Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΚΑΝΑΔΑΣ: Νόμος δίνει την δυνατότητα στο κράτος να αφαιρέσει τα παιδιά από τους γονείς που δεν πιστεύουν στην θεωρία που λέει ότι το αγόρι τους μπορεί τελικά να είναι κορίτσι και το κορίτσι τους μπορεί τελικά να είναι αγόρι...

Την 1η Ιουνίου 2017, το κοινοβούλιο της επαρχίας του Οντάριο, της μεγαλύτερης σε πληθυσμό και οικονομικά πιο ανεπτυγμένης επαρχίας του Καναδά, ψήφισε ένα νόμο, το Νόμο 89, που διαλύει τη θρησκευτική ελευθερία και τα δικαιώματα των γονέων, καθώς δίνει στο κράτος την εξουσία να αφαιρεί παιδιά από οικογένειες που αντιτίθενται στην σκληρή νεοταξική ατζέντα των ΛΟΑΤ και επιτρέπει στις κρατικές υπηρεσίες να απαγορεύουν σε ζευγάρια που διαφωνούν με την ατζέντα αυτή να υιοθετήσουν παιδιά!

Ο νέος νόμος επιτρέπει στην κυβέρνηση να αφαιρέσει βίαια ένα παιδί από τη φροντίδα των γονέων του αν οι γονείς αρνούνται να αποδεχθούν την νέα υστερία που λέγεται «ρευστότητα φύλου». Με άλλα λόγια, εάν οι γονείς δεν αποδέχονται την "ταυτότητα του φύλου" του παιδιού τους (είναι αγόρι και λέει ότι είναι κορίτσι ή είναι κορίτσι και λέει ότι είναι αγόρι), τότε χάνουν τα γονικά τους δικαιώματα.

Αυτός ο νόμος αναφέρει ως στοιχεία που πρέπει να θεωρούνται «προς το συμφέρον του παιδιού» την «ταυτότητα φύλου» και την «έκφραση φύλου». Παράλληλα, αρνείται να εξετάσει τη θρησκευτική πίστη των γονέων και αναγνωρίζει μόνο το "πιστεύω" του παιδιού. Αυτή είναι μια άμεση επίθεση στους χριστιανούς γονείς που απορρίπτουν την όλη περί «τρανσέξουαλ» ιδεολογία!

Ο νόμος έχει το εύηχο όνομα «Νόμος περί Υποστήριξης Παιδιών, Νέων και Οικογενειών του 2017», Bill 89. Στο νομοθετικό σώμα, ο νόμος ψηφίστηκε με 63 υπέρ και 23 ψήφους κατά, σύμφωνα με την Christian Post.

Ο νόμος επεκτείνει τις "προστασίες" για τα παιδιά για να αποτρέψει τις «διακρίσεις» με βάση διάφορους παράγοντες. Η νέα και συνεχώς εξελισσόμενη εφεύρεση της λεγόμενης «ρευστότητας του φύλου» περιλαμβάνεται τώρα σε αυτόν τον κατάλογο.

Ο Jack Fonseca, του Coalition Life Campaign, είπε το εξής: "Με την ψήφιση αυτού του νόμου, εισερχόμαστε πλέον σε μια εποχή ολοκληρωτικής εξουσίας από το κράτος, πρωτόγνωρης στην ιστορία του Καναδά. Ο Bill 89 αποτελεί σοβαρή απειλή για τους χριστιανούς και όλους τους ανθρώπους της πίστης που έχουν παιδιά ή που ελπίζουν να κάνουν μια οικογένειά τους μέσω υιοθεσίας».

Ο νόμος «απαιτεί την υπηρεσίες προστασίας των παιδιών, τις ανάδοχες οικογένειες, τις υπηρεσίες υιοθεσίας και τους δικαστές να λαμβάνουν υπόψη και να σέβονται τη φυλή, την καταγωγή, τον τόπο καταγωγής, το χρώμα, την εθνοτική καταγωγή, την υπηκοότητα, την οικογενειακή ποικιλομορφία, την αναπηρία, το θρήσκευμα, την ταυτότητα φύλου και την έκφραση φύλου».

"Θα θεωρούσα ότι μια μορφή κακοποίησης, είναι όταν ένα παιδί αναγνωρίζει τον εαυτό του με έναν τρόπο και ένας φροντιστής (αγγλικά: caregiver) λέει όχι, πρέπει να το κάνεις αυτό διαφορετικά", ανέφερε ο υπουργός παιδικών και οικογενειακών υπηρεσιών Michael Coteau, ο οποίος παρουσίασε το νομοσχέδιο. 

