Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Νεοσυντηρητικός ((Αμερικάνος)) σχολιαστής : «Οι Λευκή εργατική τάξη πρέπει να αντικατασταθεί από μετανάστες»



Ο Bill Kristol (Μπιλ Κρίστολ), ο 67χρονος εβραϊκής καταγωγής νεοσυντηρητικός (neocon) σχολιαστής και ιδρυτής του συντηρητικού περιοδικού “The Weekly Standard”, ενώ μιλούσε σε ένα πάνελ για το American Enterprise Institute, ρωτήθηκε για την απαγόρευση της μετανάστευσης από την κυβέρνησης Trump και απάντησε ως εξής:

«Κοιτάξτε, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αν τα πράγματα είναι τόσο άσχημα όσο λέτε με τη λευκή εργατική τάξη, δεν θα θέλατε να πάρουμε νέους Αμερικανούς;»

«Βασικά, αν είστε σε μια ελεύθερη κοινωνία, μια καπιταλιστική κοινωνία, μετά από δύο, τρεις, τέσσερις γενιές σκληρής δουλειάς, ο καθένας γίνεται κάπως παρακμιακός, τεμπέλης, κακομαθημένος ή κάπως έτσι».
   
«Τότε, ευτυχώς, έρχονται αυτά τα κύματα των ανθρώπων που έρχονται από την Ιταλία, την Ιρλανδία, τη Ρωσία, και τώρα το Μεξικό, που πραγματικά θέλουν να εργαστούν σκληρά και πραγματικά θέλουν να πετύχουν και πραγματικά θέλουν τα παιδιά τους να ζήσουν μια καλύτερη ζωή από αυτούς…. Στο πλαίσιο αυτό, δεν ξέρω γιατί αυτή η στιγμή διαφέρει από τις αρχές του 20ου αιώνα».

Καταλαβαίνοντας τι ξεστόμισε είπε: «Ελπίζω αυτό το πράγμα να μην βιντεοσκοπηθεί ή εμφανιστεί πουθενά. Γιατί αν γίνει αυτό όποιο μικρό και αξιολύπητο μέλλον έχω πρόκειται να καταρρεύσει εντελώς».

Ατυχώς για τον Κρίστολ, το βίντεο έγινε γνωστό.


Το σχόλιο του American Renaissance:

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι εξοργισμένος από αυτό.

Άλλωστε, είμαι υπέρ της αντικατάστασης της δεύτερης γενιάς Εβραίων νεοσυντηρητικών αυθεντιών. Είμαι εθνικιστής και λαϊκιστικής. Είμαι πιστός στο δικό μου λαό, στους δικούς μου ανθρώπους. Δεν πιστεύω ότι ο καθένας θα πρέπει να είναι σε θέση ηγεσίας όταν 1) αποτυγχάνει να ταυτιστεί με τους ανθρώπους μου και 2) είναι εχθρικός προς τους ανθρώπους μου.

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουμε σε αυτή τη χώρα. Έχουμε μια ελίτ που είναι εμπλουτισμένη με αλλοτριωμένους Εβραίους κοσμοπολίτες που είναι εχθρικοί προς την Λευκή χριστιανική πλειοψηφία. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ζουν στην Χώρα του Trump. Δεν ταυτίζονται με τους ανθρώπους που ζουν εδώ και δεν μοιράζονται τον πολιτισμό τους. Ωστόσο, για κάποιο λόγο μας παρουσιάζονται στην τηλεόραση ως «ηγέτες» της Δεξιάς.

ΚΟ: Νεοσυντηρητικοί και αριστεροί, μαρξιστές και καπιταλιστές στην ίδια χορωδία. Σιγά το νέο. Το παιχνίδι είναι: Νέα Τάξη vs Εθνικισμός.

ΚΟ / από εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν

Ανώνυμος είπε...

Και ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ αλλά και άλλοι αξιωματούχοι της (((ΕΕ))) έχουν εκφράσει την ίδια άποψη για τους Ευρωπαίους.
Σχετικά με το τελευταίο σχόλιο του ΚΟ, πράγματι, νομίζω ότι η "αριστερά" και η "δεξιά" είναι βγαλμένες από το ίδιο το σύστημα που θέλει την παγκοσμιοποίηση. Στην πράξη και οι δύο έχουν πλέον εγκαταλείψει τον αρχικό τους ψηφοφόρο (δηλαδή, τον Ευρωπαίο ή ευρωπαϊκής καταγωγής εργαζόμενο) και προσεγγίζουν ανοιχτά πλέον τους αλλόφυλους. Θέλουν να μας σβήσουν από προσώπου Γης. Αυτή είναι η ουσία.

Γιάννης είπε...

Και κατά των "αριστερών", και κατά των μαρξιστών και κατά των ... καπιταλιστών! Τελικά ποιο κοινωνικοοικονομικό σύστημα είναι το καλό άραγε; Μεγάλο μπέρδεμα....

Ανώνυμος είπε...

Οι νεοσυντηρητικοί είναι καλυμμένοι λιμπεραλ (φιλελέδες). δηλ. αριστεροί, στην Αμερική. Έχουν εβραϊκό πολιτισμικό υπόβαθρο και δρουν ως πέμπτη φάλαγγα μέσα στην παραδοσιακή δεξιά.