Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Νεοταξικό παραλήρημα του βασιλιά της Νορβηγίας: «Νορβηγοί, στην πραγματικότητα δεν υπάρχετε...»

Ο βασιλιάς της Νορβηγίας Harald ο πέμπτος, έδωσε μια ομιλία την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016, στην οποία ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει νορβηγική εθνικότητα!

Μιλώντας στο πάρτι που έγινε στον κήπο του Βασιλικού Παλατιού του είπε:

«Οι Νορβηγοί έρχονται από τα βόρεια της Νορβηγίας, από τη μέση, από το νότο και από όλες τις άλλες περιοχές».

«Οι Νορβηγοί είναι επίσης μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Πολωνία, - την Σουηδία, τη Σομαλία και τη Συρία».
«Δεν είναι πάντα εύκολο να πούμε από πού ερχόμαστε, σε ποια εθνικότητα ανήκουμε».

 «Το σπίτι μας (ή η πατρίδα μας) είναι εκεί που είναι η καρδιά μας. Αυτό δεν μπορεί πάντα να τοποθετηθεί εντός των συνόρων μιας χώρας».

«ΟΙ Νορβηγοί είναι τα κορίτσια που αγαπούν κορίτσια. Τα αγόρια που αγαπούν αγόρια. Και τα αγόρια και τα κορίτσια που αγαπούν το ένα το άλλο». 

«Οι Νορβηγοί πιστεύουν στο Θεό, στον Αλλάχ, στα πάντα και σε τίποτα. Στους Νορβηγούς αρέσει ο Grieg, ο Kygo, οι Hellbillies και η Kari Bremnes (μουσικοί). Με άλλα λόγια: είστε η Νορβηγία. Είμαστε η Νορβηγία».

Φυσικά οι Νορβηγοί υπάρχουν! Όλοι το ξέρουν. Ακόμα και ο βασιλιάς.

Για πιο λόγο οι ελίτ συνεχίζουν να μας λένε ότι ορισμένοι λαοί δεν υπάρχουν;

Είναι ένα από τα στάδια της γενοκτονίας. Αρνούνται ότι υπάρχει μια ομάδα, έτσι ώστε να μπορεί να δικαιολογηθεί η καταστροφή της εν λόγω ομάδας.

Στην ατζέντα της Νέας Τάξης η γενοκτονία των Λευκών βρίσκεται σε δεσπόζουσα θέση. Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία προσπαθούν να απαλλαγούν από τις Λευκές πλειοψηφίες στις χώρες της Ευρώπης που ιδρύθηκαν από Ευρωπαίους.

Το αποκαλούν «όχι στα σύνορα» ("no borders") ή «παγκοσμιοποίηση», αλλά αυτό που εννοούνε είναι, απλά Λευκή γενοκτονία.

Νορβηγική (σκανδιναβική) μυθολογία: Πριν και μετά PC
 Από την άλλη πλευρά είναι οξύμωρο να μάχεσαι τον «ρατσισμό» και τον εθνικισμό, εφόσον δεν υπάρχουν έθνη και φυλές (ράτσες). Επίσης, ο καθένας ας αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται. Πρώτα λένε για υποδοχή «διαφορετικών» (από τους γηγενείς). Μετά λένε για «συνύπαρξη» και «ενσωμάτωση» των διαφορετικών. Και στη συνέχεια αφού έχουν δουλέψει τα ενοχικά σύνδρομα και η προπαγάνδα στους γηγενείς και έχουν αυξηθεί οι «διαφορετικοί» έρχεται το επόμενο βήμα, η εξαφάνιση των «μη διαφορετικών» (γηγενών) και η πολτοποίηση των πάντων. 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Τι οξύμωρο! Οι μεγαλύτεροι εχθροί των λαών είναι οι κυβερνήτες τους και η "αριστοκρατία" τους. Αντί να υπηρετούν τον λαό, ενεργούν ενάντια στα συμφέροντα του λαού καθως είναι μαριονέτες μιας "αόρατης" και "σκοτεινής" εξουσίας που μισεί την ανθρωπότητα.

