Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ως επί το πλείστον αλλοδαποί διαμαρτυρήθηκαν για το πανεπιστήμιο του Σόρος

Σχεδόν πέντε χιλιάδες άνθρωποι συμφώνησαν μέσω Facebook να παρακολουθήσουν την πορεία διαμαρτυρίας για τη στήριξη του Πανεπιστημίου του Σόρος, την Τρίτη. Τα ονόματα εκείνων που αναφέρονται ότι θα συμμετάσχουν δείχνουν ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι αλλοδαποί.

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, επειδή η πλειοψηφία των περίπου δύο χιλιάδες φοιτητών που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο του Σόρος είναι ξένοι υπήκοοι γράφει η origo.hu.

Χθες το απόγευμα χιλιάδες φοιτητές σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το Πανεπιστήμιο του Σόρος για να διαμαρτυρηθούν κατά της τροπολογίας του νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μερικοί από τους Ούγγρους συμμετέχοντες της εκδήλωσης είπαν στην origo.hu ότι έμειναν έκπληκτοι βλέποντας τόσους πολλούς ξένους μέσα στο πλήθος. Εκτιμάται ότι περίπου τα δύο τρίτα των διαδηλωτών ήταν αλλοδαποί.

Η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών που παρακολουθούν το Κεντρικό Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε από τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος είναι αλλοδαποί.

Οι φοιτητές προέρχονταν από 117 χώρες, με την μεγαλύτερη ομάδα να εξακολουθεί να είναι η ουγγρική, αλλά το ποσοστό τους παραμένει αρκετά κάτω από το 20 τοις εκατό του συνόλου των φοιτητών.

Με βάση αυτό το συμπέρασμα, το πανεπιστήμιο μπορεί να έχει περίπου 1.200 ξένους φοιτητές.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, περίπου 4-5 χιλιάδες άτομα παρακολούθησαν την διαδήλωση προχθές το απόγευμα. Το ποσοστό αυτό είναι σχεδόν το ίδιο με τον αριθμό των ατόμων που εκδήλωσαν στο Facebook την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν την εκδήλωση γράφει η origo.hu.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο λόγος διαρτυρίας;
Παίζει ρόλο να τον μάθουμε.

Ανώνυμος είπε...

Θα εκανα την ιδια διαπιστωση.
Πως η ειδηση ΔΕΝ προκαλει καμια εκπληξη.

Αυτο που εινσι αξιοσημειωτο ειναι η κυρια ταση που επικρατει στην σημερινη Ευρωπη, απο Ευρωπαιους αυτοχθονες, των διαφορων Εθνων.
Δηλαδη.

Να εκφραζουν με τοση ευκολια κι απερισκεψια τασεις κι θεσεις εναντια στο ιδιο τους το Εθνος, κατα σειρα στο ιδιο τους το μελοντικο συμφερον.
(Ανοιχτα συνορα-αδιαφορια για το Εθνικη ταυτοτητα, εθνικο δημογρσφικο προβλημα, φυλη κ.λ.π)

Υπαρχουν εξηγησεις σε αυτο το φαινομενο, πολυ-εθνικη προπαγανδα, προωθηση στην εκπαιδευση ουμανιστικων δογματων, κομμουνιστικη διαπαιδαγωγηση, ηθικος φιλελευθερισμος, ηθικη σχετικοτητα-κι το κυριο κατα την γνωμη μου- καταστροφη του Χρηστισνικου Ηθους σε ολη την Γηραια Ηπειρο.

Η γενεια του λεγομενου "baby boomers", με την ΠΛΗΡΗ αποδοχη σε οτι ξενοφερτο κι διεθνιστικο-φιλελευθερο δογμα κι "θεωρια", ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!


eksothen