Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΗΠΑ: Τώρα «ρατσιστική επίθεση» είναι όταν ένας Λευκός χαμογελάει σε έναν Μαύρο

Οι φοιτητές που παρακολούθησαν την παρουσίαση με θέμα «Μήνας Ιστορίας Λευκότητας» ("Whiteness History Month") στο Portland College επινόησαν τον όρο "White Guy Smile" ("Το χαμόγελο του λευκού τύπου"), ενώ αγωνιούν για το αν ένας λευκός που χαμογελά σε έναν μαύρο είναι κάποια μικρής κλίμακας «ρατσιστική επίθεση».

Το βίντεο κλιπ αρχίζει με έναν λευκό φοιτητή να παλεύει μέσα του για το αν πρέπει ή όχι να κοιτάξει ένα άτομο που είναι «έγχρωμο» στα μάτια όταν περπατά από δίπλα του, ή για το αν κατέβει από το πεζοδρόμιο και διασχίσει το δρόμο αν δει μπροστά του μια συμμορία μαύρων, θα τους «προσβάλει» και αν θα πρέπει στη συνέχεια να τους εξηγήσει γιατί διέσχισε το δρόμο

«Υπάρχουν όλα αυτά τα πράγματα για το πώς συναντιόμαστε ή κοιτάμε τα μάτια του άλλου», δηλώνει ο κύριος ομιλητής.

Μια άλλη λευκό φοιτήτρια στη συνέχεια περιγράφει πώς οι μαύροι συγγενείς της, μιλάνε συνεχώς για το " χαμόγελο του λευκού".

"Αυτό το αμήχανο χαμόγελο, αλλά τι πρέπει να κάνω; Χαμογελώ σε όλους, αλλά μετά...., αλλά κατά κάποιο τρόπο κάνω το χαμόγελο του λευκού".

«Αν και δεν θεωρώ ότι έχω αμηχανία, υπάρχει πάντα αυτό... κάνω το χαμόγελο του λευκού ή είναι ένα κανονικό χαμόγελο;» ρωτά.



Ακόμα και το γέλιο μπορεί να είναι «δείγμα» ρατσισμού για τους μολυσμένους – ψεκασμένους από τα τοξικά αέρια της πολιτικής ορθότητας και του «αντιρατσισμού» λευκούς μαζανθρώπους.

Έχουν αναφερθεί περιστατικά βαριά μολυσμένων ασθενών που μετά από αρκετούς ψεκασμούς ζητούν «συγνώμη» για το χρώμα του δέρματός τους, κλαίνε που δεν είναι μαύροι, ξύνουν (!) το δέρμα τους για να φύγει το μισητό δέρμα και φυσικά ζευγαρώνουν με μαύρους για να εξιλεωθούν για τις αμαρτίες τους και να φύγει ο σατανάς από μέσα τους.

Όχι δεν κάνω πλάκα. Έχουν δημοσιευθεί αυτά (και άλλα πολλά) στον ΚΟ, αλλά βαριέμαι να τα ψάξω..

Πριν γελάσετε, προσέξτε γιατί οι ασθενείς μέρα με την μέρα αυξάνουν, όπως στην ταινίες που οι άνθρωποι ξαφνικά γίνονται ζόμπι. Και ξέρετε ποιον κυνηγάνε μετά τα ζόμπι.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία με την όπρα είναι όλα τα λεφτά. Μεγαλύτερη ρατσίστρια από αυτήν δεν υπάρχει. Δεν είναι απλά ρατσίστρια, είναι συγκεκριμένα αντι-λευκή.Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες Κωνσταντίνο και Ελένη.
Λίγο πιο παλιά, μόνο καμιά εικοσαριά χρόνια πρίν, εξαιτίας της συχνότητας που έχουν αυτά τα ονόματα , ολη η Ελλάδα τέτοια ημέρα γλεντούσε, οι τούρτες ακόμα και για λίγα χρόνια μετα την έλευση του καταστροφικού σοσιαλΗσμού στην Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας "έκαναν βόλτες" με τα ποδήλατα και στόλιζαν κυριολεκτικά τους μπουφέδες, μαζί με τις εγχρωμες ζελατίνες που ηταν διπλωμένα τα διπλωτά και δεν βλέπαμε την ωρα να τα ξεδιπλώσουμε.