Μαριονέτες αυτής της εξουσίας είναι όλοι οι πολιτικοί, βασιλιάδες, μεγαλοεπιχειρηματίες, εκδότες, δημοσιογράφοι ακόμα και καλιτέχνες ηθοποιοί και τραγουδιστές και όλοι αυτοί που κατέχουν υψηλές θέσεις στις εκάστοτε κοινωνίες...

Όλες αυτές οι μαριονέτες είναι τα μέλη μιας ορχήστρας όπου με μαέστρο την αόρατη και παγκόσμια εξουσία που υπηρετούν μας παρουσιάζουν την ψευτικη πραγματικότητα στην οποία ζούμε όλοι μας. Μια ψευτικη πραγματικότητα που ανάμεσα στα άλλα μας παρουσιάζει την μεγαλύτερη γενοκτονία που είναι η γενοκτονία της λευκης φυλής σαν να μην συμβαίνει, σαν να είναι κάτι φυσιολογικό. Πως "ανθρωπιστικοί" λόγοι επιβάλουν την εξάλειψη της λευκής φυλής και όποιος υποστηρίζει αυτήν την γενοκτονία είναι "ανθρωπιστής" και όποιος είναι ενάντια χαρακτηρίζεται ως "ναζί". Όπως με το παραμύθι του ολοκαυτώματος των εβραίων που επειδή δεν μπορούσαν να αποδείξουν ότι όντως έγινε "ολοκαυτωμα" με νομο τιμωρούν την άρνηση του, έτσι και εδώ αντίστροφα επειδή όλα δείχνουν ότι διεξάγεται μεθοδικά η γενοκτονία της λευκής φυλής, μας απαγορευουν να μιλάμε για αυτή σαν να μην υπάρχει!

Ζούμε την αρχή της πιο σκοτεινής περιόδου για την ανθρωπότητα. Μιας περιόδου όπου ο μεσαίωνας μπροστά της φαντάζει ανέκδοτο και την πανούκλα που αφάνισε τότε το ένα τρίτο του πλυθησμού της ευρώπης απλή "γρίπη", γιατί τώρα η λευκή φυλή απειλείτε με οριστική εξαφάνιση απο την κοιτίδα της την ευρώπη και δεν θα φταίνε τώρα οι αρουραίοι όπως στην περίπτωση της πανούκλας στον μεσαίωνα, αλλα κάποιοι άλλοι δίποδοι "αρουραίοι", οι κυβερνώντες και όλη η άρχουσα τάξη της εκάστοτε κοινωνίας που θυσιάζουν τους λαούς τους στα συμφέροντα της παγκόσμιας εξουσίας που θέλει μια ανθρωπότητα χωρίς φυλές, μια ανθρωπότητα απο μιγάδες, αχταρμάς, ισοπεδωμένη χωρίς καμιά ομορφιά και εκφυλισμένη σε επίπεδο πιθήκου. Μια άμορφη και άχρωμη μάζα σκλάβων σε ένα εφιαλτικό μέλλον που η ζωή δεν θα έχει καμιά αξία, αυτό ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα με πρωτεργάτες αυτούς τους δίποδους "αρουραίους" που μας κυβερνούν...

Δαίδαλος.

Ανώνυμος είπε...

Να τον χαίρονται.

konion είπε...

Ἐδῶ http://www.techiechan.com/?p=2752
διάβασα ἕνα ἐνδιαφέρον ἄρθρο τῆς techie chan μὲ τίτλο «Ο εθνικισμός ως το νέο μαύρο», προσπαθεῖ νὰ ἐξηγήσῃ κάποια πράγματα ἀπὸ μία ἄλλη ὀπτικὴ γωνία. Ἀριστεροκάτι εἶναι ἀλλὰ τὴν θεωρῶ ἀρκετὰ ξύπνια ἢ τέλος πάντων ἔχει κάποιες καλὲς ἰδέες γιὰ θέματα συζητήσεων.

Ανώνυμος είπε...

