Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Απίστευτη κινέζικη διαφήμιση απορρυπαντικού

Τα λόγια είναι περιττά...Αυτοί οι Κινέζοι βρε παιδί μου, δεν λένε να συμμορφωθούν στην πολιτική ορθότητα... (εδώ κι εδώ) ... η οποία αποκηρύσσει το παραπάνω και επιτάσσει αυτό

ΚΟ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλά ξεκαδριστική η διαφήμιση.Να τονίσουμε ότι γενικότερα οι Ασιάτες ,δεν έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τους μαύρους και δεν έχουν πρόβλημα να το δηλώσουν.Εκεί δεν χωράνε τέτοιου είδους ''πολιτικές ορθότητες''.Η ιταλική διαφήμιση (ο Θεός να την κάνει) μας παρουσιάζει ουσιαστικά την άλωση εκ των έσω που υφιστάμεθα και την κατάπτωση όχι μόνο της ηθικής,αλλά και της ίδιας της αισθητικής.Από που και ως που ένας παραφουσκωμένος από τα στεροειδή μαύρος είναι καλύτερος από έναν λευκό;Βέβαια και η χρήση του συγκεκριμένου Ιταλού είναι εκ του πονηρού αφού ξεκάθαρα θέλουν να βγάλουν κερδισμένο από τη σύγκριση τον μαύρο γυμνασμένο.Αν ήταν αντικειμενικοί θα μπορούσαν να είχαν βάλει ένα σύγχρονο Αλέν Ντελόν αλλά ο σκοπός τους είναι ξεκάθαρος.Θέλουν να μας περάσουν την άποψη ότι το να είσαι μαύρος είναι και πολύ ''κουλ'' και ''ουάου'' και το πόσο 'άτυχοι'' είμαστε εμείς που γεννηθήκαμε λευκοί.Έχουν έρθει τα πάνω κάτω και η ανωμαλία έχει πάρει τη θέση της ομαλότητας ως ομαλότητα και η ομαλότητα τη θέση της ανωμαλίας ως ανωμαλία όχι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά σε όλους τους τομείς.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Καλα φίλε αυτο περνάει ολα τα όρια αντι-αντιρατσιστικης σατυρας... Η διαφήμιση ειναι τέρμα για τέρμα ρατσιστική...

Ανώνυμος είπε...

γιατι βγηκαν οι ασπρες σοκολατες?

για να λερωνονται και τα μαυρα παιδακια!!!

sta είπε...

Α ρε Ζαμπετα..

Γεώργιος είπε...

Πλέον, τον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου ΔΕΝ το χαλάς!

Γεώργιος είπε...

Πάντως, εμένα μου αρέσει η ιταλική διαφήμιση.

Γεώργιος είπε...

Απλώς θα αλλάξουμε τους πρωταγωνιστές.
Ο Ιταλός:
http://www.buenorros.net/sites/default/files/styles/node_gallery_display/public/node_gallery/totti279.jpg?itok=jAi9KI8q
Ο αφρικανός:
https://i.ytimg.com/vi/bqEA0umME-w/hqdefault.jpg
Η αντίδραση:
http://www.extremetech.com/wp-content/uploads/2014/10/disgusted-face.jpg