Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Χημικό ευνουχισμό στους παιδόφιλους προτείνει το Jobbik

Το ριζοσπαστικό εθνικιστικό Jobbik αποφάσισε να υποβάλει εκ νέου μια παλαιότερη πρόταση για την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα της Ουγγαρίας, σύμφωνα με την οποία οι παιδεραστές θα μπορούσαν να υποχρεωθούν να υποστούν χημικό ευνουχισμό.

Η αναπληρώτρια αρχηγός του Jobbik, Dóra Dúró δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο ότι αυτοί που κακοποιούν σεξουαλικά ανηλίκους θα μπορούσαν να υποβληθούν οικειοθελώς στην διαδικασία, όταν καταδικαστούν για πρώτη φορά.

Ωστόσο, κατ 'εξακολούθηση παραβάτες θα υποχρεούνται να υποστούν τη χημική διαδικασία, πρόσθεσε η 29χρονη Dúró. Επέμεινε ότι η αναλογία των κατ 'εξακολούθηση παραβατών σε τέτοιες περιπτώσεις είναι «πολύ υψηλή» και πρόσθεσε ότι πρέπει να εξασφαλιστεί ότι τα παιδιά θα έχουν "ειδική προστασία".

Η Dúró ανέφερε ότι το κόμμα της είναι «ανοιχτό» στην συζήτηση περί επέκτασης του χημικού ευνουχισμού για τους δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων και εναντίον ενηλίκων. Η ίδια σημείωσε ότι το Jobbik έχει υποβάλει το νομοσχέδιο για τις δύο προηγούμενες περιπτώσεις.

«Θέλουμε να δώσουμε μια τρίτη ευκαιρία στον κυβερνώντα συνασπισμό Fidesz-Χριστιανοδημοκρατών να εξασφαλίσει την προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όχι μόνο λεκτικά, αλλά μέσω της νομοθεσίας», είπε η Duro.

Ορισμένες χώρες χρησιμοποιούν τον χημικό ευνουχισμό για βιαστές και παιδεραστές, συχνά με αντάλλαγμα την μειωμένη ποινή. To 2009, η Πολωνία νομοθέτησε τον χημικό ευνουχισμό για τους παιδεραστές. Σύμφωνα με το νόμο, "όποιος κριθεί ένοχος για το βιασμό ενός παιδιού κάτω των 15 ετών θα μπορεί να αναγκαστεί να υποβληθεί σε χημική και ψυχολογική θεραπεία για τη μείωση της σεξουαλικής ορμής στο τέλος της φυλάκισης». To 2012, η ​​Μολδαβία νομοθέτησε τον χημικό ευνουχισμό για τους παιδεραστές. To 2012 και η ​​Εσθονία ψήφισε ένα νόμο που επιτρέπει τον αναγκαστικό χημικό ευνουχισμό για τους δράστες σεξουαλικών αδικημάτων. Στα Σκόπια ο χημικός ευνουχισμός είναι εθελοντικός, όμως για τους παιδεραστές που επαναλαμβάνουν την εγκληματική πράξη είναι υποχρεωτικός. Στην Ρωσία, τον Οκτώβριο του 2011, το κοινοβούλιο ενέκρινε ένα νόμο που επιτρέπει σε ένα δικαστήριο να ζητήσει την συνδρομή ιατροδικαστή ψυχιάτρου για να καθορίσει το χημικό ευνουχισμό των καταδικασθέντων δραστών σεξουαλικών αδικημάτων που έχουν βλάψει παιδιά κάτω από την ηλικία των 14.  


ΚΟ / Πηγή

5 σχόλια:

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ είπε...

Κατά πώς είπε ο εν Ελλάδι παιδεραστής-προπονητής, αύριο-μεθαύριο, μπορεί το όριο να έχει τεθεί πολύ κάτω από τα 14...
Προχωράμε με γνώμονα τις αξίες του "διαφωτισμού"...
"Τα πάντα είναι σχετικά, άρα και ανεκτά."
Βολταίρος

Ανώνυμος είπε...

Τι να σου κάνει ο χημικός ευνουχισμός; Χλιαρά πράματα. Η ριζική αποτομή είναι η λύση!

Ανώνυμος είπε...

κοκκινε ουρανε εγω ειμαι αριστερος αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν διαφωνω με το Jobbik(!!)

konion είπε...

Εἰδικῶς γιὰ αὐτοὺς ποὺ χαλᾶνε τὰ ἀγόρια, διότι χτυπᾶνε τὴν κοινωνία πολὺ πιὸ ἀνώμαλα ἀπ' ὅτι ἄλλοι.

ikonsgr είπε...

Χημικός ευνουχισμός θα πρέπει ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ να εφαρμοστεί σε ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΦΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΑ!
Και μην γυρίσει κανένας "φιλάνθρωπός" να μου πει ότι αυτό είναι "απάνθρωπο" και... "δεν έχουμε το δικαίωμα"....
ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ "ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ" ΓΥΦΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΕΧΕΙ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΝΑ ΑΜΟΛΑΕΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ, ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;