Οι κυβερνήσεις όλων των κρατών [πρόεδροι, πρωθυπουργοί κ.λ.π.], οι βασιλιάδες [σε όσες χώρες έχουν ακόμα βασιλεία] ανήκουν στους "περιούσιους" που δεν έχουν πατρίδα. Αν δεν ανήκεις σε αυτούς, ή έστω να είσαι μασόνος μεγάλου βαθμού, δεν πρόκειται να δεις βολευτική έδρα, πουθενά στον πλανήτη αυτόν!
Ο συγκεκριμένος απλά είπε το ποίημα του, όπως τον δίδαξαν...
Τα πρωτόκολλα εφαρμόστηκαν και είναι στην τελική ευθεία ισοπέδωσης όλων των κρατών...

polycmike είπε...

Ο χρήσιμος ηλίθιος εκ του οίκου των Γλύξμπουργκ,

(τον Mr.Harald) δεν τον έχω ακουστά, αν και στο Wikipedia βρίσκει κανείς αξιόλογες αναφορές για αυτόν (ολυμπιονίκης, σπούδασε Ιστορία και Οικονομικά -απόφοιτος Οξφόρδης και πανεπιστημίου του Όσλο-, απόφοιτος της Στρατιωτικής Ακαδημίας, αρχηγός των νορβηγικών ΕΔ).

Κατά την ταπεινή μου άποψη πρόκειται για άνθρωπο της αριστοκρατίας και της παγκόσμιας κοινωνικής/οικονομικής ελίτ, ο οποίος έχει χάσει κάθε επαφή με τους απλούς πολίτες της χώρας του, ως εκ τούτου, άγεται και φέρεται -όπως τον έχουν αναθρέψει- μέσα στα πλαίσια του πολιτισμικού μαρξισμού. Έτσι, αντί να κρατήσει μια ιπποτική στάση και να βοηθήσει το Έθνος του στην γενοκτονία που λαμβάνει χώρα, προτιμάει να συμβιβαστεί με το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας, δίχως αιδώ!!

Η Ιστορία θα τον καταγράψει -στην καλύτερη περίπτωση- εντός κάποιας αρνητικής παρένθεσης.

Βελισσάριος Λ. είπε...

Skywatcher, καλό φθινόπωρο.

Η κάτωθι πρόρρηση του Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς ταιριάζει σε δεκάδες άρθρα του Κ.Ο. σχετικά με την παρακμή των ευρωπαϊκών λαών.
Το αντιγράφω εδώ:

«Στενοχωριέμαι γιά τήν Εὐρώπη, γιατί θά καταστραφεῖ ὅπως ἡ Καπερναούμ».

"...Καί Ἐκεῖνος ἔφυγε χωρίς να πεῖ μιά λέξη. Κατάρα ἔμεινε σ᾽ αὐτή την περιοχή. Ἡ περιοχή τῶν Γαδαρηνῶν, πού κάποτε ἦταν εὔφορη καί πλούσια, σήμερα εἶναι μία γκρίζα καταραμένη ἔρημος. Οἱ Γαδαρηνοί παρακάλεσαν τόν Χριστό να φύγει ἀπό κοντά τους, ἐνῶ οἱ Εὐρωπαῖοι δέν τόν παρακαλοῦν νά φύγει, ἀλλά τον διώχνουν μέ κάθε τρόπο.
Τόν διώχνουν ἀπό τά σχολεῖα, τίς ἐφημερίδες, τά περιοδικά, ἀπό τήν πολιτική, τά φίλμ, τήν ἐπιστήμη καί ἀπό την ἐπηρμένη κουλτούρα τους. Τόν διώχνουν μέ τίς σκέψεις, μέ τά λόγια τους καί με τά ἔργα τους, ἕνας-ἕνας καί ὅλοι μαζί.
Ἄν ἡ περιοχή τῶν Γαδαρηνῶν, πού ἀπό ἀνοησία οἱ κάτοικοί της παρακάλεσαν τον Χριστό νά φύγει, εἶχε τέτοια κατάληξη τι θά συμβεῖ στήν Εὐρώπη ἡ ὁποία δέν τον παρακαλεῖ, ἀλλά τόν διώχνει ἀπό κακία; Τί θά συμβεῖ στήν Εὐρώπη;..."

"...Στενοχωριέμαι γιά τήν Εὐρώπη, γιατί θά καταστραφεῖ ὅπως ἡ Καπερναούμ. Οἱ περήφανοι πύργοι της θά γκρεμιστοῦν, θα καταστραφοῦν καί οἱ λεωφόροι της θά μετατραποῦν σέ τόπους πού θά φυτρώσουν θάμνοι μέ ἀγκάθια, ὅπου θά κάνουν τη φωλιά τους τά φίδια. Στόν τόπο πού τώρα ἀκούγονται φωνές ἐναντίον τοῦ Χριστοῦ, θά ἀκούγονται κραυγές ἀπό κουκουβάγιες καί οὐρλιαχτά ἀπό τσακάλια.
Τή στιγμή πού ἡ Εὐρώπη νόμισε για τόν ἑαυτό της πώς ἐκπολιτίστηκε, τότε ἦταν καί πού ἀγρίεψε. Τή στιγμή πού νόμισε πώς τά ἤξερε ὅλα, τότε ἦταν και πού παραφρόνησε. Τήν στιγμή πού νόμισε πώς ἀπέκτησε μεγάλη δύναμη, τότε ἦταν καί πού ἔχασε ὅλη της τή δύναμη..."

ΠΗΓΗ : Ἁγίου Νικολάου [Βελιμίροβιτς] Ἐπισκόπου Ἀχρίδος, Μέσα ἀπό τό Παράθυρο τῆς Φυλακῆς. Μηνύματα στό λαό, Ἐκδ. «Ὀρθόδοξος Κυψέλη»,

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΩΝ
Ένας ιστορικός τηλεβιβλιοπώλης, ανέφερε το εξής παράξενο περιστατικό για τον Κολοκοτρώνη, που δεν αναφέρεται ούτε στα απομνημονεύματά του. Ισχυρίστηκε οτι εστάλθηκαν απεσταλμένοι απο την Ελληνική κυβέρνηση για να ανακαλύψουν γόνους βυζαντινών βασιλικών οικογενειών, με σκοπό να γίνουν βασιλιάδες στο νεο-ιδρυθέν ελληνικό κράτος(Σπύρου Μελά 'Ο γέρος του Μωριά'). Έστειλαν κάποιους απεσταλμένους σε συγκεκριμένα μέρη της Ευρώπης που είχαν πληροφορίες ότι υπάρχει κάποιος απόγονος Κατακουζηνών, Παλαιολόγων κτλ. Μυστηριωδώς πράκτορες άγνωστης δύναμης εμφανιζόντουσαν πρίν απο τους Έλληνες απεσταλμένους και εξαφάνιζαν τους συγκεκριμένους ανθρώπους απο προσώπου γής.
Προφανώς είχαν πράκτορες μέσα στην ελληνική κυβέρνηση. Γιατί τους εξαφάνιζαν; Γνωρίζετε ότι ο πρώτος υποψήφιος βασιλιάς ήταν εβραϊκής καταγωγής και ο Κολοκοτρώνης απέρριψε αυτή την πιθανότητα;(ερευνήστε την καταγωγή αυτών που προσπάθησαν να καταδικάσουν σε θάνατο τον Κολοκοτρώνη.

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2009/02/blog-post_25.html

Ελλην είπε...

