Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Respect

10.000 Ισλανδοί υποδέχονται την εθνική τους ομάδα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωχ!Κραυγή των Βίκινγκς.Για ''ρατσιστές'' τους κόβω.Εμείς εδώ ως ''πολυπολυτισμικοί'' ,έχουμε τους χαζοανατολίτικους αμανέδες!''Χτύπα τα πόδια τσίφτισα ,τσιγγάνα τουρκογύφτισα'' και πάει λέγοντας...Η Ελλάς γέννησε την Ευρώπη,οι πρώτοι Ευρωπαίοι υπήρξαν οι αρχαίοι Έλληνες και τώρα γίναμε ένας αφροασιατικός πολυφυλετικός βούρκος...
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Η Ισλανδία και ο λαός της, μου ήταν αδιάφοροι μέχρι πριν λίγα χρόνια, το παραδέχομαι! Ήξερα ότι έχουν πλούσια νερά για αλιεία και πολλά ηφαίστεια, αλλά μέχρι εκεί.
Μετά το 2008 όμως, κέρδισαν το σεβασμό μου, λόγω της σθεναρής αντίστασης τους, στους "εμπόρους των Εθνών"...
Έκαναν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάναμε εμείς οι "πολυμήχανοι" Έλληνες.
Άφησαν τις κακές τράπεζες να χρεωκοπήσουν, έκλεισαν 28 στελέχη τους στην φυλακή, ζορίστηκαν για κάποια χρόνια και τώρα έχουν μπει στον ίσιο δρόμο.
Δεν είναι τυχαίο που δεν ακούμε λέξη τόσα χρόνια από τα "mainstream media" για την οικονομική κατάσταση της χώρας αυτής!
Ωστόσο ανησυχώ...
Θυμίζω ότι το 2004, εμείς είχαμε διοργανώσει Ολυμπιακούς, είχαμε κερδίσει στην Eurovision(...) και πήραμε το Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο!
Αφού λοιπόν βγήκαμε να πανηγυρίσουμε γεμάτοι υπερηφάνεια και πέσαμε να κοιμηθούμε ήσυχοι, μετά από λίγο ήρθε το χαστούκι και μας έπιασε στον ύπνο!
Οι σκηνές αυτές μου θυμίζουν λίγο από Ελλάδα του 2004.
Εύχομαι να βγω καχύποπτος και οι συμπαθείς Ισλανδοί να μη δεχτούν στο άμεσο μέλλον κάποια εκδικητική "επίθεση" από τις "αγορές"!
Έχουν δείξει άλλωστε, ότι εκείνοι ξέρουν να αντιστέκονται...

ENDYMION είπε...

EINAI ARXAIOΘΡHΣKOI

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι αυτοί μπορουν και διαβάζουν τα κείμενα τών προγόνων τούς από τό πρωτότυπο Είναι ίσως ο μοναδικός λαός που έχω ζηλέψει.