθένας μέσα στην καρδιά του και να ξεριζώσει τα πάθη του!
Όλα τα πολίτικα συστήματα είναι εσφαλμένα για το κύριο λόγο γιατί ο άνθρωπος έχει ροπή προς την αμαρτία.
Στόχος μάς είναι η Βασιλεία των ουρανών που κερδίζετε πολυ δύσκολα με την ανθρώπινη λογική και δύναμη.
Πολλοί θα χρησιμοποιήσουν το όνομα του Χριστού για τα εγκλήματα τους και πολλοί θα έρθουν στο όνομα του αλλά όπως μα είπε δεν πρέπει να τους πιστέψουμε.
Την κατάκριση αδελφοί την κατάκριση..