Οι βασιλιαδες των δυτικοευρωπαϊκων οικων, οι οποιοι ανηκουν τυπικα στις λεσχες των ιπποτων της Μαλτας, ακολουθουν απο αρχαιοτατων χρονων το συστημα σεμιραμις ταμμουζ και κρονου. Μεταφραζεται σε "βαβυλωνιους βασιλιδες" ή κομμουνιστες με τιτλους και παρασημα στις συγχρονες δημοκρατιες. Μπορειτε να δειτε και την σπειρα της Βαβελ που εχει τοποθετηθει στο γυαλινο θολο του γερμανικού κοινοβουλιου που συμβολιζει το συστημα τους σε δημοκρατικη ή Βασιλική εκδοχη αφου ταυτιζονται. Η κυβελη, εκδοχη της σεμιραμις, συνηθως αποτελει τον συμβολισμο της δημοκρατιας και της κρονιας βασιλειας. Δεν ειναι τυχαιο πως πολλοι απο αυτους τους ψευτοευγενεις ειναι αδελφες και εχουν ανεπιτρεπτα υπερβολικη συμπαθεια προς την λιμπεριαλιστικη αριστερα για πολυπολιτισμο, τους γκει και λεσβιες και την πιστη στο τοκογλυφικο τραπεζικο status ελεχγου που ρημαζει τα δυτικα εθνη. Αμφιβαλω για τη φυλη που ανηκουν. Πως δουλευει αυτο το "ρολοϊ"εξουσιας απο την αρχαιοτητα για να μετατραπει η δυση σε Βαβυλωνα εχει αναλυθει αρκετα με επιπλεον στοιχεια απο αυτα που εχουν εντοπισει ξενοι ερευνητες στο ιστολογιο αντι αμαζον και αντιμετατρον. http://anti-amazon.blogspot.gr/2013/02/project-ee.html?m=1 http://anti-amazon.blogspot.gr/2014/02/blog-post.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

Τόσο αυτός όσο και ο γιός του συμμετείχαν στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Αυτός το 1984 και ο γιός του το 2011.
Είναι περίεργο πώς μερικοί βασιλιάδες της Ευρώπης παραμένουν ακόμη στη θέση τους, ενώ άλλοι έχουν ανατραπεί ή δολοφονηθεί.
Ο Ανώνυμος στις 7-9-2016, 3:32 μ.μ. τα είπε όλα.

Unknown είπε...

Μας κλεισαν στο μαντρι οι "αριστοκρατες"και μας βαρανε αλυπητα

Ανώνυμος είπε...

Η βασιλεία,ένας πανάρχαιος ελληνικός-ευρωπαϊκός θεσμός,δεν έχει πια μέλλον.Είναι μόνο για ''φιγούρα''.Ακριβώς αυτό είναι,νεοταξίτες,βασιλικά σκουπίδια.Η βασιλεία ως θεσμός έχει πεθάνει.Απορώ που υπάρχουν ακόμα ''βασιλικοί'' στην Ελλάδα.Τι να πω.Αν βρεθεί ένας διάδοχος του...Κόδρου ή του Νεοπτόλεμου....θα τον στηρίξω.Γλύξμπουρκ και σιωνιστές ''βασιλείς'' δεν έχουν θέση στην Ελλάδα.Μόνο ένα αριστοκρατικό πολίτευμα δύναται να σώσει την Ελλάδα και την Ευρώπη.Είναι όμως πρόβλημα,το πώς δηλαδή θα ξεχωρίσουν οι Άριστοι,αυτοί οι βασιλείς-φιλόσοφοι όπως μας αναφέρει ο Πλάτων στην Πολιτεία.Για αυτό χρειάζεται πνευματική διαύγεια.Χρειάζεται ο εθνικισμός να καταστεί πρώτα πνευματικός,προτού να γίνει φωτιά που θα τους κάψει στο πεδίο της μάχης.Για να μην υπάρχουν τέτοιοι ψευτοβασιλείς-μαριονέτες,όπως ο Νορβηγός ''βασιλεύς'',που καθυβρίζει το Θεό και τη Φύση,έμμεσα,στα λεγόμενα του.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016
Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

Το παρόν άρθρο έχει γραφτει βάσει των ιταλικών δεδομένων και του ιταλικού δείκτη νοημοσύνης (Δ.Ν. ή IQ), ο οποίος είναι, σύμφωνα με τις περισσότερες μετρήσεις, ο υψηλότερος στην Ευρώπη. Αντίστοιχες όμως συνέπειες με αυτές που αναλύονται στο άρθρο υπάρχουν για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Ειδικότερα δε για αυτές με χαμηλό -για δεδομένα λευκού πληθυσμού- Δ.Ν. όπως η Ελλάδα. (Σημ. Διαχ. παρακαλούνται όσοι ενοχληθούν από αυτό το στοιχείο να μην αρχίσουν να διαμαρτύρονται ανοήτως. Πέρα από τις έρευνες υπάρχει και η εμπειρική δυνατότητα διαπίστωσης του: οι πολιτικές επιλογές των νεοελλήνων και η πλήρη κυριαρχία της αριστεράς στην Ελλάδα).

Πηγή: identità



http://theodotus.blogspot.gr/

Υ.Γ. Καθυστερημένα και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για αυτό.
Θερμά συλλυπητήρια αγαπητέ Κ.Ο.

Δεν σας γνωρίζω ,δεν γνωρίζω την σχέση σας με το αγαπημένο πρόσωπο σας αλλά αυτό είναι προσωπικό σας θέμα.
Ότι και εάν σας ήταν , συνεχίστε να αγωνίζεστε για το δίκαιο για αξίες και ιδανικά και είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα σας βλέπει και θα αγαλλιάζετε η ψυχή …στον ουρανό.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχουν συγχωρεθεί όλες οι αμαρτίες …που όλοι έχουμε από τον Επουράνιο Πανάγαθο Πατέρα μας δια των πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου μας, τα γενέθλια της οποίας χθες εορτάσαμε.
Σας εκφράζω και πάλι τα θερμά συλλυπητήρια μου , ευχόμενος να ειστε καλα με την οικογένεια σας να θυμάστε το πολυαγαπημένο σας πρόσωπο.

mickyD είπε...

Εφόσον οι Νορβηγοι δεν υπάρχουν σε ποια χώρα είναι βασιλιάς αυτός ο π@π@ρας; Στη ζιμπαμπουε;

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασιλιάς (της Νορβηγίας) είναι γυμνός και πονηρούλης
http://www.paraxeno.com/39038/o-vasilias-tis-norvigias-ine-gimnos-ke-poniroulis/

Georgios S. Athinaios είπε...

Καλό άρθρο γιά βασιλόφρονες !

Georgios S. Athinaios είπε...

Γράψε και γιά την πρίγκηπα Μπέρνχαρντ τον σύζυγο της βασίλισσας Τζουλιάνας της Ολλανδίας τον οργανωτή και πρόεδρο της λέσχης Μπίλντερμπεργκ .- Γράψε και γιά τον Γουλιέλμο β΄ της Γερμανίας τον σύμμαχο των Νεότουρκων(Τουρκαλβανοί ,Εβραίοι Ντονμέ κλπ) όπου οι Γερμανοεβραίοι αξιωματικοί και πράκτορες του Κάιζερ στην Τουρκία ( Λίμαν φον Σάντερς , Πάρβους ) ήταν σύμβουλοι της γενοκτονίας που εκτέλεσαν οι Νεότουρκοι κατά των χριστιανικών εθνών Ελλήνων και Αρμενίων αλλά και Ασσυρίων.- Γράψε και για τον Γερμανόφιλο Κωνσταντίνο από το Γλύξμπουργκ ο οποίος ήταν γαμπρός του Κάιζερ και υπαίτιος του εθνικού διχασμού και της Μικρασιατικής καταστροφής . Γράψε και για τον εγγονό του που έδωσε συνέντευξη στον παράνομο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΆΙ και υποστήριξε τούς τυχοδιώκτες και καταστροφείς του ελληνισμού Τσίπρα και Μητσοτάκη.

Ανώνυμος είπε...

Σχόλια … όσα είναι γεμάτα μίσος για λαούς ή κοινωνικές ομάδες δεν δημοσιεύονται.
Κ.Ο. το μήνυμα της Clinton μάλλον δεν θα το δημοσίευες!
Είναι γεμάτο μίσος ναι η όχι;

BBC:Οι μισοί από τους ψηφοφόρους του Trump είναι αξιοθρήνητοι, σύμφωνα με τη H.Clinton


Συγκεκριμένα, η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε σε ομιλία της ότι είναι «ρατσιστές, σεξιστές, ξενοφοβικοί, ισλαμοφοβικοί, πείτε τους όπως θέλετε».

Τα σχόλια της Hillary Clinton για τους υποστηρικτές του Donald Trump έγιναν σε μία εκδήλωση του LGBT (ομοφυλόφιλων, μπάισεξουαλ) στη Νέα Υόρκη.

