Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Η Αριστερά σε μισεί. Ενέργησε αναλόγως.

Του Kurt Schlichter (Townhall) / ΚΟ

Σε μισούν.

Οι Αριστεροί δεν διαφωνούν απλώς μαζί σου. Δεν αισθάνονται απλώς ότι έχεις λάθος. Δεν νομίζουν ότι απλώς είσαι λάθος. Σε μισούν. Θέλουν να σε δουν υποδουλωμένο και υπάκουο, αν όχι νεκρό. Μόλις το καταλάβεις αυτό, όλα όσα συμβαίνουν τώρα θα αποκτήσουν νόημα. Και θα καταλάβεις το τι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε.

Είσαι φυσιολογικός και ως εκ τούτου για αυτούς, αιρετικός. Αρνείσαι να υποκύψεις στα είδωλά τους, να αποδεχτείς στην διεστραμμένη κατήχησή τους, να δοξάσεις τους ψεύτικους θεούς τους; Αυτό είναι ασυγχώρητο. Πρέπει να καείς.

Υπερβολές; Απλά ρώτησέ τους. Προχώρα. Πηγαίνετε στα social media. Βρες έναν αριστερό - είναι εύκολο. Απλά πες του κάτι θετικό για την πατρίδα ή τον Ιησού Χριστό και θα έρθουν σαν σμήνη από ακρίδες. Κάνε το βήμα και πολύ γρήγορα θα πέσουν οι μάσκες τους και θα σου πουν αυτό που πραγματικά πιστεύουν. Ξέρω. Έχω ένα ταχέως αναπτυσσόμενο αρχείο screenshots από το Twitter με απειλές και επιθυμίες θανάτου από αριστερούς.

Θα σου πουν ότι είσαι ένας υπάνθρωπος που πρέπει να υποτάσσεσαι στην «προοδευτική» ελίτ και να εργάζεσαι ως δουλοπάροικος αυτής και των πελατών της.

Ότι θα πρέπει να πεθάνεις για να έρθει η φαντασίωσή τους, ο «προοδευτικός» άνθρωπος (άντρας ή γυναίκα ή κάτι άλλο).

Αυτοί που αρνιούνται τον όρο «παράνομο» στους παράνομους μετανάστες αποκαλούν «παράνομο» (illegitimate) τον Donald Trump, στέλνοντας το μήνυμα ότι η επιθυμία όλων όσων τον ψήφισαν είναι «παράνομη». Όσοι είναι μαζί του, όσοι τόλμησαν να δηλώσουν ότι έχουν κι αυτοί δικαίωμα να συμμετέχουν στη κυβέρνηση αυτής της χώρας και αυτού του πολιτισμού είναι «παράνομοι».

Σε μισούν, γιατί τους αψήφησες, τους εμπόδισες να ζουν με τις επιταγές της ψεύτικης θρησκείας τους. Η επαναστατικότητά σου έβαλε μπλόκο στην ασυδοσία τους να ασκούν το «θεϊκό» τους δικαίωμα να εξουσιάζουν κάθε πτυχή της ζωής σου. Η διεστραμμένη ιδεοληψία τους δίνει νόημα σε αυτά τα ψυχικά άρρωστα άτομα, τους δίνει κάτι να γεμίσουν την άδεια ζωή τους, έναν μεσσιανικό ζήλο να βγουν έξω και να κατακτήσουν και να προσηλυτίσουν τους «ειδωλολάτρες».

Και οι ειδωλολάτρες είμαστε όλοι εμείς.

