Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η αλήθεια για τις διαμαρτυρίες κατά του Τραμπ (video)




Paul Joseph Watson (Infowars) / video: vasoula2908

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητα από το αν ο Τραμπ,είναι μία μορφή αντίδρασης κόντρα στη σύγχρονη μορφή της πολιτικής ορθότητας,εντούτοις είναι αστείο να πιστεύουμε ότι δεν είναι κι αυτός ακόμα μία έκφανση του συστήματος,όπως αυτό επιλέγει να ''εκπροσωπηθεί'' κάθε φορά(είτε με τη μορφή του κομμουνισμού,της αριστεράς ή του φιλελευθερισμού).Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας δισεκατομμυριούχος καπιταλιστής.Και αν θέλουμε να θεωρούμαστε ριζοσπάστες εθνικιστές,ο καπιταλισμός πρέπει να καταπολεμηθεί εξίσου σαν τον κομμουνισμό.Ο ίδιος ο καπιταλισμός είναι εχθρός του Εθνικισμού,αφού τρέφει και τρέφεται από την πλουτοδημοκρατία.Αυτά αντιπροσωπεύει ο Τραμπ,άσχετα με το αν προς το παρόν,έχουμε κοινούς εχθρούς.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Βρέ μπας και το αποτέλεσμα είναι φτιαχτό για να προκαλέσουν τον κόσμο σε βιαιότητες για να επιβάλουν στρατωτικό νόμο?

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το παλιόμουτρο ο Σόρος, που χώνει τη μύτη του παντού, πότε θα ψοφήσει να ησυχάσει ο πλανήτης?

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ κρίμα να βλέπεις χιλιάδες ανθρώπους να είναι ουσιαστικά οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος και της Κλίντον. Αυτοί που διοργανώνουν τις "αυθόρμητες" διαδηλώσεις κατά του Τραμπ, έχουν ένα κέρδος (τα χρήματα που τους δίνονται). Όλοι οι υπόλοιποι, από μαθητές έως μεσήλικες, δυστυχώς έχουν πιαστεί κότσοι, και δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο βλακώδες και επικίνδυνο για την ίδια τη δημοκρατία είναι αυτό που κάνουν!

Και εδώ βέβαια (αν έβγαινε το κόμμα που όλοι φανταζόμαστε πρώτο), τότε θα υπήρχαν τέτοια φαινόμενα, μη σας πω και χειρότερα...

-Βασίλης

Ανώνυμος είπε...

Αν οντως αυτο ειναι το σχεδιο, δεν θα δυσκολευτουν καθολου με τοσους επικινδυνα ΗΛΙΘΙΟΥΣ εκει εξω...

Ανώνυμος είπε...

Η αρχη εγινε με τον Τσιπρα οταν μετετρεψε το ναι του ελληνικου λαου σε οχι.Στη συνεχεια ηταν ο Ερντογαν εκεινος ο οποιος εψαχνε αφορμη να ξυλωσει ολο το στρατιωτικο πολιτικο και μιντιακο συστημα και ο μονος τροπος ηταν ενα αποτυχημενο πραξηκοπημα.Και τελος ερχεται η μη αναμενομενη νικη του Τραμπ να διαψευσει τους παντες.Ειναι ομως ετσι; Το δοκιμη πηγε καλα στην Ελλαδα οσο και στην Τουρκια ..

Ορθόδοξος είπε...

Δεν είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι της Κλίντον αλλά του Σορος!