Εκεί ανέφερε ότι οι μισοί από τους ψηφοφόρους του αντιπάλου της είναι ένα μάτσο αξιοθρήνητοι, αλλά είπε για τους άλλους μισούς ότι νιώθουν ότι έχουν πληγεί από την οικονομία και την κυβέρνηση και θέλουν απελπισμένα μία αλλαγή.

Όταν ρωτήθηκε τι εννοεί λέγοντας ότι οι μισοί υποστηρικτές του Trump είναι αξιοθρήνητοι, η υποψήφια με τους Δημοκρατικούς απάντησε ότι σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνει τους ακροδεξιούς και τους εθνικιστές.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Barbara Streisand, που ερμήνευσε το τραγούδι του Stephen Sonheim “Send in the Clowns” διακωμωδώντας τον Donald Trump.
...

www.bankingnews.gr


Εν “ενεργεία” βασιλιάδες καθολικοί προτεστάντες – ας βρει κάποιος μερικούς Χριστιανούς ορθοδόξους βασιλιάδες να μας τους υποδείξει – φιλελεύθεροι ιμπεριαλιστές καπιταλιστές κομμουνιστές μια από τα ίδια!

Το ίδιο λεξιλόγιο ,τους ίδιους εχθρούς ,τους ίδιους ακριβώς στόχους (με εμφανέστατο οικονομικό σημάδι συμπόρευσης - εκτός των προαναφερμένων στην ομιλία της Clinton- την απαλλοτρίωση της ατομικής μας ιδιοκτησίας ,τον εξανδραποδισμό ανδραποδισμό* όλων των ευρωπαϊκών εθνών έως την πλήρη εξαφάνιση τους αρχής γενόμενης από τους Ελληνες και γενικά στην Αμερική Ευρώπη και εδώ την μεσαία τάξη των επιχειρηματιών ελ.επαγγ. αγροτών κλπ.) προς την νέα παγκόσμια διεθνιστική αντί ορθοδοξο_Χριστιανική κομμουνιστική νέα τάξη πραγμάτων.

Σαραντάχρονες πορείες προς την αμερικανική πρεσβεία, φονιάδες των λαών Αμερικάνοι , ένας είναι ο εχθρός ο ιμπεριαλισμός κλπ.κλπ..
Ας βγάλει ο κάθε τα συμπεράσματα του για το ποιος δουλεύει ποιον εδώ και εκατό χρόνια (από την εποχή του “εθνάρχη” Βενιζέλου τους Έλληνες πολίτες)!
Οι δεξιοί που υποστήριζαν την βασιλεία – και που δεν εκπροσωπούνται στο Ελληνικό κοινοβούλιο – η οι αριστεροί (φιλελεύθεροι (ως ο “εθνάρχης” της ανταντ Βενιζέλος, σφόδρα αντιδεξιός, παππούς του κατά τα φαινόμενα μελλοντικού πρωθυπουργού μας Κουλη) , σοσιαλιστές - κομμουνιστές)!


*εξανδραποδισμός (εξανδραποδισμός του ελληνικού λαού από τους δανειστές) Ουσ. μετατροπή κάποιου σε άβουλο όργανο
ανδραποδισμός Ουσ. η υποδούλωση και πώληση ελεύθερων ανθρώπων ως δούλων

Ανώνυμος είπε...

Οι Βασιλιάδες όπως και οι υπόλοιποι αρχηγοί καρατών ελέγχονται από τη Μασονία.
Οι Νεοπαγανιστές και οι νεογνωστικοί από την Θεοσοφία
Οι Επιχειρηματίες από τους Ρόταρυ.
Οι καθηγητές Πανεπιστημίου και δη οι Διεθνολόγοι από τον Soros
O Κομμουνισμός και ο Νεοφιλελευθερισμός ελέγχονται από τον Σιωνισμό
Το Μπαγκιγχαμ από το CITY


Τον γρίφο προς το παρόν λύνει ο Βλαδίμηρος Πούτιν, με ισχύ για τη χώρα του.
Οι υπόλοποι είναι μαριονέτες