Φυσικά, υπάρχουν διαφορετικές σέχτες στην αριστερά. Υπάρχουν οι λεγόμενοι ‘social justice warriors(sjws) οι «πολεμιστές της κοινωνικής δικαιοσύνης», που έχουν κατασκευάσει μια παράξενη μυθολογία περί «καταπίεσης» και «προνομίων» (των Λευκών). Αντί για τις ρόμπες της ιεράς εξέτασης, ντύνονται σαν γεννητικά όργανα και θανατώνουν αγέννητα μωρά ως μία βλάσφημη ιερουργία. Έπειτα, υπάρχουν οι παγανιστές της θρησκείας του καιρού που είναι πεπεισμένοι ότι το τέλος του κόσμου είναι κοντά και ότι πρέπει να μετανοήσουμε και να θυσιάσουμε τις ανέσεις μας «για να σωθεί ο πλανήτης», την ίδια ώρα που οι αρχιερείς της σέκτας τους, όπως ο Leonardo DiCaprio, εξακολουθούν να γυρνάνε με τα τζετ τους σε όλο τον κόσμο με supermodels (για τις "φυλές" της αριστεράς δες κι εδώ).

Αλλά όλες οι αριστερές σέχτες συμφωνούν - έχουν βρει την "αποκεκαλυμμένη αλήθεια" και την επιβάλλουν στους "αμαθείς" φυσιολογικούς ανθρώπους, κάτι που τους είναι τόσο υπερβατικά σημαντικό ώστε έχουν απαλλαγεί από κάθε ηθικό περιορισμό. Είναι ένα ISIS, που έχει δώσει όρκο να ιδρύσει ένα αριστερό χαλιφάτο.

Αναρωτιέσαι γιατί η αριστερά δικαιολογεί τη βία; Επειδή πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο τους βοηθά την δεδομένη στιγμή. Σήμερα ξαφνικά είναι ok να ρίχνεις γροθιές σε έναν «ναζί». Αλλά το ζήτημα με τις γροθιές είναι ότι όποιος τους εναντιώνεται είναι ένας «ναζί».

Είναι φανατικοί, και το να μην παραδίνεσαι, με το να μην γονατίζεις, και με το να μην υπακούς, διαπράττεις ένα ασυγχώρητο αμάρτημα. Μόλις αψήφησες την Αριστερά, και θα πρέπει να πληρώσεις. Θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να χάσεις τη δουλειά σου, θα συκοφαντήσουν το όνομά σου, ακόμα και θα σε χτυπήσουν ή και θα σε σκοτώσουν - ό, τι χρειάζεται για να σε ‘σπάσουν’ και να τρομοκρατήσουν και τους άλλους έχοντας εσένα ως παράδειγμα του τι παθαίνει όποιος τους αψηφά.

Είδαμε πως έκαψαν το πανεπιστήμιο του Berkeley (λόγω Milo Yiannopoulos που φυγαδεύτηκε με αλεξίσφαιρο γιλέκο) και το πώς η αστυνομία που ελέγχεται από την αριστερή κυβέρνηση της Καλιφόρνιας στεκόταν και παρακολουθούσε καθώς Αμερικανοί πολίτες χτυπιόντουσαν βάναυσα από τον αριστερίστικο όχλο. Γιατί; Επειδή η Πολιτεία της Καλιφόρνιας εγκρίνει τη βία.

Η Αριστερά μπορεί να μην το λέει φωναχτά - τουλάχιστον όχι ακόμα - αλλά μην ξεγελιέσαι. Αν η βία είναι αυτό που χρειάζεται η Αριστερά για να επικρατήσει, τότε βία θα έχουμε.

Πώς απαντάμε;

Το πρώτο βήμα είναι να ξυπνήσεις. Άνοιξε τα μάτια σου. Δες τι συμβαίνει. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να εξαπατηθεί από μια ψευδή νοσταλγία για μια περίοδο πολιτιστικής ειρήνης που υπήρχε στο παρελθόν, γιατί στην ουσία υπήρχε επειδή εκείνη την εποχή, η αριστερά ήταν νικήτρια. Σε μισούν.

