Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΗΠΑ: Σοκ! Οι μαθητές πολιτείας που ψηφίζει Δημοκρατικούς επιλέγουν Τραμπ!Υπάρχει μια αδιάκοπη προσπάθεια από τη βιομηχανία του θεάματος να κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά της Αμερικής, ώστε όταν μεγαλώσουν να ψηφίσουν Δημοκρατικούς. Σε ένα μεγάλο ποσοστό των δημόσιων σχολείων οι δάσκαλοι ταΐζουν τα παιδιά πολιτιστικό μαρξισμό σε καθημερινή βάση. Στην πραγματικότητα, οι καθηγητές των δημόσιων σχολείων θεωρούνται μέρος της βάσης του Δημοκρατικού Κόμματος.

Παρ’ όλα αυτά, ο Trump κέρδισε σε μια παρωδία εκλογών μεταξύ 27.000 παιδιών που πάνε σε δημόσια σχολεία σε μία “blue state”, μια πολιτεία δηλαδή που παραδοσιακά ανήκει στους Δημοκρατικούς, στην πολιτεία Maine.

Οι «εκλογές» ήταν ανοικτές σε μαθητές ηλικίας Κ-12 (Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο) σε 155 διαφορετικά δημόσια σχολεία. Οι «εκλογές» διενεργήθηκαν από το υπουργείο εσωτερικών.

Καθώς οι μαθητές ψήφισαν υπέρ των αυξήσεων στους φόρους, υπέρ της ελάχιστης αύξησης των μισθών και υπέρ του μεγαλύτερου ελέγχου στα όπλα (αν και υπέρ της μη αποποινικοποίησης της κάνναβης για άτομα άνω των 21), θα έλεγε κανείς ότι θα επέλεγαν μαζικά την Χίλαρι, σε μία μάλιστα «μπλε πολιτεία», όπου οι γονείς τους ψηφίζουν Δημοκρατικούς. Όμως ήρθε η έκπληξη!

Νίκησε ο Trump με ποσοστό 41.6% έναντι 40.3% της Χίλαρι.

ΚΟ/ Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: