Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Το Ισραήλ αρνείται να δεχτεί πρόσφυγες (ξανά)

Το Ισραήλ αρνήθηκε και πάλι να δεχθεί οποιονδήποτε αριθμό προσφύγων από τη Συρία, αν και το υπουργείο εξωτερικών του χρηματοδοτεί την προσφυγική-εισβολή της Ευρώπης, και εβραϊκές οργανώσεις στην Αμερική και Ε.Ε αποτελούν μέρος του ευρύτερου αριστερού συνασπισμού που απαιτεί όλα - εκτός του Ισραήλ - τα κράτη να δεχτούν πρόσφυγες.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, ο ισραηλινός υπουργός Ενέργειας Yuval Steinitz είπε ότι «το Ισραήλ είναι διατεθειμένο να συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια στα θύματα (τραυματίες) από τον πόλεμο στη Συρία, αλλά σίγουρα δεν θα δεχθεί καθόλου πρόσφυγες».

Ο υπουργός έδωσε την εξήγηση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης σε ισραηλινό ραδιόφωνο, ότι αν το Ισραήλ δεχόταν Σύριους αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει την Παλαιστινιακή Αρχή να ανανεώσει το αίτημά της, το Ισραήλ να δεχθεί Παλαιστίνιους από τη Συρία, συνεχίζει το άρθρο.

«Θα πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ δύο πραγμάτων», είπε ο Steinitz. «Το να περιποιείσαι  τραυματισμένους ανθρώπους είναι ένα πράγμα, το να δεχθείς ανθρώπους ως πολίτες στην χώρα σου είναι κάτι εντελώς διαφορετικό».

Οι Times of Israel στη συνέχεια αποκαλύπτουν ότι από το 2013, «το Ισραήλ έχει ήσυχα αναλάβει 3.000 Συρίους τραυματίες που βρέθηκαν κατά μήκος των συνόρων στο Ισραήλ για ιατρική περίθαλψη σε ειδικά νοσοκομεία ή σε ισραηλινά ιατρικά κέντρα».

Όλα αυτά τα «θύματα» προέρχονται, φυσικά, από τους αντι-κυβερνητικούς «αντάρτες» -με άλλα λόγια, τις συνδεδεμένες με το ISIS ομάδες.

Ο Steinitz ήταν ανένδοτος στο ότι στους Σύριους θα πρέπει να δίνεται ιατρική βοήθεια από το Ισραήλ αλλά να μην τους δοθεί ιθαγένεια.

«Υπάρχουν αρκετές χώρες στον κόσμο που μπορούν να πάρουν πρόσφυγες και να τους κάνουν πολίτες», είπε.

Το Ισραήλ ανησυχεί επίσης ότι μια τέτοια πράξη θα αναζωπυρώσει το αίτημα που προέρχεται από παλαιστίνιους ηγέτες να λάβει το Ισραήλ Παλαιστίνιους από τη Συρία. Το Ισραήλ είχε συμφωνήσει να το πράξει κατά το παρελθόν, με την προϋπόθεση ότι οι εισερχόμενοι Παλαιστίνιοι να παραιτηθούν από τις αξιώσεις τους να «επιστρέψουν» εντός των συνόρων του Ισραήλ. Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς απέρριψε την ισραηλινή απαίτηση, και δεν επιτεύχθηκε συμφωνία σχετικά με την έγκριση για επιστροφή Παλαιστινίων από τη Συρία.

«Κατά την δική μας άποψη, δεν είμαστε μια οποιαδήποτε συνηθισμένη χώρα. Οι Παλαιστίνιοι προσπαθούν συνεχώς να φέρουν Παλαιστίνιους και Άραβες να κατοικήσουν εδώ στο Ισραήλ», δήλωσε ο Steinitz.


«Ο κόσμος είναι ένα μεγάλο μέρος. Το να δεχτούμε τραυματίες Σύριους, σίγουρα ναι. Το να δεχτούμε κατοίκους από τη Συρία, σίγουρα όχι»

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

sta είπε...

Αν τα εδάφη ήταν δικά τους , ΔΕΝ θα μπορούσα να τον κατηγορήσω για ρατσισμό και όλο το λοιπό Λιμπεραλ λεξιλόγιο .. Όμως εδώ έχουμε έναν ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ που κλείνει την πόρτα σε υποψήφιους "εισβολείς" , θύματα πολέμου που , πάμε στοίχημα , ο ίδιος δημιούργησε .
Φωνάζει ο κλέφτης , με ξένα κόλλυβα , διαλέξτε εσείς την κατάλληλη παροιμία .