Κατάλαβε ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα προτού να γίνουν καλύτερα. Όσο και να το θέλεις η πολιτιστική / πολιτική πάλη δεν μπορεί να σταματήσει. Η θρησκεία τους τους λέει ότι είμαστε «ρατσιστές», «σεξιστές» και «ηλίθιοι ομοφοβικοί». Είναι δυνατόν να μας ανεχτούν; Είναι δυνατόν να επιτρέψουν ποτέ να μας αφήσουν να αποκτήσουμε δύναμη;

Δεν είναι. Η άρρωστη ιδεολογία τους και η ψεύτικη θεολογία τους απαιτεί να είμαστε ή υποδουλωμένοι ή εξοντωμένοι - δεν θα μας ανεχτούν και σίγουρα δεν θα επιτρέψουν να κατέχουμε τα ηνία της εξουσίας. Στο νέο μου βιβλίο “Peoples Republic(«Λαϊκή Δημοκρατία»), ήλπιζα ότι ο αιματοβαμμένος κατήφορος της Αριστεράς, θα καθίστατο άνευ αντικειμένου με τη νίκη των Ρεπουμπλικάνων το Νοέμβριο. Έκανα λάθος. Η Αριστερά έχει εντείνει τις προσπάθειές της.

Έτσι, το μόνο που μένει είναι ότι η μία πλευρά κερδίζει και η άλλη χάνει. Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ανακωχή, δεν υπάρχει πιθανότητα ισοπαλίας. Και το τρομακτικό είναι ότι η Αριστερά είναι τόσο ανόητη να καταλάβει ότι με το να ζορίζει συνεχώς τα πράγματα θα καταφέρει να κάνει ανθρώπους που έχουν όπλα και είναι κατηρτισμένοι σε αυτά, κάποια στιγμή να αντισταθούν. Όλα αυτά τα καλόπαιδα που έχουν μεγαλώσει μέσα σε μία νοοτροπία θριάμβου του στυλ «δεν μας σταματάει κανείς», δεν θεωρούν ότι υπάρχει πιθανότητα να υποστούν ήττα και μάλιστα ήττα σκληρή και οδυνηρή.

Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα την υποστούν. Κατανόησε τον εχθρό σου. Κατάλαβε ότι η Αριστερά θα αξιοποιήσει τις αρχές και το ήθος σου για να σε κάνει να αφοπλίσεις τον εαυτό σου - μεταφορικά και κυριολεκτικά. Μην παίζεις το παιχνίδι τους. Μην πέφτεις στα κατασκευασμένα αίσχη τους. Ποτέ μην υποχωρήσεις στα ψέματά τους, ποτέ μην πάρεις το μέρος τους εναντίον των ανθρώπων που υπερασπίζονται την ελευθερία σου. Πάνω απ’ όλα, παραδέξου την αλήθεια ότι αν τους αφήσουμε να κερδίσουν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας με μία τεράστια μπότα κολλημένη στο συλλογικό μας πρόσωπο.

Μας μισούν. Και καθώς έρχονται προς εμάς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εννοείς οτι οι έμποροι των όπλων, μας ετοιμάζουν έναν νέο εμφύλιο κάτω από τις ταμπέλες "δεξιός" και "αριστερός" για να πουλήσουν τα όπλα τους; αυτό προσπαθείς να μας πείς;

Ανώνυμος είπε...

Δείτε το βίντεο από το link. Οι εβραίοι παραδέχονται οτι είναι "πατέρες" της Αριστεράς και του Μαρξισμού...

http://kairoi-apostasias.blogspot.com/2017/01/Rabbivos-Twra-katalabaivete-giati-dev-didaskvwvtai-auta-sta-sxoleia-tou-Isranl-Poioi-grafouv-tnv-didaktea-uln-Oi-idioi-oi-aristeroi-Fusika-dev-9a-grapsouv-oti-o-Xitler-n9ele-va-skotwsn-tous-Ebraious-giati-eivai-oi-pateres-tns-aristeras-tou-mar3ismou.html

DUSTOFROAD είπε...

Εύγε για τις αλήθειες που έγραψες Κόκκινε Ουρανέ...ωμή αλήθεια επιτέλους...

ΗΛΙΑΚΟΣ είπε...