"Εάν πρόκειται για κακοποίηση και αν είναι εντός του ορισμού, ένα παιδί μπορεί να απομακρυνθεί από αυτό το περιβάλλον και να τεθεί σε προστασία όπου θα πάψει η κακοποίηση".

Ακούσατε; “Caregiver”. Δεν είσαι γονέας. Είσαι "φροντιστής".

"Το νομοσχέδιο 28 ανέφερε ότι ο γονέας ενός παιδιού που φροντίζει το παιδί διατηρεί το δικαίωμα "να κατευθύνει την εκπαίδευση και τη θρησκευτική ανατροφή του παιδιού". Ωστόσο, ο νέος νόμος θέτει ένα «αλλά»: "...να κατευθύνει την παιδεία και την ανατροφή του παιδιού ή του νεαρού, σύμφωνα με το θρήσκευμα του παιδιού ή του νεαρού, την ταυτότητα της κοινότητας και την ταυτότητα της κουλτούρας» (community identity and cultural identity).

Σε μια σωστή κοινωνία, οι γονείς καθοδηγούν την ανάπτυξη και τη φροντίδα του παιδιού και μερικές φορές οι γονείς πρέπει να παρακάμπτουν τις επιθυμίες του παιδιού για δικό τους καλό. Ένα παιδί μπορεί να θέλει να αγγίξει τη σόμπα για να δει τι είναι, αλλά οποιοσδήποτε λογικός γονέας θα απαγορεύσει στο παιδί του να το κάνει επειδή θα καεί.

Αλλά προφανώς, όταν πρόκειται για το δικό του μυαλό σχετικά με τα αμετάβλητα χρωμοσώματα και τη σεξουαλικότητά του, το παιδί είναι αυτό που διευθύνει τους γονείς και όλα αυτά υπό την αιγίδα του κράτους!

Λάβετε υπόψη, ότι πέρσι το Αμερικανικό Κολέγιο Παιδιάτρων (American College of Pediatricians) δημοσίευσε μια αιχμηρή δήλωση με τίτλο «Η Ιδεολογία του Φύλου Βλάπτει τα Παιδιά».

"Το Κολέγιο αντιτάχθηκε στην αυξανόμενη transgender τάση, σημειώνοντας ότι η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι επιστημονικώς φυσικό χαρακτηριστικό. «Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι ένα αντικειμενικό βιολογικό δυαδικό γνώρισμα: «XY» και «XX» είναι γενετικοί δείκτες υγείας - όχι γενετικοί δείκτες κάποιας διαταραχής», αναφέρει.

Η οργάνωση συνεχίζει σημειώνοντας ότι υπάρχουν πραγματικές, σωματικές διαταραχές που μπορούν να οδηγήσουν σε θέματα φύλου, αλλά επίσης λέει ότι οι συνθήκες αυτές είναι "εξαιρετικά σπάνιες".

"Οι υπερβολικά σπάνιες διαταραχές ανάπτυξης του φύλου (DSDs), στις οποίες συμπεριλαμβάνονται το σύνδρομο θηλεοποιητικών όρχεων και η συγγενής υπερπλασία των επινεφριδίων, είναι όλες ιατρικά αναγνωρίσιμες αποκλίσεις από τον σεξουαλικό δυαδικό κανόνα και ορθώς αναγνωρίζονται ως διαταραχές. Τα άτομα με DSD δεν αποτελούν τρίτο φύλο".

ΥΓ: Πρωθυπουργός του Οντάριο είναι η λίμπεραλ Kathleen O'Day Wynne. Η Wynne έγινε η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη αρχηγός κυβέρνησης στον Καναδά. Είναι «παντρεμένη» με γυναίκα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ κι εδώ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντελώς δαιμονισμένοι. Μιλάμε για τη πλήρη σαπίλα και για μια "βελούδινη" γενοκτονία. Είναι πραγματικά λυπηρό.

Jorge Melissa είπε...

