Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Μαντέψτε ποια φωτογραφία από τις δύο θέλουν τα ΜΜΕ να σας αποκρύψουν και ποια να προβάλλουν κατά κόρον

Βαρκελώνη - ακτές Αλικαρνασσού 
Υπαίτιες για τον θάνατο και των δύο αγγελουδιών είναι οι δυνάμεις εκείνες που προωθούν την παγκοσμιοποίηση και την μαζική (λαθρο)μετανάστευση (και αντικατάσταση των πληθυσμών), όσο βέβαια και οι λαοί που αντιμετωπίζουν το όλο καταχθόνιο σχέδιό τους, είτε παθητικά είτε ακόμα και υποστηρικτικά. ΚΟ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επι τελους Κοκκινε Ουρανε
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ας δακτυλοδειξουμε χωρις φοβον και παθος, τους Παγκοσμιους Εγκληματιες ασχετως χρωματος και θρησκειας, συγκρινοντας τα γεγονοτα των ημερων μας παλι και παλι-ξανα και ξανα, που ταυτιζονται επακριβως με τα γραφομενα στα Πρωτοκολλα των Σοφων της Σιων.

Η κατασταση αρχιζει και σοβαρευει Παγκοσμιως, αν δεν εχει ξεφυγει τελειως πια και δεν μπορουμε να μιλαμε αποκλειστικα για "ισλαμικη τρομοκρατια", διοτι αν ενας "ισλαμιστης" δολοφονει αθωους ανθρωπους οδηγωντας ενα πουλμανακι σε δρομο της Βαρκελωνης η της Ρωμης, η ακομα και της.....Αθηνας, για σκεψου το εγκλημα που γινεται οταν καποιος αλλος πιλοταρει ενα, η πολλα Μιραζ και δολοφονει και καταστρεφει τα Εθνη του ισλαμιστη ο οποιος τωρα γυριζει και μας εκδικειται.

Των οσων λεω, η καταφανεστατη διαφορα στην αναρτημενη φωτογραφια σου.
Τον πνιγμο ενος αθωου παιδιου τον μαθαινει ολοκληρος ο κοσμος, ενω την δολοφονια ενος ολοκληρου Αθωου Εθνους, ας πουμε του απ το '46 μεχρι σημερα υποδουλου Παλαιστινακου Εθνους, δεν την ακουει ουδεις.


Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

ΝΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!!

https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/08/blog-post_21.html#more