Ένα σχετικό άρθρο:
Η βία κινεί την Ιστορία. Ο ελληνικός λαός είναι διατεθειμένος να πολεμήσει; ή θα κάτσει να σαπίσει;
http://istoriakatoxis.blogspot.gr/2015/10/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

πρωτε ανωνυμε 9,02
δεν ειναι αριστερος εναντιον δεξιου
ειναι αριστερος εναντιον ανθρωπου(δεξιου κεντρωου φιλελευθερου εθνικιστη μεσαιου ακραιου ΜΗ αριστερου)!
οπως εγινε και στον μπολσεβικοπολεμο 41-49 που απο την μια ηταν οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες εαμοβουλγαροι και απο την αλλη οι ανθρωποι δηλαδη ολος ο ελληνικος λαος ενωμενος εναντιον της κοκκινης πανουκλας....σημερα οι αριστεροι εχουν και τους λαθρο μαζι τους που τους προτρεπουν και παροτρυνουν να σφαζουν ελληνες.
θα γινει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ο εσωτερικος πολεμος. εμεις οι ανθρωποι πρεπει να ειμαστε πανετοιμοι εναντι των αριστερων!

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Ώστε η αριστερά μας μισεί.
Ναι, και η δεξιά μάς λατρεύει, ε;

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Ώστε η Αριστερά μάς μισεί...

Και η Δεξιά μάς λατρεύει, ε;

Ανώνυμος είπε...

Οι αριστεροί θα πρέπει πολύ απλά να βάλουν την λογική τους πάνω από την ιδεολογία τους.
Ο σκοπός ΔΕΝ αγιάζει τα μέσα!
Δύσκολο να παραδεχθούν πως έκαναν λάθος για όλα οσα πίστευαν για την καλή αριστερά που παλεύει για τα δίκια του εργάτη, ενάντια στους τραπεζίτες και το κεφάλαιο, αλλά είναι η μοναδική λύση ...για να μην πουλήσουν όπλα οι έμποροι όπλων.

17 Φεβρουαρίου 2017 - 12:51 μ.μ.
κεντρωου φιλελευθερου μεσαίου σοσιαλιστές κεντροδεξιοί κεντροαριστεροί

Ολοι αυτοί που αναφέρεις είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ της δεξιάς κοσμοθεώρησης και υπέρ της αριστεράς για αυτό και δέχονται οι αριστεροί να συνδιαλέγονται μαζί τους.
Αυτά που ανέφερες -για συμμοριτοπόλεμο- δεν θα ακούσεις ΠΟΤΕ από όλους αυτούς. Απεναντίας...
Οι "διαφορές" τους είναι μόνον στα οικονομικά στις μεταρυθμίσεις που λένε και στα αριστερά ΜΜΕ.
Για τους ηγέτες τους ο στόχος είναι οι ίδιος.
Κομμουνιστική παγκοσμιοποίηση!

Σκλάβοι με κάρτες ...για τον έλεγχο της φοροδιαφυγής.
Καπιταλισμός κομμουνισμός οι δύο όψεις ενός νομίσματος.
Δεν λένε τυχαία οι κομμουνιστές πως η νομοτελειακή κατάληξη του καπιταλισμού είναι ο κομμουνισμός, χωρίς ουσιαστικό αντίλογο από τους καπιταλιστές. Απεναντίας τιμούμε τους αγώνες της αριστεράς...

Για όλους αυτούς οι υπήκοοι - ιθαγενείς και μη - είναι μια μάζα για να "παράγουν φόρους" για τους παγκόσμιους ηγέτες τους τραπεζίτες με τους ιδίους στον ρόλο του φοροεισπράκτορα.

Οι αστοί θα μας δώσουν το σχοινί για να τους κρεμάσουμε είπε ο Λένιν...ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ!!!

Ας ανοίξουμε τα μάτια μας όλοι μας...
ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχουν ανθρωποι αριστεροι και δεξιοι
υπαρχουν δεξιες και αριστερες τσεπες με λεφτα

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο 18 Φεβρουαρίου 2017 - 9:20 π.μ.

