Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΗΠΑ: Οι πρώτες 100 ημέρες του Τραμπ. («Μια ωραία ατμόσφαιρα»)

Από το (εβραιοαμερικάνικο) Forward:

«Μεταξύ πολλών κινήσεων που αποσκοπούν στην ανατροπή των πολιτικών του προκατόχου του, ο Πρόεδρος Trump αποφάσισε πρόσφατα να μην δημοσιοποιήσει τα αρχεία καταγραφής επισκεπτών του Λευκού Οίκου. Εάν ήταν ανοιχτοί, οι κατάλογοι θα αποκάλυπταν τη βαθιά αλλαγή των 100 ημερών που η διοίκηση Trump έχει επιφέρει στη δομή της εξουσίας της εβραϊκής κοινότητας.

«Η ατμόσφαιρα έχει αλλάξει, τουλάχιστον για εμάς. Υπάρχει μια αίσθηση εξοικείωσης και μεγαλύτερης δεκτικότητας και αυτό δημιουργεί μια καλύτερη ατμόσφαιρα», δήλωσε ο Abba Cohen, αντιπρόεδρος για τις ομοσπονδιακές υποθέσεις στο ‘Agudath Israel of America’, μια ομάδα που εκπροσωπεί το υπερ-ορθόδοξο ρεύμα ...
Ο Sheldon Adelson, ένας από τους κορυφαίους δωρητές του Trump, ο οποίος δεν είναι ορθόδοξος ιουδαίος, είχε ήδη προσκληθεί σε ιδιωτικό δείπνο με τον Πρόεδρο στον Λευκό Οίκο. Οι ομάδες που υποστηρίζει ο Adelson, συμπεριλαμβανομένου του ‘Ρεπουμπλικανικού Εβραϊκού Συνασπισμού’ (Republican Jewish Coalition) και των ‘Χριστιανών Ενωμένων για το Ισραήλ’ (Christians United for Israel) είχαν επίσης το δικό τους μερίδιο με τον Trump στις πρώτες 100 ημέρες της Προεδρίας του».

Το σχόλιο του Hunter Wallace (Occidental Dissident):

Δεν πρόκειται να μασήσω τα λόγια μου. Είναι αλήθεια. Μια κλίκα globalist Εβραίων της Νέας Υόρκης, που κανείς δεν ψήφισε, ελέγχει τη διοίκηση Τράμπ και την κατευθύνει ολοταχώς πίσω στον mainstream συντηρητισμό. Ολόκληρος ο μήνας του Μαΐου έχει ανακοινωθεί ότι θα αποτελεί «Μήνα Εβραϊκής Αμερικανικής Κληρονομιάς».

Και τίθεται το ερώτημα. Τι αξία έχει να ψηφίζεις εάν οι εκλογές δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική; Όταν μετά την ψήφο του λαού διεφθαρμένες ελίτ χωρίς καμία δημοκρατική εντολή σαρώνουν και ασκούν την εξουσία;

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει η (φιλο-Τραμπ) ιστοσελίδα Breitbart:

Ο (εβραϊκής καταγωγής) γαμπρός του Προέδρου Trump και ανώτερος σύμβουλός του, Jared Kushner, δεν αποκάλυψε το μερίδιό του στην εταιρία χρηματοδότησης εκκίνησης ακινήτων που είναι γνωστή ως Cadre, σύμφωνα με ανασκόπηση των τίτλων και άλλων αρχείων του Kushner από την Wall Street Journal.

Η Journal σημειώνει ότι το μερίδιο του Kushner στην Cadre «σημαίνει ότι ο ανώτερος υπάλληλος του Λευκού Οίκου είναι επί του παρόντος επιχειρηματικός εταίρος του Ομίλου Goldman Sachs και δισεκατομμυριούχων, συμπεριλαμβανομένων των George Soros και Peter Thiel». Η Journal αναφέρει επίσης ότι ο Kushner δεν αποκάλυψε αριθμό δανείων «τουλάχιστον ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, από περισσότερους από 20 δανειστές», για ακίνητα και εταιρείες που συγκατέχει. Και ο Kushner «έχει παράσχει επίσης προσωπικές εγγυήσεις για περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια του χρέους». Η ανάλυση του χρέους σε αυτά τα περιουσιακά στοιχεία «βρήκε δεσμούς με ένα ευρύ φάσμα αμερικανικών και ξένων τραπεζών, ιδιωτικών εταιρειών μετοχών, εταιριών ακινήτων και κρατικών δανειστών».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι ακόμη δεν είδαμε τίποτα. Ο άνθρωπος δεν είναι στοιχειωδώς συγκροτημένος. Ο δικός μας ο Πινόκιο ωχριά μπροστά στον Τράμπ.

Γιάννης είπε...

Δηλαδή ο Trump δεν είναι "αντισυστημικός" αφού μιλάει για "ρατσισμό κατά των λευκών"; Πέφτω απ' τα σύννεφα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κόκκινος Ουρανός είναι το καλύτερο ιστολόγιο στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Να είστε πάντα καλά.

sotulis είπε...

Πιστό σκυλάκι του Σιωνισμού, το δήλωσε και προεκλογικά αν θυμάστε. Ηδη το Ισραήλ σιγοντάρει τους γείτονες για Κύπρο, κοιτάσματα και γιατί όχι αρπαγή μερικών ελληνικών νησιών μας. Οι προφητείες των Αγίων μας ξεδιπλώνουν σιγά σιγά.

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/koW-tbjINA8