Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Πέθανε

«Άλλα ο κόσμος σήμερα είναι πιο έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερ-εθνική κυριαρχία μιας διανοούμενης ελίτ και διεθνών τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που δοκιμάστηκε τους προηγούμενους αιώνες» - David Rockefeller (5 Ιουνίου 1991 - Σύνοδος Λέσχης Bilderberg, Μπάντεν-Μπάντεν Γερμανία). 

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας πέθανε ο διάσημος χρηματοδότης David Rockefeller (Ντέιβιντ Ροκφέλερ) στον ύπνο του στο σπίτι του στο Pocantico Hills της Νέας Υόρκης.

Ήταν 101 ετών.

Ο David Rocjkefeller ήταν ο πατριάρχης της οικογένειας Rockefeller από το 2004 με προσωπική περιουσία που εκτιμάται ότι ισοδυναμεί με περισσότερα από 26 δισ.
Rockefellers: John D Sr, John D Jr, David, John D III, Laurance, Winthrop, Nelson & Jay.
Οι Rockefeller είναι μια από τις πιο ισχυρές βιομηχανικές και οικονομικές οικογένειες της Αμερικής που εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ από τη Γερμανία. Αν και πολλοί έχουν υποστηρίξει ότι η οικογένεια είναι εβραϊκής καταγωγής, αυτό δεν έχει αποδειχθεί αδιαμφισβήτητα. Στην πάροδο των ετών κάποια μέλη από την δυναστεία των Rockefeller παντρεύτηκαν με μέλη διαφόρων εβραϊκών οικογενειών.

Η γενική παραδοχή είναι ότι η οικογένεια Rockefeller είναι γερμανικής καταγωγής, τουλάχιστον στο βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί. Ο πρόγονός τους ο οποίος μετακόμισε από την Ευρώπη το 1732 ήταν ο Johann Peter Rockefeller, που ήρθε στις ΗΠΑ από αυτό που είναι γνωστό σήμερα ως Westerwald, στη Ρηνανία-Παλατινάτο της Γερμανίας. Το όνομά τους προέρχεται από μια πόλη στο Feldkirchen του Neuwied που ονομάζεται Rockenfeld, κοντά στο μέρος που ο Johann Peter Rockefeller γεννήθηκε. 

Μερικοί θεωρούν ότι ήταν απόγονος Γάλλων Ουγενότων, ωστόσο αυτό είναι απίθανο, επειδή το όνομα Rockenfeld καταγράφεται στην περιοχή πολύ πριν οι Καλβινιστές καταφύγουν στη Γαλλία το 1685. Ο αρχαιότερος γνωστός πρόγονός τους είναι ο Goddard Rockenfeller που γεννήθηκε το 1590. 

Ορισμένοι έχουν ισχυριστεί ότι ήταν εν μέρει εβραϊκής καταγωγής. Ο ισχυρισμός αυτός απορρέει από την αναφορά των Ροκφέλερ σε δύο βιβλία, το “The Grandees: America's Sephardic Elite” (Οι Μεγιστάνες. Σεφαραδίτες Ελίτ της Αμερικής) του Stephen Birmingham και "Americans of Jewish Descent” (Αμερικανοί Εβραϊκής Καταγωγής) του Malcolm Sten. Ωστόσο, αυτό αναφέρεται σε έναν συγκεκριμένο γόνος της οικογένειας, και όχι στους Ροκφέλερ ως σύνολο. Ο Godfrey Stillman Rockefeller παντρεύτηκε την Helen Gratz, που ήταν Εβραία το 1923 και απέκτησε επτά παιδιά. Ήταν εγγονός του συν-ιδρυτή της Standard Oil, William Rockefeller.

ΦΩΤΟ: Ο John D. Rockefeller ο πρεσβύτερος και ο John D. Rockefeller Jr., ο παππούς και ο πατέρας του Ντέιβιντ Ροκφέλερ.
Η προέλευση του πλούτου της οικογένειας προέρχεται από τους αδελφούς και μεγιστάνες του πετρελαίου John D. Rockefeller του πρεσβύτερου και William Rockefeller, οι οποίοι ίδρυσαν και διηύθυναν την εταιρεία Standard Oil, που αρχικά δημιουργήθηκε το 1870. Καθώς η σημασία της κηροζίνης και της βενζίνης αύξανε, ο John D Rockefeller έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και ο πρώτος Αμερικανός που είχε περισσότερα από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια. 