Πως δεν υπάρχουν άνθρωποι "Αριστεροί και Δεξιοί"?
Δυστυχώς δεν είναι μόνο θέμα "αριστερής και δεξιάς" τσέπης.

Όταν οι Μπολσεβίκοι στην Ρωσία κατέσφαζαν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ...φτάνανε στο σημείο να ρωτάνε:

Απειλούσαν με το όπλο στο κεφάλι (με συνοπτικές διαδικασίες) και ρωτούσαν τους Ορθοδόξους Χριστιανούς στην Ρωσία οι "Αριστεροί" Μπολσεβίκοι
- "Πιστεύεις στον Θεό"
- "Ναι" (απαντούσε ο δέσμιος και φυσικά μελλοθάνατος Ορθόδοξος Χριστιανός που δεν ήθελε να αρνηθεί την πίστη του)
- Μπάμ..!!! Σφαίρα στο κεφάλι και...πάμε στον επόμενο..!!!

Αυτό εμένα ΔΕΝ μου κάνει "απλώς" "αριστερή και δεξιά τσέπη"...!!!
Μου κάνει ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ, όταν έχει την εξουσία..!!!

Μην ξεχνάμε και το "ΠΟΙΟΣ" δημιούργησε την "Αριστερά" (οι εβραίοι..!!! Αφού το παραδέχονται και οι ίδιοι στο βίντεο που ειδαμε για τον Χίτλερ κλπ)

Άλλωστε και στον Μεσαίωνα τους ύπουλους εβραίους που διαρκώς υπέσκαπταν τα πάντα (για να καταφέρουν σήμερα να κυριαρχήσουν παγκοσμίως προκειμένου να φέρουν τον "δικό τους Μεσία" τον Αντίχριστο) κυνηγούσαν οι καθολικοί και κάνανε την λεγόμενη "Ιερά Εξέταση"...!!!

Γιαυτό οι εβραίοι "Χρηματοδότησαν" το ταξίδι του Χριστόφορου Κολόμβου κλπ για να "ανακαλύψουν" την Αμερική...!!!

http://edition.cnn.com/2012/05/20/opinion/garcia-columbus-jewish/


Βλέπουμε πάντως οτι γενικώς οι "αριστεροί" έχουν μια τάση στην "αθεϊα" και άλλοι κρυφά και άλλη φανερά έχουν ένα ιδιαίτερο μίσος για τους Χριστιανούς γενικά σε στυλ "τους χριστιανούς θα έπρεπε να τους ρίξουμε να τους φάνε τα λιοντάρια" (πράγμα επίσης "χαρακτηριστικό" στους εβραίους που μισούσαν τον Χριστό αφάνταστα πολύ, γιαυτό και τον σταύρωσαν)

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον δεν έχουμε μάθει και ούτε θέλουμε να συζητάμε , δεν μας φταίνε οι έμποροι όπλων …
Οποίος έχει ΜΗ αριστερή κοσμοθεώρηση είναι φασίστας και ναζί!
Ούτε θέλουμε να καταλάβουμε πως έτσι μας πάνε κατευθείαν σε κομμουνιστική ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΗ δηλαδή δικτατορία , με ευρώ η οβολό ελάχιστη σημασία έχει η τυραννία …και θα φταίνε οι ναζί , οι έμποροι όπλων και όλοι οι άλλοι!
Ναι οι έμποροι όπλων μας φταίνε οι Εβραίοι οι Μουσουλμάνοι οι Γερμανοί οι Άγγλοι και όλοι οι άλλοι!
Εμείς ΠΟΤΕ!

Κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη…από συνθήματα άλλο τίποτα !
Άγνωστη για εμάς η φράση «Εάν δεν το θέλουν οι γιοί μου, δεν γίνεται κανένας πόλεμος».

Προχθές έλεγε ένας αριστερός:
Εάν είχαμε κομουνισμό θα είχαν κρατικοποιήσει την τράπεζα της Ελλάδος, δεν θα την είχαν οι τραπεζίτες. Δεν θέλουμε ούτε καν να μάθουμε τι έγινε με την εθνική τράπεζα της Ρωσίας το 1917 , κατά την επανάσταση …του προλεταριάτου!!!
Oύτε τους "συμβούλους" της κομουνιστικής κυβέρνησης μας θέλουμε να δούμε!