Οι Ελληνες συνεχώς από την Ανάσταση και έπειτα σε ένα συνεχόμενο γλέντι, τα κασετόφωνα στην διαπασών και οι χοροί αναστάτωναν γειτονιές ολόκληρες τις μεταμεσονύχτιες και όχι μόνο ώρες χωρίς να ενοχλείται κανείς , γιατί ΕΙΜΑΣΤΑΝ ολοι μια παρέα.

Όλα αυτά χάθηκαν , σε λίγο θα μας απαγορεύονται και οι Χριστιανικές εορτές ως ρατσιστικές!

Μην χάνεις τον χρόνο σου ψάχνοντας για άλλους "παρανοικούς"...
Οι Ελληνες συμπεριφερόμαστε λες και γεννηθήκαμε ολοι χθές,λές και δεν θυμάται κανείς πόσο πιο ωραία ζούσαμε σε ένα αστικό Ελληνοχριστιανικό περιβάλλον και αναζητούμε την τύχη μας ολο και περισσότερο στον παρανοικό διεθνιστικό κομμουνισμό, όπου θα απαγορεύεται και το ...γέλιο!

Ετσι και αλλιώς στα κομμουνιστικά καθεστώτα το πηγαίο αυθόρμητο γέλιο ηταν ανύπαρκτο ας το απαγορεύσουν ολοκληρωτικά ως φασιστική αντίδραση...
Τι είχαμε , τι χάσαμε!
Κανείς Ελληνας δεν γελάει πια μέσα από την καρδιά του.
Ας το απαγορεύσουν, οι δημοκρατικοκομμουνιστές... να ησυχάσουν

ikonsgr είπε...

Ινδογρεκική έκδοση:

Το βίντεο κλιπ αρχίζει με έναν λευκό συριζοπασόκο αλληλέγγυο αντιρατσιστή, να παλεύει μέσα του για το αν πρέπει ή όχι να κοιτάξει στα μάτια έναν "ευπαθή" ΙΣΛΑΜΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ή ΓΥΦΤΟΠΑΡΑΣΙΤΟ που είναι «έγχρωμος», όταν περπατά από δίπλα του, ή για το αν κατέβει από το πεζοδρόμιο και διασχίσει το δρόμο αν δει μπροστά του μια ληστοσυμμορία ΝΕΑΡΩΝ ΑΝΤΡΩΝ ΙΣΛΑΜΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ, θα τους «προσβάλει» και θα πρέπει στη συνέχεια να τους εξηγήσει γιατί διέσχισε το δρόμο,ενώ η "φυσιολογική" αντίδραση θα ήταν φυσικά ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ,ΝΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ "ΤΥΧΕΡΟΣ" ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!



ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ ΟΧΛΟΜ@ΛΑΚΑ!!!

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!!!

ΤΟ ΕΧΟΥΝ "ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ" ΛΕΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

γελαμε και λυπομαστε για τα χαλια τους τα μαυρα κι'αραχνα...δεν ειμαι ρατσιστης τα χάλια ειναι μαυρα!!

polycmike είπε...

Όλοι αυτοί οι λευκοί, που υποφέρουν από το σύνδρομο του Όσλο (σ.σ. ευχαριστούμε ΚΟ), να πάνε να κλειστούν μέσα σε σολάριουμ μέχρι να μαυρίσουν κάρβουνο ... έτσι θα μας απαλλάξουν από την θλιβερή -εν ζωή- παρουσία τους!!

Ανώνυμος είπε...

εγω λεω να πλακωθουμε ολοι στο φουμο να φαινομαστε για Κογκολεζοι και οχι για Εγγλεζοι!!!!

Unknown είπε...

Ηρθε και στην δικη μας αυλη. Και αντε να βρεις τωρα την ''κυρα Κατινα''με σκουπα να μας ξεβρωμισει.

konion είπε...

Περισσότερη δουλοπρέπεια, ἀλήθεια, ἀντέχεται, ὑπάρχει;

sta είπε...

Χρονια πριν η γιαγια μου βλεποντας ντοκυμαντερ με παιδακια απο την Αφρικη γυρναει , με κοιταει και με ρωτα : αυτα δεν τα πειραζει που ειναι μαυρα;
Λυθηκα στα γελια , priceless που λενε. Κριμα που τα κινητα τοτε δεν ειχαν καμερα. Α ρε γιαγια , ειδικο δικαστηριο θα περναγες σημερα και ας ΜΗΝ το ειπες τοτε ρατσιστικα ..