Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Αριστερή ακτιβίστρια υπέρ των προσφύγων βιάστηκε από πρόσφυγες και είπε ψέματα στην αστυνομία για την εθνικότητά τους



Μια Γερμανίδα αριστερή πολιτικός παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα στην αστυνομία για το φυλετικό υπόβαθρο τριών ανδρών που την βίασαν, φοβούμενη μήπως ενεργοποιηθούν αντίποινα εις βάρος των προσφύγων στη χώρα της, σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail.

Η Selin Goren, εκπρόσωπος Τύπου του αριστερού κινήματος νεολαίας Solid, δέχθηκε επίθεση από τρεις άνδρες τον Ιανουάριο στην πόλη του Μανχάιμ, όπου εργάζεται ως ακτιβίστρια υπέρ των προσφύγων.

Η 24χρονη (φώτο) έπεσε σε ενέδρα αργά το βράδυ σε μια παιδική χαρά, όπου είπε ότι αναγκάστηκε να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις με τους δράστες.

Μετά την επίθεση πήγε κατευθείαν στην αστυνομία - αλλά κάλυψε την εθνοτική τους  καταγωγή των ανδρών που μιλούσαν αραβικά ή περσικά.

Η Selin, φοβούμενη τις αντιδράσεις κατά των μεταναστών μετά τα γεγονότα στην Κολωνία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς - όταν χίλιες γυναίκες είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά και ληστευθεί από επιδρομές συμμοριών νεαρών μεταναστών - είπε ότι έπεσε θύμα ληστείας και ότι οι δράστες μιλούσαν γερμανικά.

Τώρα στο περιοδικό Spiegel εξήγησε γιατί είπε ψέματα. Μετά την πρώτη συνέντευξη της στο τέλος του Ιανουαρίου επέστρεψε στην αστυνομία μετά από 12 ώρες για να τους πει την πραγματική ιστορία.

Είπε ότι ένας φίλος της είπε να πάει ξανά στην αστυνομία και να πει την πραγματική ιστορία, επειδή μια άλλη γυναίκα είχε βιαστεί στην περιοχή.

Η Selin, η οποία έχει επισκεφθεί καταυλισμούς προσφύγων στο Ιράκ, όπου είχε συγκλονιστεί από τις άθλιες συνθήκες που ζούσαν οι άνθρωποι, δεν ήθελε να τροφοδοτήσει «περισσότερο μίσος κατά των μεταναστών στη Γερμανία».

Μάλιστα έγραψε και μια ανοιχτή επιστολή σε έναν φανταστικό πρόσφυγα στο Facebook. Έλεγε: «Λυπάμαι πολύ που η σεξιστική και πέρα από τα αόρια (sic) συμπεριφορά σου σε μένα θα μπορούσε να βοηθήσει να αυξηθεί ο επιθετικός ρατσισμός.

«Θα ουρλιάξω ... δεν θα κάθομαι να βλέπω τους ρατσιστές και τους ανησυχούντες  πολίτες να λένε ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Δεν είσαι το πρόβλημα. Είσαι συνήθως ένα θαυμάσιο ανθρώπινο ον που αξίζει όσο κάθε άλλος να είσαι ασφαλής και ελεύθερος.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτη δεν μοιαζει με γερμανιδα......τουρκαλα ειναι..........

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμένη νεαρά επιβάλλεται να τεθεί στην αρμοδιότητα των ψυχιάτρων με την κωδική ονομασία ''Subject homo erectus'' μιας και είναι φανερό πως η νοημοσύνη της δεν έχει αναπτυχθεί επαρκώς!Είναι δε πλέον ασφαλές να πούμε πως,η αριστερά,ο διεθνισμός και η πολυπολιτισμικότητα βλάπτουν σοβαρά τον εγκέφαλο.Οι οπαδοί αυτών των παραπάνω τριών,δεν μπορούν να αντιληφθούν τις διαφορετικές κουλτούρες και θρησκείες και τους παράταιρους πολιτισμούς που φέρουν,με αποτέλεσμα μοιραία να επέλθει σύγκρουση.Αυτή ήθελε και τα έπαθε,τι φταίνε όμως οι κοπέλες που δεν επιθυμούν να γίνουν βορά στις ορέξεις της ανατολίτικης χαβούζας που έχει κατακλύσει την Ευρώπη;;Να θυμίσω ότι προχθές,έγινε παρόμοιο περιστατικό με αυτό της Κολωνίας,στη Σουηδία,με ''ξαναμμένα προσφυγάκια '' σε συναυλία,όπου βρισκόντουσαν πολλές έφηβες κοπέλες που παρενοχλήθηκαν.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Τυπικο φεμινιστικό μπολσεβικοειδές που χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας!

Ανώνυμος είπε...

Εχει τουρκική καταγωγή η γλυκιά αλλα παντελως ηλιθια και (ιδεολογικα) καμενη Selin.

"Goren, who is of Turkish origin, also says that her stance on refugees and migrants did not change generally, although she admits that she is now afraid of Arabs"

https://www.rt.com/news/349784-german-migrants-assault-lie/

Ανώνυμος είπε...

"Δεν είσαι το πρόβλημα. Είσαι συνήθως ένα θαυμάσιο ανθρώπινο ον που αξίζει όσο κάθε άλλος να είσαι ασφαλής και ελεύθερος." ??????
Αν δεν είναι αυτοί το πρόβλημα ποιός είναι;
Δηλαδή οι γυναίκες σε όλη την Ευρώπη δεν αξίζουν να είναι ασφαλείς και ελεύθερες να φοράνε ότι θέλουν, να πηγαίνουν όπου θέλουν και να μην κινδυνεύουν από λαθροεισβολείς που παριστάνουν τους πρόσφυγες;
Τον εγκέφαλο μάλλον τον "έκαψε"...

Μιχάλης Δέλτα είπε...

Πάντα τέτοια .Πολύ το ευχαριστήθηκα .Κρίμα που δεν της έκοψαν και την κεφάλα της .Πάντα τέτοια σε όλες όσες έχουν τα μυαλά της .Να βιώσουν τα κοινωνικά διεθνιστικά υποδείγματα τους στο πετσί τους .Να τους μπαίνουν τα κοινωνικά μοντέλα τους από το αιδοίο και τον πρωκτό και να τους βγαίνουν από το στόμα .

Ανώνυμος είπε...

κριμα η παρακμη της εποχης μας ειναι επιθετικος καρκινος με μεταστασεις αστραπιαιες,εχει χαθει ο δρομος της αρετης και του μετρου παγκοσμιως,μονο οι πραγματικα εκλεκτοι στο πνευμα της αρετης και του μετρου θα επιβιωσουν απο αυτην την λαιλαπα,κριμα λυπαμαι που ζω σε εναν τετοιο κοσμο,αλλα και εγω παιρνω το μαθημα μου οπως ολοι μας,ισως αν προλαβουμε να βγαλουμε απο τον υπερφωτομενο εγκεφαλο μας οτι αχρηστο και δουμε οτι υπαρχει μια μικρη σπιθα φωτος ας την ακολουθησουμε με φρονηση και περισκεψη μηπως και καταφερουμε κατι εστω και την υστατη στιγμη πριν την καταρευση...