Ο David Rockefeller υπήρξε μέλος των πιο ισχυρών υπερεθνικών μυστικοπαθών κοινωνιών και οργανώσεων, την επιρροή των οποίων η πολιτική, οικονομική και μιντιακή ελίτ της Δύσης εκμεταλλεύτηκε για να επηρεάσει τον πολιτικό προσανατολισμό της Δύσης. Ένα παράδειγμα είναι η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council of Foreign Relations ή CFR), στο οποίο διετέλεσε επίτιμος πρόεδρος.

Το 1954, ο David Rockefeller επελέγη από τον πρόεδρο Eisenhower (μέλος του CFR) ως ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Λέσχης Bilderberg. Πολλοί ερευνητές προσδίδουν στα ετήσια μυστικά συνέδριά της έναν ρόλο συμμετοχής στη θεμελίωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) και στη διευκόλυνση της σχεδίασης μίας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Ο David Rockefeller, που συμμετείχε μέχρι τα βαθιά γεράματα, επέμενε, φυσικά, ότι η Λέσχη Βilderberg δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία «ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ομάδα συζητήσεων».

Η οικογένεια Rockefeller μπλέχτηκε στην διαμάχη φονταμενταλιστών-μοντερνιστών μέσα στον αμερικανικό Προτεσταντισμό, που ξεκίνησε στις αρχές του 20ου αιώνα. Ο John D. Rockefeller, Jr. βοήθησε να χρηματοδοτηθεί η φιλελεύθερη-μοντερνιστική πλευρά, ιδίως μέσω του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου των Εκκλησιών που ιδρύθηκε το 1908, το οποίο προώθησε το λεγόμενο «κοινωνικό ευαγγέλιο» (κατόπιν επιρροής μαρξιστών). Μερικοί συντηρητικοί Πρεσβυτεριανοί, όπως ο Gary North στο βιβλίο "Crossed Fingers: How the Liberals Captured the Presbyterian Church”, για την κατάληψη της πρεσβυτεριανής εκκλησίας από τους φιλελεύθερους / λίμπεραλ αναγνωρίζει μεγάλο μέρος της ευθύνης για τη νίκη τους και την άνοδο του λεγόμενου «mainline Προτεσταντισμού», στους Ροκφέλερ. 
Με τον Χένρι Κίσσινγκερ
Περαιτέρω, ο Rockefeller ήταν γνωστός ως «φιλάνθρωπος» και χρηματοδότησε διάφορες οργανώσεις φιλο-εβραϊκών, φιλο-μεταναστευτικων και αντι-λευκών συμφερόντων, όπως η Anti-Defamation League, Hillel: The Foundation for Jewish Campus Life, Jewish Board of Family and Children’s Services, Inc., Jewish Braille Institute International, Jewish Federation of Palm Beach County — Women’s Division, Jewish Museum, National Immigration Forum (Εθνικό Φόρουμ για τη Μετανάστευση) και Southern Poverty Law Center.

Οι ερευνητές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης θεωρούν ότι τα μέλη της οικογένειας Rockfeller βρίσκονται ανάμεσα στους κύριους παίκτες, εάν δεν πρόκειται για τους πρωταρχικούς αρχιτέκτονες και ταμίες, πίσω από το περιβόητο μυστικό σχέδιο καθιέρωσης μιας, δικτατορικού τύπου Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Στη δεκαετία του ‘70, ο Garry Allen στο βιβλίο του “The Rockefeller File”, υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι ο κύριος στόχος των Rockefeller είναι η δημιουργία μιας «Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που θα ελέγχει ολόκληρη την ανθρωπότητα». 

Παρομοίως, το 2002 ο τέως Γ.Γ. του ΟΗΕ, Kofi Annan, σε μία τελετή υπογραφής της νέας αυτοβιογραφίας του David, με τίτλο “Memoirs” («Απομνημονεύματα») στα κεντρικά γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, χαιρέτησε τη συμβολή του πλουτοκράτη στην παγκόσμια τάξη: 

«Πιστεύω ότι χωρίς διεθνιστές, όπως εσείς, το διεθνές σύστημα που επιχειρήσαμε να χτίσουμε, το διεθνές σύστημα που έχουμε σήμερα, δεν θα ήταν εδώ. Έτσι, σε ευχαριστούμε πολύ David!».