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιησούς Χριστός είχε μιλήσει προφητικά για τη σατανική συναγωγή και τους ψεύτικους εβραίους Χαζάρους της εποχής μας που θα εξουσιάζουν την οικουμένη και θα έχουν στη διάθεσή τους όλα τα καταραμένα υλικά των εγκοσμίων για να υλοποιηθεί ο ερχομός του αληθινού τους σωτήρα. Τα αδέρφια μας οι Παλαιστίνιοι είναι πραγματικοί παλαιστές ενάντια στο κτήνος που αιματοκυλά την ανθρωπότητα και σαν γνήσιοι απόγονοι Κρητών Ελλήνων με πείσμα μάχονται υπέρ βωμών και εστιών. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι αχρείοι είναι οτι κανένα έθνος δεν εξαφανίζεται εάν το ίδιο δεν παραδοθεί και οι Παλαιστίνιοι θα έπρεπε να είναι το παράδειγμα προς μίμηση των Ελλήνων για να υπομείνουν την τεχνητή κρίση και να αποτινάξουν τον νέο ξένο ζυγό. Οι Παλαιστίνιοι πυροβολούνται σαν κυνήγι από τις εβραϊκές περιπολίες όταν τολμούν να κυκλοφορήσουν, δεν έχουν πρόσβαση στην ύδρευση καθώς τους κόβεται το νερό για μήνες και αναγκάζονται να κλέβουν από τα κατεχόμενα, τα χωράφια τους απαλλοτριώνονται από το ψευδοκράτος του Ισραήλ και η χώρα μοιάζει με μεταποκαλυπτικό οχύρωμα με διάσπαρτα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η ενάτη του 'Αβ (αντίστοιχος μήνας μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου των εβραίων) είναι ημέρα διπλού πένθους διότι την ίδια ημέρα του ίδιου μήνα με διαφορά 655 ετών οι εβραίοι υποτάχθηκαν και σφαγιάστηκαν. Το 587 π.Χ. οι Βαβυλώνιοι κατέλαβαν την αρχαία Ιερουσαλήμ υπό του Ναβουχοδονόσωρος Β με την πολιορκία της Ιερουσαλήμ και κατέστρεψαν τον πρώτο ναό του Σολομώντα και τη δεύτερη φορά μετά από 655 έτη το 70 μ.Χ. οι Ρωμαίοι πολιόρκησαν τους έγκλειστους στα τείχη του δεύτερου ναού εβραίους και τελικά τον κατέστρεψαν γενοκτονώντας την πλειοψηφία των επαναστατών. Λίγοι κατάφεραν να ξεφύγουν για να προσηλυτίσουν τα Τουρκμενικά φύλα του βορρά και να τα πείσουν πως είναι οι συνεχιστές τους. Λίγες μόνο δεκαετίες χρειάστηκαν από τη δολοφονία του Χριστού το 33 μ.Χ. για να εκπληρωθεί η κατάρα που οι ίδιοι προξένησαν με την βλασφημία τους. Την ίδια αναπόφευκτη τύχη θα έχουν και οι απανταχού μιμητές τους με τον τρίτο ναό και την ενορχήστρωση του τρίτου παγκόσμιου. Την ειμαρμένην ουδ’ αν είς εκφύγοι.

Dimitris D είπε...


https://m.youtube.com/watch?v=sY0FOPa-j-E

Ο Λυγερός είπε πως όπως δόθηκε στους Εβραίους το Ισραήλ το 1947, έτσι θα δωθεί και η Κωνσταντινούπολη στους Έλληνες.
Οπότε τα προβλήματα που έχουν σήμερα οι Ισραηλινοί με τους γείτονες τους θα τα έχουμε και εμείς οι Κωνσταντινουπολίτες (ή όπως θα ονομάζεται τότε η χώρα) αύριο.

Ανώνυμος είπε...

O ΛΥΓΕΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Η ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΜΠΑΛΦΟΡΝΤ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΠ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Polyc Mike είπε...

Ω, γέροντα ... Λυγερέ.

Μπουχτίσαμε με προφητείες!!!