Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Κύμα μίσους στις ΗΠΑ: 11χρονος μαθητής δημοτικού δέχτηκε βίαιη επίθεση από τους συμμαθητές του επειδή είπε ότι «ψήφισε» Trump.. (video)

Υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις που δεν έχουν παρουσιασθεί στον ΚΟ (εννοείται ούτε στα κατεστημένα δημοκρατικά media).

Στάφορντ, Τέξας (FOX 26 Houston) - Ένας μαθητής στο Δημοτικό του Stafford ανακάμπτει μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από αρκετούς συμμαθητές του.


Το παιδί λέει ότι κατά τη διάρκεια μιας παρωδίας εκλογών στο σχολείο, όταν ρωτήθηκαν, τα παιδιά «Ποιος ψήφισε Donald Trump

... «Τα αγόρια αποφάσισαν να ρωτήσουν την τάξη, “Ποιος ψήφισε τον Donald Trump;" Και τότε είπα, ‘εγώ’. Και τότε ήρθαν και με πέταξαν από το θρανίο μου», είπε ο μαθητής. «Πριν προλάβω να σηκωθώ άρχισαν να με κλωτσάνε και να με χτυπάνε με γροθιές».

Το όνομα του μαθητή προστατεύεται ύστερα από αίτηση των γονέων του. Αλλά μας είπε ότι στην τάξη ήταν παρών δάσκαλος. Είπε ότι όταν ήταν στο έδαφος, «αισθάνθηκε σαν να ήταν για πάντα».

«Δεν έχουμε πραγματικά μια σαφή εξήγηση για πόσο καιρό αυτό συνεχίστηκε και γιατί πήρε τόσο καιρό για να μπορέσει να σταματήσει;», είπε ο πατέρας του παιδιού, Buddy Lemmon.

Σύμφωνα με την απογραφή του 2010, το Stafford είναι μία πόλη που οι λευκοί αποτελούν μόνο το 36% του πληθυσμού.

Δύο ακόμα βίντεο που αποτυπώνουν το ξέσπασμα «δημοκρατίας» στις ΗΠΑ.

Λευκό κορίτσι δέχεται επίθεση από μαύρη στο σχολείο επειδή έγραψε στο facebook την υποστήριξή της στον Τραμπ



Μαύρη μητέρα τιμωρεί το παιδάκι της επειδή είπε ότι "ψήφισε" Τραμπ.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μα τα παιδια δεν ψηφηζουν

Ανώνυμος είπε...

Supporting γράφει όχι voting, δηλαδή ότι υποστηρίζει

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε σίγουροι οτι ο Hitler πέθανε, και ο ναζιζμός τελείωσε?
Εγώ για να πώ την αλλήθεια, τον βλέπω καθημερινά μπροστά μου.
Οχι μόνο μέσα απο τα άρθρα του ΚΟ, αλλά δύστυχώς στην καθημερινή συναναστροφή με τον κόσμο, αλλά (οφείλω να το ομολογίσω) πολύ περισσότερο με τους ξένους.

Ανώνυμος είπε...

Το δικό τους ΜΙΣΟΣ είναι ΚΑΛΟ! Το δικό μας μίσος είναι κακό, απαράδεκτο κλπ. κλπ.

sta είπε...

Εάν αυτήν την ώρα ο Τραμπ εφαρμόσει τους αντιρατσιστικούς νόμους της Αμερικής και τιμωρεί όσους βιαιοπραγούν κατα λευκών και μαύρων , θα τον πουν και ρατσιστή!
Η παράνοια στο μεγαλείο της. Για τους ρατσιστές μαύρους , sjw's , φεμινιςτριες και λοιπούς υποστηρικτές της Χιλαρυ κλπ η ψυχασθένεια είναι σίγουρη..

sotulis είπε...

Μωραίνει Κύριος.. διότι πολλοί αντίχριστοι γεγόνασι. εν εσχάταις ημέρες.

Γιάννης είπε...

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!