Όπως και ο πατέρας του και ο αδελφός του Nelson, ο David Rockefeller θεωρούσε το έθνος-κράτος «ένα θεσμό που πεθαίνει». 
Στην αυτοβιογραφία του, “Memoirs”, του 2002 ο Rockefeller έγραψε:

«Για περισσότερο από έναν αιώνα ιδεολογικοί εξτρεμιστές και από τα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος έχουν πιαστεί από περιστατικά με μεγάλη δημοσιότητα όπως την συνάντηση μου με τον Κάστρο προκειμένου να επιτεθούν στην οικογένεια Rockefeller για την υπέρμετρη επιρροή που ισχυρίζονται ότι έχουμε πάνω στους αμερικανικούς πολιτικούς και οικονομικούς θεσμούς. Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής κλίκας που εργάζεται κατά των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως «διεθνιστές» και ότι συνωμοτούμε με άλλους σε όλο τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή - έναν κόσμο, αν θέλετε. Αν αυτή είναι η κατηγορία, δηλώνω ένοχος και είμαι περήφανος γι' αυτό».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / εδώ, εδώ, εδώεδώ κι εδώ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χοῦς εἶ καί εἰς χοῦν ἀπελεύσει. Το μόνο που απομένει από αυτόν είναι το μίσος του για όλη την ανθρωπότητα εκτός από την εβραϊκή φυλή.

Πάντως, μου κάνει εντύπωση ότι όλοι αυτοί γίνονται μεν φιλάνθρωποι, αλλά ακόμη και η φιλανθρωπία τους έχει έναν σατανικό σκοπό και μερικές φορές κρύβει εκατόμβες νεκρών. Πάρτε τον Σόρος. Φιλανθρωπίες προς τις οργανώσεις που συνδέονται με τον ISIS στη Συρία, φιλανθρωπίες και προς τις οργανώσεις που υποδέχονται τους μετανάστες στην Ευρώπη. Τόση φιλανθρωπία δεν αντέχεται. Συγγνώμη, αλλά ο θάνατος τέτοιων ανθρώπων είναι μάλλον ανακούφιση για εκατομμύρια ζωντανούς.

Ανώνυμος είπε...

David Rockfeller:
"Rez plz"

iskenderani είπε...

Θα ειναι μακρυς και επιπονος ο δρομος για απαλλαγη απο τον βραχνα της παγκοσμιοποιησης και της επαναφορας μιας φεουδαρχικης Νεας Ταξης Πραγματων ...Προπαντος χρειαζεται ενημερωση και Παιδεια ...

Ανώνυμος είπε...

λενε οτι εκανε 7 μεταμοσχευσεις καρδιας ,και αναρωτιεμαι ποσοι πεθαναν για να βρεθει συμβατοτητα;.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ήμουν μαθήτης στο Λύκειο ρώτησα τον θεολόγο γιατί υπάρχει ο θάνατος.
Για να μη διαιωνίζεται το κακό ήταν η απάντηση ανάμεσα στις υπόλοιπες αιτιολογήσεις.

konion είπε...

Αὐτὰ περὶ μεταμοσχεύσεων δούλεμα εἶναι, πόσοι μὲ μεταμόσχευσι καρδιᾶς ἔφθασαν καὶ ἔκλεισαν τὰ 101 καὶ μπῆκαν στὰ 102; Ἁπλῶς ὁ τύπος εἶχε γερὴ κρᾶσι. Ἄνθρωπος τοῦ καιροῦ του ἦταν μὲ πολλὰ χρήματα, τίποτε παραπάνω.

Ἔτσι κι ἀλλιῶς τὸ μοντέλλο τῆς παγκοσμιοποιήσεως δὲν πάει καλά, σκοντάφτει, ὅπως καὶ ὁ κομμουνισμός - σοσιαλισμὸς σὲ ἀνθρωπολογικὲς παραμέτρους.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχχαχα τι μου θυμισες τωρα...

akrovolistis είπε...

Τα 26 δις περιουσίας, είναι το επίσημο νούμερο. Νομίζω ότι το ποσό της περιουσίας είναι υπερπολλαπλάσιο. Επίσης θεωρείται ο Ροκφέλερ με τον Ροθτσιλντ ως οι "Βασιλείς της Οικονομικής Ελίτ" που ρυθμίζουν τα πάντα στον κόσμο. Κατέχουν το τραπεζικό σύστημα το οποίο μέσω της απελευθέρωσής του λόγω του Νεοφιλελευθερισμού (του οικονομικού συστήματος της Νέας Εποχής), αγοράζει και κατακτά τα κράτη μέσω οικονομικών πολέμων. Το ΔΝΤ είναι το βασικό του όργανο. Όπως και οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις που χρεοκοπούν τα κράτη για να τα προσφέρουν στην Οικονομική Ελίτ.
Σχετικά με τους Βασιλείς της Ελίτ, υπάρχει ένα οικονομικό άρθρο στο analyst.gr
http://www.analyst.gr/2015/05/31/oi-vasileis-tis-elit-b/