Ρωσία, η μάχη των μαχών

http://www.analyst.gr/2016/04/19/rosia-i-maxi-ton-maxon/2/


Εξου και η αριστερά σε μισεί …


Ακόμα και έτσι , υλιστικά = αριστερά , να το δούμε –εντελώς αντίθετα από την δεξιά ιδεαλιστική κοσμοθεώρηση , (καλό αλλά άνευ ουσίας το “σύγχρονο όπλο- κόλπο” , δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά, όλοι ίδιοι είναι. Όλοι ίδιοι είναι εντός του σοβιετικού κοινοβουλίου, αυτό μάλιστα.) το ζητούμενο είναι πως παράγεται το χρήμα μέσα στις τσέπες.

Η δεξιά τσέπη γεμίζει από την πραγματική εργασία και η αριστερή από την αναδιανομή!
Δηλαδή από την ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΛΩΝ των υπηκόων που εργάζονται και παράγουν, προς όφελος αυτών που “αναδιανέμουν” και γεμίζουν τις ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ τσέπες τους από τον ιδρώτα των προλεταρίων ανεξαρτήτως ιδεολογικού η άλλου χρώματος.

Ας τολμήσει να πει κάποιος πολιτικός πως είναι εναντίον της αριστερής αναδιανομής και τότε θα δούμε – το βλέπουμε εδώ και σαράντα χρόνια - πως θα πέσουν επάνω του οι δημοσιολαλουντες …που τόσο πολύ μας αγαπούν!
Το φασίστας και ναζί θα πάνε σύννεφο από όλους όσους μας διοικούν και υπεραγαπούν τους φτωχούς , για να μην λεμέ μας μισούν , από όσους μας διοικούν!

Ανώνυμος είπε...

Η αριστερά σε μισεί.
Το λέει η ίδια η μαρξιστική ιδεολογία της, δεν το λέει ο αρθρογράφος!

Μίσος ταξικό...
“Μίσος ταξικό κ@φαλες πατριώτες στην εθνική ενότητα είμαστε προδότες”

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Το μίσος είναι η έντονη αντιπάθεια, η απέχθεια για κάποιον και η σφοδρή επιθυμία να του κάνεις κακό.
Είναι πάθος της ανθρώπινης ψυχής, το οποίο διαρκεί πολύ και δεν ικανοποιείται ποτέ, αντίθετα τρέφει την κακία και την έχθρα για να βλάψει.
Ο άνθρωπος που κατέχεται από μίσος χάνει την αυτοκυριαρχία του, γίνεται ηθικά ανελεύθερος, κάνει αδικίες, πράξεις βίαιες, που βλάπτουν τον ίδιο και το σύνολο.
Γεννά πολλά κακά, όπως την βία, το έγκλημα, τις αντεκδικήσεις, και οδηγεί σε πράξεις αντικοινωνικές. Είναι πάθος, που φέρνει τη διχόνοια, τη δυστυχία και οδηγεί σε καταστροφή

Το αντίθετο ακριβώς της Χριστιανικής ορθόδοξης θρησκείας μας, του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού μας , τον οποίο οι αριστεροί ονομάζουν …σκοταδιστικό.
Αγαπάτε αλλήλους.

