Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

ΒΕΛΓΙΟ: Eταιρία εμφύτευσε μικροτσίπ σε εργαζόμενους!

Αντιδράσεις που κάνουν λόγο για μαρκάρισμα των εργαζομένων σαν να είναι ζώα έχει εγείρει η είδηση ότι εταιρία στο Βέλγιο εμφύτευσε σε οκτώ υπαλλήλους της μικροτσίπ!

Ο λόγος για την εταιρία ψηφιακού marketing Newfusion, η οποία αποφάσισε να μετατρέψει το σώμα των υπαλλήλων της σε κλειδιά-πασπαρτού τόσο για τις πόρτες όσο και για τους υπολογιστές.

Τα μικροτσίπ αυτά, τα οποία, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας «Le Soir», έχουν το μέγεθος κόκκου ρυζιού, κοστίζουν 100 ευρώ το ένα και εμφυτεύονται ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα.

Αν και διευκρινίζεται ότι η εμφύτευσή του έγινε μόνο σε εργαζομένους που έδωσαν τη συγκατάθεσή τους, δεν ήταν λίγοι αυτοί που είπαν ότι αυτή η διαδικασία εξομοιώνει τους ανθρώπους με ζώα ή ακόμα χειρότερα με αντικείμενα που έχουν barcode.

«Είναι ένας πραγματικός κίνδυνος. Αστυνομεύονται πια οι εργαζόμενοι από τα βάθη της σάρκας τους. Είναι ένα εργαλείο απόλυτου ελέγχου. Μπορεί κανείς να ξέρει τι ώρα αρχίζει τη δουλειά ο υπάλληλος και τι ώρα κάνει διάλειμμα για τσιγάρο» σχολιάζει ο Alexis Deswaef, πρόεδρος οργάνωσης προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

από την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (4/2/2017) & σε βελγικό site 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρε κοκκινε ουρανό και συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά σου.

Ένα άσχετο με το θέμα ζήτημα. Έχεις διαβάσεις για το Coudenhove-Kalergi Plan εναντίον των Ευρωπαίων; Είναι μύθος η πραγματικότητα; Μπορείς να ρίξεις,μέσω άρθρου, λίγο φως;
Διάβασα άπειρα άρθρα στην αγγλική γλώσσα σχετικά με το θέμα, αλλά εμπιστεύομαι την κρίση σου περισσότερο φυσικά..

Σωτήρης

ikonsgr είπε...

Δυστυχώς Σωτήρη, το σχέδιο καλέργι,είναι ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΟ και ΑΛΗΘΙΝΟΤΑΤΟ:

http://redskywarning.blogspot.gr/2013/01/coudenhove-kalergi.html

Ως "θεωρίες συνωμοσίας" το βλέπουν όλοι οι "πολιτικά ορθώς σκεπτόμενοι", που τους τρώει η άγνοια,η ανοησία και απόλυτη υιοθέτηση και φανατική υπεράσπιση αυτού που τους ταϊζει κάθε νεοταξίτικη "Αυθεντία" του μισανθρωπισμού και της αθεϊας....