Λέγανε στον Θεό; '' Φύγε μακρυά μας! '' και '' Τι μπορεί να κάνει για μας ο Παντοδύναμος'' Ιωβ 22; 17
Συνέπειες της αμαρτίας
Ο Γάμος ομοφυλοφίλων και η υιοθεσία παιδιών από άτομα του ίδιου φύλου, κατοχυρώνεται νομοθετικά σε ολοένα και περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Με άλλα λόγια, οι λεγόμενες προοδευτικές κοινωνίες τού δήθεν πολιτισμένου κόσμου, περιφρονούν τον Σοφό Νομοθέτη και χλευάζουν τα νομοθετήματά Του. Αλλά απ' αυτήν την απαξίωση θα προκύψουν νομοτελειακά και τρομερές συνέπειες. Από την διατάραξη της θείας τάξης,θα ξεφυτρώσουν κοινωνικά προβλήματα που θα πλήξουν την κοινωνία όπως ο ανεμοστρόβιλος σαρώνει και διαλύει στο διάβα του τις ξύλινες καλύβες. Το εωσφορικό πνεύμα της Ν.Τ.Π. οικοδομεί σήμερα μία σύγχρονη Βαβέλ στις διάνοιες των ανθρώπων. Η αντι-βιβλική και αντι-Χριστιανική νοοτροπία προωθείται σε όλα τα επίπεδα, με τελικό στόχο να αντικατασταθεί ο Χριστός με τον Αντίχριστο. Το Ευαγγέλιο όμως μας λέει στην Β' Τιμοθέου 3; 14 << Να μένεις σταθερά σ' αυτά που έμαθες και για τα οποία βεβαιώθηκες, αφού ξέρεις από ποιόν τα έμαθες >> Οι αρχιτέκτονες της Βαβέλ γνωρίζουν ότι ο Κύριος είναι επί θύραις και φρίτουν...

Ανώνυμος είπε...

H φωτογραφία του υπουργού Παιδιων και Yπηρεσίας Νεολαίας (Minister of Children and Υουth Service)μας κεντρίζει το ενδιάφέρον για την καταγωγή του.
Γεννήθηκε στην Αγγλία από Αγγλίδα μητέρα και πατέρα από την νήσο Γρενάδα των Δυτικών Ινδιών. Προφανώς «παράτυπος μετανάστης» της δεκαετίας του ΄60. Το γαλλικό επώνυμο του παραπέμπει στην γαλλική περίοδο του νησιού (1650-1763) η δε φυσική εμφάνιση του ανάγει την την καταγωγή μάλλον στους μιγάδες της Γρενάδας (8,2%).
Αξιοπρόσεκτο ότι αυτός ο έγχρωμος εναλλάσεται σε υπουργεία με έναν Κινέζο. Στο Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού και βεβαίως, βεβαίως στο Ιθαγενείας και Μεταναστεύσεως.
Το όνομα του Κινέζου Michael Chan ή Chen Guo Zhi,γεννημένος στην Καντώνα, μετεκόμισε με τους γονείς του σε Μακάο, Χονγκ Κονγκ για να καταλήξει στον Καναδά το 1969 σε ηλικία δεκαοκτώ ετών.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν αφρισει πάθανε αμοκ.
Επιβάλλουν ότι μπορούν και με όποιον τρόπο ώστε να εξυπηρετησουν την παραφυση και τον άρχοντα που υπηρετούν.
Αντε να κάνουν ότι είναι να κάνουν να τελειώνουμε με το παραμύθι...
Αρκετά.
Να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Όσο πιο εμετικά τόσο πιο κοντά στο τέλος της φαρσοκομωδιας.
Καταπατησαν και αποδομουν με μένος κάθε ιερό και όσιο και κάθε έννοια ηθικής και ελευθερίας.. Απροκάλυπτα πλέον δείχνουν ποιον πρεσβευουν.
Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά στον αγαπητό ιστοτοπο.

Ανδρέας Μάστορας είπε...

Πριν το ρευστό φύλο υπήρξε η ρευστή θεολογία που θεωρεί ως πρόβλημα τις φυσικές σχέσεις και ως αρετή τις αφύσικες. Κύριος εκφραστής της ρευστής θεολογίας ο φιλόθεος φάρος:
https://www.youtube.com/watch?v=aRPO_lOj8ag

asre είπε...

Σε μουσουλμανικες χωρες παντως δεν βλεπουμε τοση ελευθερια οπως το λενε αυτοι. Τολμανε να παρουν παιδια μουσουλμανων αραγε που δεν συμφωνουν με την ομοφυλοφυλια κτλ.