ταυτα λελαληκα υμιν ινα η χαρα η εμη εν υμιν μεινη και η χαρα υμων πληρωθη
12 αυτη εστιν η εντολη η εμη ινα αγαπατε αλληλους καθως ηγαπησα υμας
13 μειζονα ταυτης αγαπην ουδεις εχει ινα τις την ψυχην αυτου θη υπερ των φιλων αυτου
14 υμεις φιλοι μου εστε εαν ποιητε οσα εγω εντελλομαι υμιν
15 ουκετι υμας λεγω δουλους οτι ο δουλος ουκ οιδεν τι ποιει αυτου ο κυριος υμας δε ειρηκα φιλους οτι παντα α ηκουσα παρα του πατρος μου εγνωρισα υμιν
ταυτα εντελλομαι υμιν ινα αγαπατε αλληλους
18 ει ο κοσμος υμας μισει γινωσκετε οτι εμε πρωτον υμων μεμισηκεν
19 ει εκ του κοσμου ητε ο κοσμος αν το ιδιον εφιλει οτι δε εκ του κοσμου ουκ εστε αλλ εγω εξελεξαμην υμας εκ του κοσμου δια τουτο μισει υμας ο κοσμος…
αλλ ινα πληρωθη ο λογος ο γεγραμμενος εν τω νομω αυτων οτι εμισησαν με δωρεαν
https://www.wordproject.org/bibles/gk/43/15.htm

Ο Θεός μας έπλασε ελεύθερους .Η επιλογή είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ…

Ανώνυμος είπε...

Το ωραίο είναι πως πολλοί Ελληνες θεωρούν δεξιά την Ν.Δ. και τους ΑΝΕΛ. Δεν έχουν καταλάβει τίποτα ακόμα περί σοβιετίας, για την κομμουνιστική μεταπολίτευση. Φεύγουν από τους αριστερούς κομμουνιστές και πέφτουν στην αγκαλιά των (κρυπτοκομμουνιστών) αριστερών (νουδου και λοιπών) που όπως λέει και το άρθρο μας μισούν…

Ψήφο στα φανερά κομμουνιστικά σοσιαλΗστικά κόμματα , μέχρι να παγώσει η κόλαση , μέχρι να καταλάβει και ο τελευταίος Ελληνας τι σημαίνει δεξιά!
Διότι το παραμύθι να βγει η “δεξια” Ν.Δ. για να κάνει και πάλι ΔΗΘΕΝ φιλολαϊκή αντιπολίτευση η αριστερά ΚΟΥΡΑΣΕ τον κάθε έναν που σκέπτεται λογικά!
Ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός χάνεται - μαζί και οι Ελληνες - και βάλλεται πανταχόθεν. Αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί ΠΟΤΕ εάν η Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ήταν δεξιά κόμματα!!!
Απλή λογική…



Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΠΟΥΓΑ - ΑΘΩΩΝ ΑΙΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΩΡΙΑΣ 1943-1944

Λευκή Τρομοκρατία: εναντίον ενόχων εγκληματιών ή αθώων αγωνιστών;
Όπως για τα περισσότερα γεγονότα της δεκαετίας 1940-49, υπάρχουν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες καταγραφές για την καταδίωξη μελών του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΟΠΛΑ/ΚΚΕ το 1945-46, και που πέρασε στην Ιστορία με το όνομα «Λευκή Τρομοκρατία». Εγώ, από τη δική μου έρευνα έχω καταλήξει στην άποψη ότι τουλάχιστον στην Πελοπόννησο στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα θύματα ήταν ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί εγκλημάτων την περίοδο της ΕΑΜοκρατίας και Κόκκινης Τρομοκρατίας του 1943-44 και όχι απλά και αθώα μέλη του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΚΚΕ. Εν αντιθέσει, στην Αριστερή ιστοριογραφία τα εγκλήματα των θυμάτων της Λευκής Τρομοκρατίας δεν αναφέρονται ποτέ, και όλα τα θύματα παρουσιάζονται ως «αγωνιστές της Αντίστασης»!
Ένα καλό παράδειγμα είναι ο Κωνσταντῖνος Στασινός (ἤ καπετάν Σφελίδας) που αναφέρεται στο ποστ για την εκτέλεση των 5 δασκάλων της Αρκαδίας. Ο ίδιος άνθρωπος αναφέρεται και εδώ: «..«...Ὁ ἀνθυπολοχαγός Κων. Σαραντόπουλος εἶχε συλληφθεῖ μαζί μέ ἄλλους 12 συμπατριῶτες του Ἀρκάδες τόν Νοέμβριο 1943 μετά τή διάλυση τοῦ Ελληνικού Στρατού (ΕΣ). Εἶχαν προωθηθεῖ στό χωριό Ζέλι γιά ἐκτέλεση ἀπό τήν Πολιτοφυλακή τοῦ ΕΑΜ. Ἐκεῖ, ἕνας ἀπό τούς «ὑπεύθυνους» τοῦ ΕΑΜ ἦταν ὁ Δημήτριος Γεωρ. Μπίσιας, ὁ ὁποῖος εἶχε τόν ἀνθυπολοχαγό διμοιρίτη του στήν Ἀλβανία καί προσεφέρθει νά τόν βοηθήσει νά φύγει. Ὁ Σαραντόπουλος τοῦ ἀπήντησε: «Μοῦ εἶπε ὁ Στασινός, ὅτι θά μᾶς ἀφήσουν αὔριο». Τήν ἑπομένη τούς ἔσφαξαν μέ ἀρχι-ἐκτελεστή τόν Στασινό..»
Ο Στασινός (καπετά Σφελίδας), ἀπό τό χωριό Ἀρβανιτοκερασιά Αρκαδίας, ήταν ἀπό τίς πλέον ἐγκληματικές φυσιογνωμίες τοῦ ΕΛΑΣ Ἀρκαδίας,. Ὅταν βασάνιζε κρατούμενους, τούς ἀπειλοῦσε ὅτι θά τούς γδάρει τό δέρμα σέ «σφελίδες», ὅπως τά σφαγμένα χοιρινά! Την περίοδο της Λευκής Τρομοκρατίας εἶχε τέλος ἀνάλογο τῶν ἐγλημάτων του. Μετά τή Βάρκιζα κρυβόταν σάν ἀγρίμι στά δάση γύρω ἀπό τό χωριό του. Στίς 12 Μαΐου τοῦ 1945, συγγενεῖς θυμάτων καί βασανισμένων ἀπό τά γύρω χωριά, μαζί μέ ἐθνοφύλακες καί σκυλιά τόν κύκλωσαν καί τόν ἔπιασαν τραυματία ἀλλά ζωντανό. Στό χωριό τόν πῆγαν νεκρό καί εἶπαν ὅτι αὐτοκτόνησε. Ἐπάνω του βρέθηκε ἡμερολόγιο, στό ὁποῖο εἶχε καταχωρήσει 280 δολοφονίες!
Σε πολλά βιβλία καπεταναίων και απολογητών της Αριστεράς αναφέρεται ως «αξιωματικός του ΕΛΑΣ, ηρωϊκός αγωνιστής της Αντίστασης και τραγικό θύμα των παρακρατικών». Ούτε λέξη για την πραγματική δράση του και τα εγκλήματά του! .

ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ 21 ου ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ 1940-1949 ΑΠΟ ΤΗΝ 70ΧΡΟΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ

Ανώνυμος είπε...

δημοκρατικο-λιμπεραλ φεμινιστικο και κομμουνιστικο συστημα είναι τα νουδου κόμματα στην ευρώπη απλά φοράνε γραβάτες .

Και επειδή είναι όλοι τους κομπλεξικοί απέναντι στους δηλωμένους 'αριστερούς' παραμένουν της σφαλιάρας.

Η Νδ ήταν πάντα μία συνιστώσα του Σύριζα αλλά δεν το έχουν ούτε οι ίδιοι καταλάβει

όπως μία συνιστώσα του ΚΚΕ ήταν και ο Καραμανλής το 1950

Το 21ο αιώνα θα ολοκληρωθεί η παραγματική συγγραφή της πολιτικής Ιστορίας της Ευρώπης

αφού πρώτα τελειώσουμε με τον Μαρξιστικό-Υλιστικό Μύθο.
θα πάρει δυστυχώς 100δες χρόνια αυτό και μόνο οι Ανθρωποι που υπακούουν το Θεϊκό πρόγραμμα θα προσφέρουν σε όλους

Ευχαριστώ